176876

-
Bontatlan zsír új fóliás Lego indiana jones & kung fu panda bundle copy x360-ra eladó (2in1) Budapesten személyes átvétel
6000Ft vagy cserealap (magyar feliratos)Fable II-re
érd.: pm vagy msn: [email protected] -
csoola #58738 de ugy istalálhatsz magyar honlapon h VGA toldo stb
Boldog Új Évet Boxosok :D -
Valaki segítsen akkor légyszi, hogy innen melyiket érdemes megvennem
http://www.ebolt.hu/category2554-VGA_kabelek.html -
ez a lista eléggé szar, most vettünk egy verekedős játékot, amit lehet co-opba, mégsincs benne, pedig nem egy vadi új játékde nem is ősrégi. -
ruleyB #58735 Szerintem nem állt össze neked a kép, hogy mi ez az egész. :) Ugye neked van egy régi CRT monitorod, amiből lóg ki egy hosszú kábel, a végén egy kék színű csatlakozóval. Az Xbox 360-as VGA-kábel amit megveszel, ugyanolyan csatlakozóval rendelkezik (tüskés), ezért kell egy olyan kis átalakító (gender changer), ami össze tud kötni két "tüskés" végű csatlakozót (mivel a gender changer mindkét fele "lyukacsos"). Magyarul megveszed a VGA-kábelt, csatlakoztatod az Xbox-ba, a másik végére felteszed a gender changer-t, és egyszerűen a monitor kábelt rádugod, mivel ezek után már menni fog. :) -
Tudsz játszani, nem kell hozzá pc. -
Nem tudom, nekem olyan kéne amivel tudok monitoron játszani :D
És kben ha van egy monitorom +vga kábel +gender changer +rákötöm az xboxot, akkor már lehet játszani? vagy kell egy pc is ?(bár ezt nem hiszem) -
de ezt a kiba**ott képet miért kell berakni ide???????
*finom lencsét evett 5perce* -
amdrula #58729 Ja, ha főz valaki (gondolom igen), akkor igen xD. BTW BUÉK, megyek is aludni xd -
igen -
Tudom OFF, de kíváncsi vagyok, hogy ki tatja a hagyományokat. Eszik ma elsején valaki lencsét?
-
buek -
Zozo76 #58725 Buek mindenkinek! -
Mr. Perfect #58724 Ja és játékok is baromi jó áron vannak. Pl. akciós Mirror's Edge 20 Font azaz 5600Ft. -
Mr. Perfect #58723 Találtam egy frankó helyet ahol jó áron van az MS pont. 2100pont/4800 Ft. Mondjuk egy Angol webáruház, lehet, hogy sokan már ismerik is. Akit érdekel katt IDE -
ez is jó, de neked nemcsak egy toldalék kéne?? mert egy xbox vga kábel végére kell az egész nem??
lenti link... -
http://www.ebolt.hu/product178371_category2554-Quality_VGA_kabel_HD15MM_2m.html
Akkor ezt érdemes?
-
de ez 20méter LOL,minek neked akkora... -
vga kábelből ilyet érdemes venni?ez a legdrágább csak azért gondolom 
http://www.ebolt.hu/product178369_category2554-Quality_VGA_kabel_HD15MM_20m.html -
a demó legális, nem kell hozzá semmilyen flashelt gép... -
ruleyB #58717 Köszi! :) A mediafire.com-ról korlátlanul lehet letölteni? Ugye darabokban vannak fenn a demok, ahogy nézem. -
ruleyB #58716 Pofon egyszerű az egész. A VGA kábelt bedugod a boxba, rárakod a kis gender changert, a monitor kábelt rácsatlakoztatod, és mehet is a játék :) Ha CRT monitorod van, akkor mindig váltogatni kell a PC és a BOX közt a monitor kábelt, ha LCD, akkor lehet kapcsolgatni.
Más: Megtaláltam pár demót, éppen töltöm őket. Ugye nem flashelt Xbox-al is mennek a demók? :) Köszi -
itt elég sok van -
Kösz
És hogyha veszek monitorhoz vga kábelt és gender changert is, akkor az hogy fog úgy működni mint egy TV? Gondolok itt arra hogy a tv-t bekapcsolom és rá kell vinnem az AV "csatornára", monitoron ez hogy lenne?
-
ruleyB #58713 Valaki amúgy tud olyan nyilvános torrent oldalt, ahonnét le tudok kapni pár x360 demót? Sajnos én mindig csak olyat találok, ahol 0 feltöltő van és így sosem jön le.. :( -
Nekem volt PoP:Warrior Within PS2-re németből (már eladtam). Abból kivették a vért és "homokkal" helyettesítették, a lefejezős kombókat pedig egyszerűen kivették!
Aztán ott vannak a német Call of Duty-k amikben még a Szövetségesek is németül tolják... GRANATE! -
Ragnar360 #58711 basszus COD: WaW ->O D A B A S Z
Prince of Persia ->O D A B A S Z
Mégjóhogy nem késtem velük túl sokat, mert egyszerűen kibaszottjó mind2...
A PoP isten, alig bírtam abbahagyni, aztán jött a COD5, nahát azt majdnem végigvittem még tegnap...ZOMBI MODE ÜBER ALLES, kampány LEÍRHATATLAN!
-
ruleyB #58710 Ha lcd akkor csak vga kábel, ha crt akkor kell még mellé egy gender changer is. -
ha meg esetleg nincs szétvágva, akkor zöld a vér és zombik vannak emberek heylett :D -
Rövid leszek és őszinte: Ezt buktad.
Egyszer egy haverom mondta, hogy tud olcsón játékot. Kérdem tőle honnan van? Erre csak annyit válaszolt, hogy németből. Mondom OK hozza. Amikor kézhez kaptam, akkor vetem észre, hogy bazz ez teljesen német nyelvű.
Szal akkor tanultam meg, ha állítani, venni, regisztrálni kell én soha nem választok az angolon kívül más nyelvet (US/UK).
Ráadásul (nem elszorítani akarlak) valahol hallottam, hogy a német Marketplace-en a szokásosnál is nagyobb a szigor. Mondjuk lehet benne valami, mert az onnan hozott játékokat is erősebben cenzúrázzák... :((( -
vga kábel elég -
400k? 220k volt, most a saturnba 160 körül van... -
Ha tvről monitorra szeretnék áttérni csak egy vga kábelt kellene vennem? vagy még mást is? -
Mivel nagyjából ugyanazok az emberek járnak ide, ezért ha valaki tudott volna, már jelzett volna... Már ha neked nem jó a klasszikus "bemegyek a boltba és megveszem" módszer. -
Pilutika #58703 box 360 joyt keresek megvételre. Aki tud az privátba jelezze.
-
enyém 140körül van még a boltokban...88ért vettük.van ismerős Sony-nál.csak kell egy kis kapcsolat és a drága dolgok máris nem olyan húzósak 
-
aha és ez tényleg 400k huf körüli áron van? -
nekem ez van -
Akinek van rá ideje az linkeljen már légyszi egy képet a tv-jéről -
Grizzly4x4 #58698 Nagyon jó a hdmi-s kép jobb mint a gyári box componens kábellel. én nativon használom a tv-m és baromi szép meg tiszta a kép bár picit tényleg sötétebb és contrasztosabb mint a componens kábellel de a legtöbb játékban ezt lehet állítani