176877

-
Jimanszky #61095 

-
Rengetegen liteon-osok és le se szarták,hogy kijött:) -
De a vindózod azért eredeti ugye?:DD -
Army of Two,most sikerült megvennem potom pénzért,csúcsra járat a game!
-
viszont tutira nem cserélnék asztali konzolt kézire:) -
Jimanszky #61090 PS párti vagyok, de kipróbálnék egy Boxot is:).Nem szabad?KZ2 meg nagyon is le fog kötni, de nem szeretnék flémet kelteni
.Ha már itt tartunk MS-nek sose adnék pénzt, azért cserélném:DD
-
ha lenne psp-m én is simán elcserélném asztali konzolra, most pl ps3-ra, mert olyanom nincs :) -
Naah mi történt ? M$ love ?:D Vagy KZ 2 nem köt majd le túl sokáig?
Sry de ma túl gonosz vagyok... :S:S -
Jimanszky #61087 Sziasztok!
Volna nekem egy fullos Slim PSP-m.Esetleg cserélné valaki XBOX360-ra?Írj privit, ha érdekel!Sorry, ha offoltam volna
-
Hát ez nagy marhaság... -
Olcsi2 #61085 Az uj Silent Hill-ben is van az elejen par nagyon jol idozitett beijesztes, de aztan a jaetk masodik felere mar nem nagyon maradt ezekbol. -
A darkness nekem nem volt rémisztő
Inkább én rémisztettem meg mindenkit a gonosz kis csáp-lényekkel: odakúsztam a sötétben és leharaptam az arcukat...
-
Szerintem az az igazi rémisztös gém amiben nem a sötétséget használják fel ijesztgetésként hanem picit gondolkodnak a készitök rajta. Pl.: Darkness, Dead Space, ..... -
megvettem a Gears of War-t és megállapította egy óriási tényt: az Army of Two-t erről koppintották, ami viszont ezerszer odabassza a gow-ot -
coopos játék. fent van a demoja live-on, all games-be. -
Még egy megjegyzés: a környezet sok tárgya törhetetlen... Néhány meg nem... Miért nem lehet mindent pozdorjává lőni, mint a Stranglehold-ban? Miért van az, hogy belelőttem egy bazi nagy LCD TV-be és szikrázott egyet, de a kép megmaradt és működött tovább. -
AOT.......Ármi Of Tuu :D -
Hali urak, megnéztem a FEAR2-t. Az első küldetésnél tartok még, tehát lehet, hogy változni fog még a véleményem, de egyelőre vegyes érzelmekkel viseltetem a játék iránt.
Beszaratási faktor - 10
Kegyetlen jó ijesztések vannak benne. Ritkán fordul velem elő, hogy annyira megijedjek, hogy a karomon felálljon az összes szőr. A Fear-nek sikerült úgy megijesztenie néhányszor, hogy csak na... És ez még csak az eleje: durvulni fog. Ó jeee...
Grafika - 6
Középszar. Nem sokat fejlődött az előző rész óta, nekem speciel nem tetszik jobban. (Mondjuk nem is rosszabb)
Játékmenet - 7
Scriptelt események vannak. Ez elég szomorú néha, ha az ember nem úgy játszik, ahogy az alkotók elképzelték. Mondok egy példát: egy penthouse-ba kommandósok törnek be a tetőablakon keresztül és veszett lövöldözés kezdődik. Én nem mentem be a nagy terembe, aminek a tetején betörnek a katonák, mert hallottam a csúszókötelek hangját és visszavonultam egy folyosóba, ahonnan szépen egyenként kinyírtam mindenkit. Amikor bementem a terembe, akkor a helikopter odaszállt és betört a tetőablak a semmitől... Hiszen emberek már nem csúsztak le, mert korábban megnyúvasztottam őket és az ablaktörés előtt visszavonultam a teremből...
Hangok - 8
Egész jó párbeszédek, néha viccesek. OK fegyverhangok.
Egyelőre ennyi. Érdemes kipróbálni. Uff! -
joh repcsis megvan, csak fura volt, hogy kb fél órával az irás elött fentvoltam és még nem volt.
DE mi az az AOT????????? -
Tényleg, karácsonykor adták ki, jó kis ajándék volt a liteonos gépek tulajdonosainak. :D -
asszem pont karácsonykor jött ki^^ vagy 23.-a talán
-
A flash miatt cserélték, de tudomásom szerint már van a liteon flasheléshez tool. -
Konzolbolt. -
Az acsik nem a gépeden vannak hanem a központi szerveren, semmit nem tudsz vele kezdeni, az ugy marad amíg világ a világ. -
Mi király? Engem érdekelne hgyan kell mer hiába törlöm a memory-nál ott marad az acsiknál a game. -
király!! -
#61048-ra vki?
-
A M$-ra,vagy a buherálós konzolboltosokra gondolsz? -
Áruljatok el nekem plz, miért cserelik ki a meghajtókat az új boxokba manapság? -
csoola #61066 értem, oks, ha valaki kiprobálná azért szoljon...
nekem nem jött be a HawX, többet vártam, AC6 viszont fasza, megyek is nyomom ezerrel :D -
leszedtem de SZAGGATOt, aztán rájöttem hogy szarakodik most a netem:( ma már ebből nem lesz game sorry:((
kipróbáltam én is azt a repülőset, nekem eléggé bejött, jó kis hangsebesség van benne, iletve mutat iylen irányt, merre kell menni hogy jól eltaláljam az ellenséget, de ezzel meg olyanná vált mint egy NFS. ha legalább fel-le szállás is lenne benne, nem lenne rossz. -
öö ... silverrel gondolom nem kell felmennem? :D -
Hagyd, nemsoká jönnek érte az ápolók. -
talán a live-on előfordul :D -
Hallottál már a LIVE marketplace-ről? -
Igen, kezdheted megint a dühöngést, hogy 1 hétig csak goldosok szedhetik.
-
mien aot demo?
hol? -
lol hol van hawx???
demo??
vagy mi?
-
Én is,Én is megyek ..:P, AoT ??:O:D -
csoola #61056 én egy délután alatt végigzuztam, de amugy jo volt
viszont, kiprobáltam a HAWX-ot, eddig nekem csalodás, akartak valami ujitást hozni nagyon, de sztem gagyi... most lett meg az Ace Combat 6, az jobban bejön :D
Akyyy majd este ha jössz akkor tolhatnánk ezt az AoT demot ha leszedted :D kiváncsi vagyok gagyi-e :D