176876

-
karajjj #59680 nemtom ez mennyire warez kérdés, de flesselt x360-at, mennyiért lehet most beszerezni? jó nekem használtan is... :D -
Skate2 volt a legutóbbi még tegnapelött amikor fennvoltam. -
Van valami uj demo a LotR Conquest óta live-on???
Mert nem voltam fent egy ideje, és nem is jutok fel egy darabig. És nem tudom megnézni... :( -
Hi all!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy: Hogyan tudok zenéket, játékokat felmásolni a vasamra? -
ahogy mondod! -
zoltan0806 #59675 tehát live nélkül nem tudok nézni divx et???? -
csatlakozz live-ra! onnan szedi a codec-et hozzá! de állandó kapcsolat kell hozzá, mert nem tölti le a codecet soha! -
zoltan0806 #59673 hello sziasztok nemtudom lejátszuani a divx es filmeket nemtudna valaki segiteni??? -
a Unreal Tournament 3 mat lehet osztott képernyőn játszani úgy hogy többen is legyünk ne csak mi ketten öljük egymást?? -
bantu! :D -
japán is jó -
UK vagy USA -
amdrula #59668 Amilyen nyelven tudsz, én UK-t választanám. -
Hi!
Új live! regisztrálásnál milyen lokalizációt (országot) érdemes megadni?
-
1440*1024-en van most felbontása (LCD), nemtudom mekkora, de nem WS.
Én nem probáltam ki ME, csak a pc topikban láttam képeket, ilyenek.
pl iylen "műanyag függöny" nem is volt nálam xboxon pc-n meg igen, hát loál. -
Sztem nagyon jól lehet joyal.. -
milyen monitorod van? (annak a felbontását állitsd be, ha LCD)
(ha régebbi CRT, akkor állíts be 1024x768at mondjuk) -
mi az hogy szebb?? nagyobb felbontásu, ha birja a hardvered ... esetleg.
egérrel meg majd kipróbálom, hátha ez tényleg igaz :)) -
Sziasztok
Nincs valakinek Pesten eladó magyar GOW2? Sürgős lenne mert megyek fel pestre és akkor már egyúttal meg is venném.
Ha van akkor hívjon: 0620 9266091 -
Sztem ugyanolyan a graf,és az irányítás meg szar egérrel,legalábbis én sokkal jobban élveztem gamepaddal,a mirror's edge egy konzolra való játék inkább. -
Igen, de mivel VGA-ra kapcsolja a tévét, nem lesz hang, mert az audio más bemenethez tartozik. Nekem se nyomja ki, innen gondoltam. Persze lehet hogy az övé tudja. -
most is úgy van tán, csak kisérletezgettem, mennyit birna, mert dúrva hogy a PC-s szebb mint az XBOX-os:S -
Semmit nem tudsz letölteni, csak a boxon. Itt be tudod állítani, hogy mit töltsön le, amikor felmész Live-ra. -
hát pl a Fable 2-höz a Krone Island módot -
Dehogy kell, ha a tv-nek van audió BEmenete. Márpedig gyakran van. -
Olyanra állítsd a felbontást ami a legközelebb áll a monitorod ajánlott, natív felbontásához és ami a megfelelő képarányú.
Sokkal szebb semmitől nem lesz, csodák nincsenek. -
Nem is lesz. Külső hangszóróhoz kell kötnöd. -
Mit? -
detoxic #59652 Én ha VGA kábellel kötöm a boxot a tv-re(sony bravia),valamiért nincs hang.......Ennek mi lehet az oka? -
és ingyen lelehet tölteni?? -
?
akkor ha én a dashboardon maxra viszem a felbontást, ami még nem Ws, akkor játékokba sokkal szebb lesz a kép?
amugy elég szemétség, hogy a pc-s mirrors edge sokkal szebb mint a boxos:(
plusz még magyar is, meg könyebb egérrel irányitani is.... kicsit csalódás -
Ja. Nagyon eldugták! http://marketplace.xbox.com -
neten ellehet érni a Live tartalom jegyzékeit?? -
Csak 2 játékmód van benne. A hagyományos Conquest ("zászlójáték") és az új Gold Rush (arannyal teli ládákat kell felrobbantani/védeni, Attackers/Defenders típusú játékmód). A Conquest-et az alapjáték nem tartalmazza, de ingyenesen letölthető LIVE!-ról. A Marketplace-en továbbá egy ingyenes pályacsomag is fennt van. -
Sehogy. -
Az régi leirás lehetett.
Egyébként itt a játék nem abban a felbontásban fut, amit a dashboardon beállítottál, hanem továbbra is 1280x720-ban, viszont a konzol feskálázza (elég jó minőségben) a képet a beállitottra. Nem annyira jó, mint a natív hajtás, de annál, mint amikor az lcd megjelenítőd méretezné, sokkal szebb. -
zoltan0806 #59644 hello sziasztok!! tudna valaki segiteni?? nem tudok lejátszani az xboxal divix es filmeket csak wmv t tud valaki segiteni hogy lehetne lejátszani anéllkül hogy csatlakozzak a livra??? -
nem rossz ez a left 4 dead demo:D kicsit lassna pörgeti meg ujrairhatómat, de megy, király:D ugy látom lehet liveon is játszani vele:O meg több kontrollert is támogatja.
nkórra feltöltöttem demot, aki akarja szedje le osztjátszunk:D -
vki mondja már meg hogy a Battlefield Bad Company-ban lehet úgy játszani mint a 1942-vel hogy 200-200 embert kapsz és az veszt akinek hamarabb elfogy az embere??? -
Oké, köszönöm szépen, majd megnézem.