176877
banner
  • lecsovirsli
    Ezzel egyet is értenék, amennyiben az Ms kontroller valóban minőségi lenne, ám aki egy kicsit is tüzetesebben megvizsgálta a D-pad-ot, az bizony egyetért velem abban, hogy gyakorlatilag használhatatlan...
  • deep
    Hát ezzel azért vitatkoznék.
  • Sephi
    Minden, ami nem eredeti Ms, soha sem lesz minőségi. De az emberek ezt nem értik.

Saitek a legjobb példa :D
  • lecsovirsli
    Uffanat!
    Próbálta már valaki a Mad Catz GamePad Pro nevű csodát.

(http://hardware.teamxbox.com/reviews/xbox-360/35/Mad-Catz-GamePad-Pro/p1/ )

Engem igazából csak a D-pad probléma miatt izgatna. Ugyan a gyártó "pengeéles D-pad reakciókat" igér, de manapság mindenki hazudik :P
  • akyyy
    utolsó bekezdés: nálam úgy dőlt el, hogy xbox kell, hogy ezen lehet warezolni:PPP ps3-ra meg "még" nincs, meg amúgyis drágább.

persze most hiába van 3 hónaposan boxom nem fogom szétgányolni, sőt, mióta megvan, bővült egyel a PC-s eredeti játékaim.

ráadásul ha sikerül most munkát is szereznem, akkor jöhetnek az újabb játékok is:D
  • arty
    "egy PS3-mal jobban járék, még úgy is ha 2x annyiba kerül."

ha így érzed, hirdesd meg a 360at (nem viccelek). tudom, egy konzol mellett nem feltétlen csak az ár dönt ...

"A HDD méretek körüli variálással tisztában vagyok (mérnök informatikusnak tanulok), de az, hogy egy HDD kapacitásának a 60%-át használhatod csak ki az egy vicc."

Ez a kezdetek óta igy van, amikor installról még csak szó sem volt. Nem tudhatták, hogy később mit akarnak kezdeni a lefoglalt rendszerterülettel. Ha majd IT-sként dolgozol, meglátod, hogy előrelátóan kell megválasztani a partícióméreteket, akár úgy is hogy durván tultervezed és ESETLEG soha nem lesz kihasználva.

"A WiFi adapter és a 120-as HDD mindenféle magyarázkodás ellenére is 100$ és 150$ kerül ammennyit épeszű ember nem fizet ki. Azt írtad, hogy akinek szüksége van rá az megveszi. Nekem szükségem van rá, ha olcsóbb lenne, meg is venném. Szal akinek szüksége van rá az megveszi, HA megteheti."

120as kintről berendel, 20as itthon elad. netán 120as winyo megvesz, hekkel, örül. "annyira" nem vészes.

"A PS3-om körüli szarakodás is vérlázító, nem is állítottam, hogy az egy csodakonzol, azt is mondhatnám, hogy ha két rossz közül kéne választani akkor a kissebbik rosszat választanám."

Ahogy írtam is, a konzolvásárlás érzelmi döntés is és egy sony vagy ms méretű céghez nehéz objektiven állni :) Nekem ha SONY cuccom volt, utáltam a sony-t. Most MS van és azt utálom. A szomszéd kertje mindíg zöldebb :)
  • evil 007
    Sziasztok!

360 om most volt csináltatni mert nemvitte elsore a játékokat kicserélték a meghajtot mind1 nem ez a lényeg csak gondoltam megosztom veletek:D. Elkezdtem játszani a naruto: rise of ninja cimu játékkal hát engem ez nagyon meg fogott de van benne egy idegtépo rész mikor idore kell átfutni ien karikákon na ennél a résznél mondtam hogy elég ebbol a játékból pedig nagyon teccik játszott már esetleg vki vele? van valami megoldás erre a időversenyzős karikákon átugrálos részekre?

elore is kössz a választ.
  • ruleyB
    Nem ismerlek, de elég ideje olvasom a fórumot ahhoz, hogy lássam, ki hogyan viszonyul a fórumozótársaihoz. Bár téged ez nem hiszem, hogy érdekel a véleményem, de engem eléggé tud zavarni, ha valaki folyamatosan szurkálódik, legyen az a való életben, akár egy fórumon. Félreértés ne essék, egyáltalán nem azzal van bajom, hogy garantáltad a gép "beszarását", hanem más szúrta kicsit az oldalamat... Ezt se nem kell észrevenni, se nem lereagálni. :) Részemről a vita lezárva, gyerekes dolog itt böködni egymást.
  • DanielT
    Nem, én arra alapozom, hogy mindegyik elsőszériás gép meg fog dögleni.

Feszültség? Antiszocialitás?

Ismersz?
  • ruleyB
    Te most komolyan arra alapozod, hogy tönkremegy a gép, hogy tegnap valami gáz volt az árammal, aminek semmi köze a konzolhoz? :) Ne haragudj, de szerintem csak a feszültség és az antiszocialitás beszél belőled nagyon sokszor... :)
  • DarkSector
    THX szerintem is.
    én majd leestem a székről mikor haverok megszopattak vele :P
    füles volt rajtam :P

• DarkSector
    jah jah full hangerön :D
  • Alwares
    Ez kurvajó volt :D
  • akyyy
    gfdgdgstgs
  • GP2100
    Persze, hogy megjelent. Aki esetleg meg akarja nézni, annak azt ajánlom, hogy vegye fel a hangerőt, mert alma suttog valamit ami fontos a fear történetében(de a játékból nem derül ki).
  • DarkSector
    De megjelent alma nem???
  • GP2100

Ilyenekkel engem már rég nem lehet átverni, a szövegből rájövök, hogy mi lesz... :D (láttam már pár ilyet, ráadásul én is küldözgettem gyengébb idegzetű ismerősöknek :D)
  • DarkSector

#61446 nem kifejezettten neked szántam hanem mindenkinek.
    sory.
  • DarkSector
    Azoknak az embereknek, akik szeretik a rejtvényeket.
    A lényeg, hogy találd meg a 3 pontot, a képen ami eltér egymástól.
    Ha megtaláltad akkor szolj nekem.
    állitolag kurvanehéz megfejteni:
    MINDENKI PROBÁLKOZHAT!!!

Ha sikerül megtalálni mindhármat, akkor a hiresztelések szerint látni fogjátok alma-t a képben hogy milyen lesz felnött korában!
    Eddig nekem 2 sikerült :D
    RAJTA!!!:

Alma rejtvény.
  • GP2100
    3 lehetőség van, hogy miért nem ijeszt meg a Fear2:

1. Edzett vagyok a sok horrorjáték és film miatt.
    2. A mostani hihetetlen "nagy" életerőm(a "sok" alvás eredménye) miatt jelenleg azt is fapofával nézném végig, hogy egy busz átmegy rajtam. Ez meg csak egy játék...
    3. Tényleg gyenge lett a játék ebből a szempontból.(egyébként jó kis akciójáték)
  • Adi
    Iceakos jó voltából már én is gazdagabb vagyok(ajánlani tudom) pár ms pontal. Így most már nekem is nem sokára lejön a DLC:)
  • trogerzsiger
    Hú sztem az szar ha nem tud megijeszteni a játék :D Nekem spec rohadtul bejött amikor mozdulni se mertem a fearben :D :D :D
  • DarkSector
    jah természetessen.
    de én azt mondtam hogy a siren a legnyomasztobb, nem arra értem hogy megijjedsz, hanem nem mersz játszani vele. vagyis akkor igy volt ez.

re sorozat meg a 3 rész ota akciosabb lett ez igy van.
    de szebb is...:D
  • dienesoft
    Tudod ezt azért embere válogatja, hogy kinek mi a félelmetes. Én kissé gyengébb lelkületemmel hamarabb meg tudok ijedni olyan dolgon, amin te nevetsz.:] Sose rajongtam a horror műfajért, de egy két címet (Cold Fear, Condemned 1-2, Doom, Dead Space, na meg az előző F.E.A.R ) végigjátszottam és nagyon tetszettek. A Resident Evil 5-öt várom, bár az szerintem már inkább akció/túlélőhorror lesz, de egyelőre a Project Origin-el enyhítem a játékszomjam és várok, hogy valami igazán nagy játék kijöjjön. :]
  • sambauer
    Próbáltam de ez csak akkor lett volna megoldás, ha boxon automatikusan be lennék jelentkezve és nem kéne tudni a jelszót, szóval most k*rvára nem tudom mi legyen :S
  • Adi
    És gondolj bele.. lehet, h akik vettek pontot úgy voltak, h akkor elköltik a picsába, mert vesznek vmi jó kis arcade gamet.
  • morgomedve
    Teljesen igazatok van, idáig azt hittem csak nekem volt a csúcs a Forbidden Siren...
    Az valami zseniálisan el tudta kapni azt a hangulatot amit egy olyan játéknak kell.
    Ez a FEAR 2, inkább nem minősítem, egy full egyszerű "mék azt gyilkolok"
    játék, sajnos körülbelül 100-szor jobbra számítottam a beharangozások után.
    Na nem baj, majd a Godfather 2:)
  • DarkSector
    egyetértek.
    amugy ha a világ legnyomasztóbb játékát kéne megválasztani, akkor a Siren lenne az.
    Brutális, hogy mennyire durva az atmoszféra, mikor a zombik elől kell menekülni, bújkálni!!!

De nekem a Frame Fatal is beszaratosnak tünt...azokkal a kurva szellemekkel. Sokszor napokat kellett pihennem, hogy lenyugodjak, és félelem\szorongás nélkül tudjam folytatni.
  • GP2100
    Nem tudom, hogy a FEAR2-ben mi olyan félelmetes. Most tolom én is(pc-n), jelenleg az iskolai részen vagyok túl, de még egyszer sem sikerült megijesztenie a játéknak... Szerintem a Condemned első része volt a legjobb ilyen szempontból(ahogy visszagondolok, PS2-n a Forbidden Siren-nek is volt egy nyomasztó hangulata, amit azóta nem láttam egy játékban sem).
  • sapkafej
    én is a grid-et ajánlom! a pgr4 szar! (a 3 jó!)
  • BB7
    Az végül is szimulátor! :/ És kicsit unalmas! :D De ki lesz próbálva!

GRIDre nem is gondoltam! Egy misét mindenképp megér! Köszönöm!
  • DarkSector
    ö is ilyen okos?
  • PoisonChihuahua
    "Szerintem ez a játék nem bír el egy FreeRoam módot! De ily formában semmikép!"
    Ezzel maximálisan egyetértek, ha "autentikusabb" Burnout kell akkor max. a Reveneg-et tudom ajánlani, az van 360-ra is.

Kikapcsolódásra én a Luxor-t (van PSP-re is), a Braid-et és a Castle Crashers-t ajánlom.
    Az Arcade-omhoz mellékelt Arcade Compilation Disc-en is 5 nagyon jó játék van és én mindig berakom ha unatkozom. Kb. 1000-1500 Ft beszerezhető a lemez. A játékok: Luxor, Pac-Man CE, Feeding Frenzy, Boom-Boom Rocket, UNO.
  • GP2100
    A PGR4 tényleg jó választás, kikapcsol és jó a szavatossága is. NFS-t meg felejtsd el, trágyakupac(főleg egy PGR-hez képest)...
  • DarkSector
    nem , nem is ismerem.
  • DarkSector
    többnyire japánon vannak..
  • Minstrel
    xbox-on a letöltés mitől lehet ingadozó? pc-n szép egyenes a grafikon, de ha xbox-al töltök valamit akkor megy le-fel, sosincs egyenes vonal
  • dienesoft
    Én a GRID-et ajánlom neked. Sokan szidják, de szerintem nagyon jó élmény vele játszani mert gyors és tényleg nem kell vele "babrálni", csak nyomni a gázt mint az őrült és a többieket előzgetni :] .

Más: Rááltam a FEAR2-re. Szerintem ugyanolyan félelmetes mint az első rész, de ezen kívül semmi több, vagy újabb. És a szemcsés grafika pedig kimondottan zavar, ki se lehet kapcsolni ezt a módot...
  • trogerzsiger
    PGR4 :D
  • BB7
    Sziasztok!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ajánljatok valami kikapcsoló játékot! Most gondolok egy jó autós vagy logikai gammára!
    Beleuntam a sok lövöldözésbe, elkezdtem hanyagolni a GuitarHero-t is! És rájöttem! Egy autós játék kell nekem! Boltba rohanás előtt, volt szerencsém kipróbálni a Burnout-ot és a MidnightClub-ot!
    Mind a kettő, régebbi verzióját kitoltam PS2-n! Tehát nem vagyok szűz e téren!
    A Midnight Club effektív nem volt rossz, de nem tetszett! Egyszerűen unalmas volt egy idő után! És nem fogott meg! [Tudom! Sok rajongója van! lehet megsértődtek vagy csak szimplán nem értik! De ez az én véleményem!]
    A másik a Burnout, amiben nagyobbat csalódtam! Hisz ennyire érthetetlen és logikátlan játékmenetet! Jézusom, de nyakatekert! Szerintem ez a játék nem bír el egy FreeRoam módot! De ily formában semmikép!
    Már a Burnout Dominátorban is gondom volt, az, hogy egyszerűen minden egyes kanyarra tizedmásodperc gondolkodási időm van! Ez valahogy nem kapcsol ki! Fejem kapkodom ide-oda! Csak lefáraszt! Nem is értem! :/
    A NFS-t nincs módom kipróbálni, bár most töltöm a demót! Talán abból látok valamit, de azt azért elmondhatná valaki, hogy szenved-e ezektől a "betegségektől", miket leírtam!
    A szimulátorok szintén unalmasok számomra! De azokat sosem bírtam!
    Esetleg még valami logikai játékot is szívesen vennék! CSAK KAPCSOLJON KI! Ez lenne a lényege!
    Remélem nem kértem lehetetlent és elnézést ha zavartam! Előre is köszi a válaszokat! [Már ha lesz!] És köszönöm, h. végigolvastad!