banner
  • arty
    "egy PS3-mal jobban járék, még úgy is ha 2x annyiba kerül."

ha így érzed, hirdesd meg a 360at (nem viccelek). tudom, egy konzol mellett nem feltétlen csak az ár dönt ...

"A HDD méretek körüli variálással tisztában vagyok (mérnök informatikusnak tanulok), de az, hogy egy HDD kapacitásának a 60%-át használhatod csak ki az egy vicc."

Ez a kezdetek óta igy van, amikor installról még csak szó sem volt. Nem tudhatták, hogy később mit akarnak kezdeni a lefoglalt rendszerterülettel. Ha majd IT-sként dolgozol, meglátod, hogy előrelátóan kell megválasztani a partícióméreteket, akár úgy is hogy durván tultervezed és ESETLEG soha nem lesz kihasználva.

"A WiFi adapter és a 120-as HDD mindenféle magyarázkodás ellenére is 100$ és 150$ kerül ammennyit épeszű ember nem fizet ki. Azt írtad, hogy akinek szüksége van rá az megveszi. Nekem szükségem van rá, ha olcsóbb lenne, meg is venném. Szal akinek szüksége van rá az megveszi, HA megteheti."

120as kintről berendel, 20as itthon elad. netán 120as winyo megvesz, hekkel, örül. "annyira" nem vészes.

"A PS3-om körüli szarakodás is vérlázító, nem is állítottam, hogy az egy csodakonzol, azt is mondhatnám, hogy ha két rossz közül kéne választani akkor a kissebbik rosszat választanám."

Ahogy írtam is, a konzolvásárlás érzelmi döntés is és egy sony vagy ms méretű céghez nehéz objektiven állni :) Nekem ha SONY cuccom volt, utáltam a sony-t. Most MS van és azt utálom. A szomszéd kertje mindíg zöldebb :)