csak ha így regisztrál akkor nem jár hozzá ingyen 1 hónap gold!!!!!!
és itt van az RDI-n a megoldás egy fórumostól:
"Már megoldódott!
A probléma az volt, hogy a gamestar tv-n volt egy videó, hogy hogyan lehet egyszerűen csatlakozni a live-ra, magyarországról. Na én az alapján csináltam, és úgy nem jó! A videóban úgy csinálják, hogy regisztrál az illető windows live rendszerbe, és az ott kreált windows live id-val regisztrálja magát az xbox live rendszerbe, de mindezt egy pc-n csinálja. Utána már csak bejelentkezik a box-on, a már meglévő adataival. Én is így csináltam először, és a box nem ajánlott fel semmit az 1 hónapos próba golddal kapcsolatban. Közben kutatkodtam külföldi fórumokon, és mindenhol azt írták, hogy márpedíg felajánlja az első belépéskor! Na! Azt csináltam, hogy regisztráltam újra a windows live-ba, egy másik névvel, és nem a pc-n keresztül regisztráltam az xbox live-ra, hanem az xbox-on keresztül. Így rögtön másképpen nézett ki az egész, mert rögtön kérte, hogy fizessek a gold account-ért, amit ugye nem tettem meg, mire felajánlotta, hogy akkor kapok 1 hónap ingyenes gold-ot! És láss csodát, egyből gold member vagyok 1 hónapíg! Szóval ez legyen tanulság mindenkinek, aki még nem csinált ilyen....
chrisx1 is offline by chrisx1's"