176876

-
úgyis ki fogom fizetni, úgyhogy hiába lázadok
eddig azt mondtam, hogy nem vagyok beszarva az x360 grafikájától (igaz, nincs is még semmi jó játékom, amitől beszarhatnék... bár a gta4-től haverom sima tv-jén is befostam), aztán tegnap kölcsönkaptam a Halo 1-et. hát azóta máshogy látom a dolgokat :D -
he? -
1 évre lebontva nem sok az az x összeg.Én se örülök neki hogy fizetni kell a multiért külön...
szeptemberben vettem 12+1 havi kódot,ez év októberéig elvok vele:)
Ha kell akkor kéznél van,nem mondanám,hogy annyira sokat multiznék,de előfordul. -
Eladó Lito-on drive 360ba(flashelhető,0Km-es)Ha rosszul olvasna a mostani drive-od,esetleg meghalt,akkor
tökéletes választás,mert halk,és nagyon jól olvas.Utánvétel megoldható.Ár 8e Ft.Érd:[email protected]
(ha küldessz kulcsot mailban,akkor fel is flashelem neked,hogy ne kelljen bajlódnod a berakásnál)
-
12-13k is drága, ha fizetnem kell h multizhassak. mondjuk egyszer lehet, hogy előfizetek goldra, majd ha lesz jó sok 12-13 ezer forintos játékom :P
most úgyis van még sok időm a trialból -
Hát az arcade szerintem is pofátlanul drága... -
True
-
"A legújabb játékokat is be lehet szerezni megjelenés napján 12-13k"
11-12 max:) -
16k-t csak az 576,media markt vásárlók adnak ki egy játékért.A legújabb játékokat is be lehet szerezni megjelenés napján 12-13k-ért(külföldről olcsóbban is).Ami marad az meg pár hónap múlva kiadja egy 3 hónapos live árát.
HD tvnél meg szerintem ha megvan a pénzed,akkor érdemesebb venni full hd-t,tekintve hogy "eléggé" lement a tvk ára.Szerintem most már célszerűbb full-t venni,ha nem is csak konzolhoz használod,pusztán csak mert filmekhez stb jól jöhet.De egy nagyobb hd ready tv is jó vétel.
-
csoola #59008 rontják a képminöséget, én maradok a dugdosás mellett... -
sztem is az. 16k-t kiadsz egy játékért és nem multizhatsz vazzeg, és még használtan is drágának tartom a játékokat. ms pointot tuti h nem fogok venni az életben. 6k-ért letölthetek kb 3-4 arcade játékot? ez mi?
ja és úgy, hogy nem is értem, miért tartja mindenki ilyen nagy cuccnak a live-ot. annyira sok dolog nincs is rajta, valahogy sokkal jobbra számítottam, mielőtt kipróbáltam. -
A legnagyobbat vedd ami belefér az árba. A méret előnyét minden pillanatban látni fogod. A FullHD vagy Hdready szart se számít kb 2 méternél messzebbről nézve, konzoloknál meg közelebbről sem kell, mert nem is tudnak fullhd felbontást. -
GoLLeO #59005 Akkor ti melyik mellett döntenétek? :) Plíz segítsetek! -
Freedy #59004 xbox szempontjából nem sok különbség van, mert a játékok legnagyobb része úgyis csak 1280*720-as felbontású. -
1360x768 <> 1920x1080 azért szerintem van különbség a 2 közt... :S -
Hali! Hogy lehet 400 Microsoft pointot kapni a live piacon vay hol? -
Grizzly4x4 #59001 nincs a monitorodon DVI csatlakozó? mert akkor mehetne Dvi a gépbe VGA meg a boxba. ha nincs akkor nem szoltam. Egyébként én a régi moniromnál 19" Acer Lcd kénytelen voltam ki be húzkodni de azért még ugy sem volt roszz. -
GoLLeO #59000 Ha jól vettem ki, akkor végülis tökmindegy, hogy HD-s vagy FullHD-s a tévé? -
felmerült bennem egy kérdés: nekem a monitorom legjobb felbontása 1440x900 azaz,ha rákötöm a boxot,és pl egy fifánál alapból 1280 van beállítva,akkor átméretezi magát???tehát nem lesz minőség romlás?? -
chip ahhoz kell,hogy a warez játékok menjenek,azaz ki kell flasheltetni,de az garivesztéssel jár(ami 3 led esetén baszhatod),és le is bannolhatják a boxodat...nem ajánlatos warezolni!! -
Sziasztok!
Vga switchet/elosztót/kapcsolót keresek, hogy a 22-es lcd monitoromat tudjam használni boxhoz és pc-hez egyaránt. Semmi spec igényem nincs vele kapcsolatban, csak annyi hogy ne kelljen dugdosni a kábeleket állandóan.
Tudtok ajánlani valamit?
Vmi ilyesmi kell erre a célra, vagy van kisebb/egyszerűbb/olcsóbb?
(Ez 3k) -
2. kérdésre a válasz:itt -
GoLLeO #58995 Köszi mindent! Én is hülyeségnek találtam, de mondom rákérdezek.
Lenne még pár kérdésem:
1.Valaki bővebben elmagyarázná mi is az 3led-es meghibásodás?
2.Ha TV-re kötöm, akkor milyen tévé a jó? Számít hogy HD vagy FullHD?
3.Mi az előnye a Live Goldnak a Silverrel szemben? -
Lateralus #58994 Átlagosan 5-6,5 GB-ot foglal egy játék telepítve.
Nem kell bele chip, hogy menjenek az eredeti játékok. Ez hülyeség. -
Torry #58993 A chip-es téma, xbox 360-nál 1x került elő, de ezt hagyjuk is.
Ahhoz, hogy eredeti játékkal játsz, az égvilágon semmi nem kell, csak az xbox,kontroller,valami megjelenítő.
A játékok 5-6-7 gigát foglalnak, változó. Szerintem is elegendő a 60-as. -
GoLLeO #58992 Sziasztok!
Most akarok venni egy konzolt. Sokat vaciláltam, hogy melyiket is kéne(Elite vagy Premium), de úgy döntöttem Premiumot veszek. Végülis csak a játékok miatt nem kell 120GB-os vinyó... A játékok kb. mennyit foglalnak átlagosan? Nem nagyon értek ezekhez a cuccokhoz, bár folyamatosan okítom magam.:) Ezért teszem fel ezt a kérdést: hallottam olyat, hogy kell bele valami chip hogy menjenek az eredeti játékok. Ez igaz?:S Eléggé furcsálom, eddig úgy tudtam, hogy azért kell bele chip, hogy a másolt játékokat vigye. Most akkor hogy is van?:)
Köszi a válaszokat előre is! -
csoola #58991 értem, hát, a demobol ebböl ugye semmi nem derült ki... meg a törésnél is nem tünt ugy, hogy az auto másképp viselkedett volna (ami valljuk be vicces, hiszen 150el csapodtam bele a falba, csak probaképp :P)
de ezek után elgondolkodtattatok, lehet mégis beszerzem, egyelöre viszont irom a demokat :D -
arra értettem hogy felesleges felhívni az ügyfélszolgálatot, mert ők ezzel itt nem foglalkoznak. -
csak???? 
-
end koll di inglis kásztomör szupport ofkosz -
szpík inglis! -
Csak magát a gépet. -
egyébként ha warezolsz,és lebuksz.akkor a boxodat bannolják,vagy csak ha live előfizető vagy,akkor az accountodat?? -
Live ügyekkel nem foglalkozik az ügyfélszolgálat. -
Felhívod a Microsoftot hogy, elnézést mán, bannoltatok köcsögök de bannolljatok vissza mer nem csinátam semmi rosszat! Aztán hogyha szerencséd van akkor újra játszhatsz! Sok sikert!
Okosabb lett volna ha nem warezolsz. =) -
Torry #58982 Tudtommal még egyszer sem fordult elő, hogy valakit emiatt raktak volna ki. Ha Ms elkezdené kidobálni az embereket, na az lenne az igazi... -
ja mert itthon nincs live :D -
Torry #58980 Nem létezik olyan, hogy unbannolás.
Akkor mi miatt kaptál bann-t? Max próbálkozhatsz ügyfélszolgálaton, de kizárt, hogy bármit is tennének... -
Na az MS pont még egy undorító dolog... egyrészt minden túlárazott, de ami még rosszabb, a pontokat mindig át kell számolgatni, hogy valódi pénzben mennyit jelent... SZAR. -
Hanem mi miatt? Túl sokat lőttél a Gears of War-ban? :D