Hali urak, megnéztem a FEAR2-t. Az első küldetésnél tartok még, tehát lehet, hogy változni fog még a véleményem, de egyelőre vegyes érzelmekkel viseltetem a játék iránt.
Beszaratási faktor - 10
Kegyetlen jó ijesztések vannak benne. Ritkán fordul velem elő, hogy annyira megijedjek, hogy a karomon felálljon az összes szőr. A Fear-nek sikerült úgy megijesztenie néhányszor, hogy csak na... És ez még csak az eleje: durvulni fog. Ó jeee...
Grafika - 6
Középszar. Nem sokat fejlődött az előző rész óta, nekem speciel nem tetszik jobban. (Mondjuk nem is rosszabb)
Játékmenet - 7
Scriptelt események vannak. Ez elég szomorú néha, ha az ember nem úgy játszik, ahogy az alkotók elképzelték. Mondok egy példát: egy penthouse-ba kommandósok törnek be a tetőablakon keresztül és veszett lövöldözés kezdődik. Én nem mentem be a nagy terembe, aminek a tetején betörnek a katonák, mert hallottam a csúszókötelek hangját és visszavonultam egy folyosóba, ahonnan szépen egyenként kinyírtam mindenkit. Amikor bementem a terembe, akkor a helikopter odaszállt és betört a tetőablak a semmitől... Hiszen emberek már nem csúsztak le, mert korábban megnyúvasztottam őket és az ablaktörés előtt visszavonultam a teremből...
Hangok - 8
Egész jó párbeszédek, néha viccesek. OK fegyverhangok.