176877

-
olcsóbb ha veszel vezetékes kontrollert. ahoz nem kell semmi, bedugod és működik is.
nekem van blueetooth a gépbe, de mégse jó... és venni külön 10-ezrekért usb-s blueetoothos hülyeséget ami csak arra jó hogy a vezeték nélküli kontroller működjön gépbe, vagy veszel abból a pénzből egy vezetékes kotnrollert, igy osztott képernyőn vagy máshogy tudsz játszani mással egy xboxon, vagy ha nincs kéznél elem, plusz tudsz játszani vele gépen. -
thx értékelem a segítségedet, de ebböl szart se látok
:P
mi ezen az uj info, amiből tudom hogy hogy kell wirtless joy-al pc-n küldeni??? -
nálam is így popupol, szar az egész, le is szedtem -
teljesen mindegy, ami szimpatikus. én recreationt válaszottam. -
Nem hinném :),csinálj még egy nevet(acc-ot),nekem pl ez volt a probléma Kane&L, játéknál,hogy co-op módba nyomhassuk... -
na tovább jutottunk!!!
4 lehetőség van!!!!
recreation
pro
family
underground
itt mit válasszak?? -
valaki vegyen fel msn és magyarázza el!!!
[email protected] -
megvan jelszó minden de nem enged bejelentkezni!!!
mi lehet a gond!
mindent ugy csináltam aogy a videon avn... -
Ragnar360 #61207 GTA IV felmásolva vinyóra - de úgy POPUPPOL mint a állat
mondom miva' ?
Utakat, textúrákat későn tölti meg meg sokszor az objecteket is, elég durva és zavaró...
Lemezről szinte popup mentes volt vazz - mikor elöször toltam még annó
Elég érdekes -
ocsi3 #61206 Sziasztok.Ma vettem még egy kontrollert és az lenne a kérdésem,hogy ha ketten szeretnénk co-op módba játszani az "ARMY OF TWO"-val akkor azért nem sikerül mert nekem csak "silver" tagságom van?
Előre is köszi. -
sylars #61205 Akkor 91 MB memória kártyán elindul a Halo 3 -
csak ha így regisztrál akkor nem jár hozzá ingyen 1 hónap gold!!!!!!
és itt van az RDI-n a megoldás egy fórumostól:
"Már megoldódott!
A probléma az volt, hogy a gamestar tv-n volt egy videó, hogy hogyan lehet egyszerűen csatlakozni a live-ra, magyarországról. Na én az alapján csináltam, és úgy nem jó! A videóban úgy csinálják, hogy regisztrál az illető windows live rendszerbe, és az ott kreált windows live id-val regisztrálja magát az xbox live rendszerbe, de mindezt egy pc-n csinálja. Utána már csak bejelentkezik a box-on, a már meglévő adataival. Én is így csináltam először, és a box nem ajánlott fel semmit az 1 hónapos próba golddal kapcsolatban. Közben kutatkodtam külföldi fórumokon, és mindenhol azt írták, hogy márpedíg felajánlja az első belépéskor! Na! Azt csináltam, hogy regisztráltam újra a windows live-ba, egy másik névvel, és nem a pc-n keresztül regisztráltam az xbox live-ra, hanem az xbox-on keresztül. Így rögtön másképpen nézett ki az egész, mert rögtön kérte, hogy fizessek a gold account-ért, amit ugye nem tettem meg, mire felajánlotta, hogy akkor kapok 1 hónap ingyenes gold-ot! És láss csodát, egyből gold member vagyok 1 hónapíg! Szóval ez legyen tanulság mindenkinek, aki még nem csinált ilyen....
chrisx1 is offline by chrisx1's" -
Godfather jólesz, vendégszerepekben Ryu&Ken :) -
Tudtommal kell hozzá venni egy eredeti MS USB cuccot, de javítsatok ki ha tévedek.
Amúgy:
kép
Érdekes játék ez a Godfather 2
-
amugy xbotos joy-t hogy használjam pc-hez egy blútutos cuccika elég??? -
link -
nem gond nem utáljuk a ps3-as srácokat.
no randira azé nem kell, de nem alázzuk öket.
ráadásul nincs ps3-as srác, meg x-es. csak olyan hogy a srás, akinek ez jutott. és ez tetszett neki.
Amugy van a banner alatt leirás asszem a baloldali szöveg mögött
ha van azokután bármi gond csak irj.
-
Sziasztok!
Haveromnak x-360 van és neki még szűz...minden eredeti és az is marad!
A kérdésem a következő lenne:
-tudna valaki segiteni nekem abban hogy is tudnánk rátenni netre a gépét?
Mert nekem ugye ps3 van azt már becsukot szemmel bereggelem , de 360-t még nem csináltam...
Ha ez számit akkor a gép 120 gigás fekete...
[email protected] az msn-em!
Lécci segitsetek egy SONY-s srác Microsoft-os haverjának!

-
én azt nem értette, hogy mirrors edgébe miért kellet minden egyes inditásnál megadni neki hogy vinyora mentse. miért nem jegyezte meg? -
minden játék elmegy winyo nélkül, a halo3 is (de van 1-2 játék, ami lassabb, vagy 1-1 funkcioja hiányzik winyo nélkül, stb) -
porszívót a szélére és szivja amit elér:D az elég neki.
ha esetleg olyan marha erős porszivotok van, hogy felszakit valamit, akkor elvileg 3 ledes lesz, nem? -
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a konzolt belülről tisztítani mien időnként érdemes és ezt szervizben végzik ahol vettem a gépet? mert olvastam hogyha felnyitom akkor is ugrik a gari -
sylars #61193 hello
AZ eredeti halo 3-hoz winyo vagy elmegy a memória kártyán is ? -
Rég játszottam vele, elő kéne már venni. Tényleg ezt még nem is láttam 1080p-ben! -
a játék kiváló szóval élvezd, az kár h PGR5 nincs a láthatáron, és ezektől a srácoktól biztosan nem is lesz:( -
És nem is lett sikeres, mert szar piárt kapott. Mindegy... -
pedig BRUTÁLISAN gyorsabban tölt a winyorol :((((((
ekkora elkirt supportot, amit a pgr4 kapott (a dinamikus árnyék minusszal, installálhatatlansággal) ... :((((
igazi MS termék :((((( -
Értem én, fantáziáltam én valami ilyenről :D -
Akkor baszom is le vinyóról, és ez lesz az egyetlen gamma, aminél szétpörgi a búráját az optikai meghajtó. Nagyon szépen köszönöm, már gondolkodtam, hogy füstölgő gumikkal elhajtok az 576-ba, és fejbedobok valakit a lemezzel :) -
Bug, lemezeről tökéletes, vinyóról futtatásnál ez jelen van, sajna a csapat utnak lett eresztve igy a játék support nélkül maradt és nem is javították ezt és nem is fogják:(, szóval az install miatt van, futtasd lemezről... :I -
Emberek! Kinek van meg itt a PGR4? Ma vettem meg. Felrakom vinyóra, fasza, szép, de...! És itt a gond. Az a kibaszott hang. Ha olyan versenymódban vagyok, ahol több autó van, akkor a hang pattog, néha serceg, mint egy régi bakelit lejátszón. Time módban nem csinálja, menüben nem csinálja. Más játékoknál nem csinálja. Akkor mi a büdös lókuki lehet a gond? Beállítás alapból stereo játékon belül is, dashboardon is. Szoftver? Mindjárt sírok bazmeg. -
Jap, egy LA-s kialitason problatam ki. Mintha egy iPhone lenne csak nagyba. Viszont azutan felejtheted el az asztali monitort... mert kb asztali bill-monitor lesz. Nem tudom, hogy magyarazza el, majd linkelek be kepet. -
Nyugi, hamarosan jönnek az érintés érzékeny monitorok (Win7 már erre gyú), aztán utána szép lassan jönnek a 3D-s monitorok különféle változatai. Ki vannak ezek találva szépen...
Mindegy is. Ritkán veszek ilyen dolgokat. De ez egy nagy globális szemét termelés. Nem sok értelme van. Régen megvettél egy TV-ét, jó volt 20 évig :D De most... -
mindig kell valami "új" ... 16:9 után ki venne 5:4 vagy 16:10 arányut?
nade, előtte! :( -
Egyébként nagy disznóság, hogy először elkezdték a normális 4:3-as TFT-ék gyártását, aztán szép lassan beszivárogtak a 16:10-es szélesvásznúak... Most meg jönnek a 16:9-esek.. Áh mondjuk én megmondtam előre, hogy ez lesz :D -
nem,csak itt nincs munka.
papirjaimat várom, elvileg jövöhéten lesz. -
Igen, mivel a játékok is 16:9-re készültek eredendően.
Engem nagyon zavar a nyújtottság, de nyilván nem mindenki érzékeny rá annyira.
darksector: ha 16:10es képarány van beallitva dashboardon, akkor érthető, ha nem tapasztaltál eltérést ... -
Hát én 16:9-es monitoron tolom, szerintem az az igazi :) (1920*1080) -
Ragnar360 #61177 tesztelSZ - az sz lemeradt nem ?:D ja én jó teszter lennék, de most komolyan - halo warst nyilván nem vállalnám be, de azért nyomnék egy olyat, h Ragnar beleszól xd Martin powa -
Büntetésből a GTA 4 DLC-t is 15 percig tesztelheted!