176877

-
Ezt légyszives, kérlek szépen, vedd már ki a bannerból, feleslegesen van bent: másik fórumra mutat, ahova külön regisztrálni kell, ez nem FAQ, inkább legyen linkként a többi mellet, de ne foglaljon ekkora helyett.
Előre is köszönöm.
Ha esetleg hirdetési felület, és pénzt kapsz érte, megbeszélhetjük a részleteket, hogy lekerüljön. -
Te most a BANánra hajtasz? Ha nem fejezed be a hülyeséget akkor jelentve leszel egy MOD-nak. -
ICS működik Windows-ban. Csak mivel ekkor a pécé lesz a DHCP szerver (fix 192.168.0.1 IP-vel) a router-t is szét kell konfigolni.
Ráadásul a mobil internet tud jó lassú ping-et is produkálni, úgyhogy ha multizol - ami amúgy én az ember értelmének megőrzése miatt senkinek sem ajánlok ;) - lag-olhat, mint az állat.
De a marketplace, meg letöltések tudnak működni rendesen. -
két s betűvel a végén :D -
Ezt hogy kell írni?:
KUSSSSSSSSSSSSS -
thx. -
biztosra akar menni^^ -
detoxic #60640 Egyre szarabb topic,egyre szarabb emberekkel.... 
Tisztelet a kivétel(ek)nek. -
léghűtés box-ra - picit túl van ez biztosítva :D
kár, hogy nem néz ki xboxnak :) -
Az szép. BioShock-ot le szarozni. Kurva hangulatos horror game. És mi az hogy nem élethű? LOL:D Egyik warezgép ismerősöm szokása az,hogy lewarezol valami jó játékot, és olyan könnyen leszarozza,hogy játszott vele 5 percet. -
Ha valakit / valamit kitüntetnek egy díjjal, akkor azt nem véletlenül teszik. Talán azért mert elért valamit.
Egyébként az nem "dijjaknak" hanem díjaknak, már másodszor írod le helytelenül. :(
http://www.magyarhelyesiras.hu/ -
Kérlek KUSS!!! -
És a dijjaknak mi köze a jo játékokhoz semmi. -
Mongyuk azt meg kell hagyni hogy a Bioshock ismertetökben nem sok helyen emlitik a szereplök, föleg az ellenfelek AI-át és mozgás kulturáját....mert hogy egyáltalán nincs. A dijat a texturákra kapta és a kislányt oly meghatóan védelmezö bálgyú búvár ötletre. :) szvsz! -
Hi!
Van vkinek vmi ötlete h hogyan oszthatnám meg a T-onlineos mobilinternetemet (ilyen simkártyás usb-s) h tudjak liveozni boxon? Gépen keresztül hálókártyán nem lehetséges vhogy? -
Nagyon szépen megkérlek, hogy fejezd be az örökös flém keltést és faszságokat se írj. (#60612)
Bioshock pedig nem véletlen volt az év játéka sok helyen. Mondtam már, hogy senki nem kíváncsi az örökös fikázásodra.
Nekem meg a DarkSector játék nem tetszik mégsem írom be minden topicba, hogy egy rakás szar, mert nem az, hanem csak nekem nem tetszik.
Ha azt írtad volna, hogy nem jött be a Bioshock akkor senki nem gondolna egy 10 éves fikagépnek, de kijelenteni, hogy egy rakás szar, az csak magad lejáratása. -
amdrula #60631 És szerinted az eladásnak mi köze pl. a sok weblap/újság GOTY díjaihoz?
Mellesleg a LBP egy jó játék. -
A Boxból csak optikain jön ki 5.1. -
5.1-et csak optikaival lehet rákötni boxra?
mert én 5.1-em használati útmutatójába volt konzol is mármint hogy arra is lehet kötni -
rohadt sok dijjat nyert?
ki a faszt érdekes.
láttad te már a LBP-et vagy NFSU-t???
Mert azt is állítólag sokan megveszik, meg a listák élén vannak....mégis mindkető egy rakás lószar. -
az akkor kimenet LOL -
Hát azt nem tudom h biztos e mert magyar használati útmutató nincs hozzá de ha bemenetre kapcsolom a házimozit csak akkor világít!Amúgy valami orion dvd lejátszó + 5.1 -
Biztos, hogy az optikai BE-menet? -
mi a pontos tipusa a házimozidnak? hogy olyat vegyek én is :P -
Beállításoknak a soundnál (aaszem) ki lehet választani az 5.1-et, de nem nagyon értak hozzá, hogy így jó lesz-e. -
Üdv!
Hogy lehet beállítani az 5.1et xboxon?Van egy házimozim van rajt optikai bemenet van kábelem is de hangot nem tudok belőle kicsikarni!Lécci segítsetek! -
-
szedd le a szaturáciot a tévéden BIA közben bazz :D
már nemtok jobbat ... :))
(tudom én meg huzzam fel - de az a 2. vh idejéből valo AI-n nem segit :D szolhatna vki a cod fejlesztőknek h van ám ott 3 CPU, lehet rá irni AI-t .... ) -
Freedy #60620 áá nem tudom beállítani a netet. DNS-el szarakodik -
Megyek!!!!!! -
Ha valaki érdekel egy kis PGR4 party akkor jöjjön most, ketten vagyunk lehetne team playa... gamertagom: tottus írjatok Xen. -
Ragnar360 #60617 Nem azért vagy hülye, mert azt hiszed, hogy nincs Goldom (nekem nelenne mi:D) meg hogy lemezröl nyomnám a demókat, hanem azért mert olyan ORBITÁLIS FASZSAGOKAT irkálsz, hogy majdhogynem fáj :)
"Azok a hibaüzenetek, valszeg addig jönnek ki, amig nincs gold-od, és 1 héten belül akarod lejátszani a demo-t."
"Tehát ha jol irod ki, akkor mennie kell mindegyiknek fagyás nélkül."
Rémlik mar vmi ?:D -
Ragnar360 #60616 MIVAN ? Te most tényleg ennyire hülye vagy ? Szerintem olvasd még el egy pársor amit írtam, mert most nem csak én röhöglek ki :) -
Freedy #60615 Igaz, hogy rohadt sok díjat nyert, hangulata páratlan, de azért egy szar játék... ha te mondod... Amúgy merevlemezről játszotta a demo-t Ragnar.
-
Melyik a rakás szar? Bioshock, CoD:WaW, BIA:HH? Szerintem mindhárom játék jó, mindhármat végigvittem, de azt is észrevettem, hogy neked minden jó játék szar, szóval...
-
nem kell élethhübbnek lennie, de ettől független egy rakás szar a játék! -
Azok a hibaüzenetek, valszeg addig jönnek ki, amig nincs gold-od, és 1 héten belül akarod lejátszani a demo-t.
most már az utcsó 2 demo is szilveres !!!
Tehát ha jol irod ki, akkor mennie kell mindegyiknek fagyás nélkül.
Max a lemez végett a videók akadozhatnak, illetve a ki be lépkedésnél hosszabb ideig töltögethet a játék.
-
NEM. -
És a Bioshock-nak miért is kéne élethűnek lennie?
Egy horror fps, ami egy vízalatti városban játszódik?
-
Ragnar360 #60609 Jameg nemtudom neked csinált-e olyat, hogy nem olvasható a lemez hibaüziket dobál :) - legtöbb esetben fagy, de azért jópárszor dobta fel ezt az ablakot, ami term. ökörség - ezen akkor szakadtam mikor RE5 DEMO-nál is kiadta :D