176877

-
monitor bemenet az a DVI ugye? -
FIFAba jó dolog, rengeteg menüpont és lehetőség, rengeteg összetetebb mod pl menedzser és megannyi infó a footbal világából, egyátalán nem haszontalan. -
Crackdown, Forza2 és még jópár is, én csak az új játékokat írtam a közelmultból, sőt a legnagyobb 360 exluzívokat, amik magyarul jelentek meg, ez azért szép! -
csak az a gáz, hogy nfs, meg forza meg fifa... ezekre nagoy kell magyarositás, gáz fék, rugás. lool:D
inkább egy cod4-et forditanának le, amikbe sok a párbeszéd, felirat, ilyesmi... -
PGR 4(de javítsatok ha nem) és a Forza 2, Fifa09 is magyar -
Egyre több játék jön ki magyarul, legutóbbiak pl GoW2, Fable 2, NFSU, Halo Wars -
én ugy vettem észre, hogy vannak magyarítások, de csak warez körbe mivel modositott fájlokat te írod ki, teszed beés irottat csak flashelt viszi ugyebár:(
de aki liveozni akar, meg nem akar bant, annak mararad az hogy olyan játékot vesz ami magyar nyelven jelenik meg.
boriton általába rajta van.
EA játékok szoktak magyarul kijönni, pl nfs, HP, de a bourne is magyar demoja volt:D
viszot ME meg nem, :@ -
iceakostol lehet sztem olcson szerezni, de most a forint miatt drágábbak:( -
Vaterán 10k a 12+1 hónapos gold. Lehet ennél is olcsóbban kapni vhol? -
Freedy #62070 Nekem BenQ E2200HD-m van. Full HD felbontású, és 16:9-es képarányú. Én nagyon megvagyok elégedve vele, és az ára is nagyon jó. Van rajta HDMI, D-sub és dvi bemenet is. -
Hát nekem most jár le az 1 hónapos goldom.
De msot rámegeyk márciusba a melóra, oszt majd áprilisba hawai :D -
amdrula #62068 Én inkább 1080p-s 22"ost keresnék a helyedben, ha már monitor. -
Hi
Fifa09 meg Forza 2-vel ha tolja vki vegyen fel... :)
Hentesbill -
Köszi :) És még egy ,lehet buta kérdés) HD képes monitort vagy valami akkora méretű tv-t lehet kapni valahol ??? 19"-21" körül gondoltam :) Az játékra is jó meg filmre is :) -
Offline nem megoldható. Bannolhatnak, mert eula-t sértesz. -
tényleg kéne egy rendes, piros, 40 centis, villogó no warez felirat a mostani elvont helyett ...
-
Achievment unlocked -
Ragnar360 #62060 Köszi ;) mindjárt tisztább lett a helyzet... -
Mi köze a blúréjnek MOhoz? hogy ha HD felbontásba és minőségbe akarsz filmeket nézni akkor ott a blúréj, ehhez HD tévé kell és egy lejátszó vagy PS3. Nem olcsó mulatság és a filmek is drágák ( itthon ), de a minőség az kárpótol az biztos... a DVD még jópár évig vezető szabvány lesz, hiszen olcsó és elég jó, de HD képest már elavult és minőségbe rossz. -
Valaki játszott már a last remnant-al?
mert pc-s demot néztem, és egy rakás szar, ahhogy kinéz a játék. O_o -
Wiki - Blu-Ray Disc -
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire életképes a BlueRay magyarországon ? Illetve nem nagyon értek hozzá ezért megkérdezném hogy miben jobb egy bluray minőségű film mint egy sima boltban kapható dvd-é ?? -
köszi mindenkinek! -
amdrula #62041 http://majornelson.com/archive/tags/Demo/default.aspx -
Jelenleg nincs, de a Marketplace már PC-n is elérhető, én itt szoktam "csekkolni", hogy van-e valami új. -
Srácok mi a legutóbbi demo a Live-on? Ha van valami új akkor felnéznék. -
arány :D -
Ragnar360 #62033 COD4 1,5 nap alatt veteránon, BLOG POST - pls read :d -
nem írtam hogy bajom van azzal, hogy a ratio szót használtad -
Miért, magyarul hogy van a ratio? Bocs, hogy nem vagyok ennyire művelt min te, hogy tudjam a szakkifejezést.
-
csoola #62030 az is külömbség, meg amugy az régi fajta alaplappal szerelt, sok meghibásodott
amugy LCD TV-re még VGA-val is rá tudod kötni, szerintem nem sokkal rosszabb képet ad a HDMI-töl -
O_o ??? -
Talán VGA kábelt kéne venni! Nekem is ilyen monitorom van és VGA kábellel kötöm xboxhoz. -
Ragnar360 #62027 -.- -
Nem HDMI-s gépért egy forintot sem adnék. Időzített bomba! -
gamer1985 #62025 Üdv! Akit érdekel hűtésmod utánhűtés beszerelése, az írjon ide [email protected] -
az a baj a nem hdmi gépekkel, hogy nagyobb arányban adják be a kulcsot :S (arra a bizonyos RROD-ra gondolok...) -
Grizzly4x4 #62023 Lehet basszus de ne vedd meg mert amelyiken nincs HDMi az már legalább két éves gép és azok még elég megbízhatatlanok és sokszor meghalnak és ha eredetivel tolnád már akkor sem lenne rajta sok gari mivel már régen gyártották. Egyébként már nincs nagy ára a boxnak konzolboltokban érdemes nézelődni az árakról -
chicco24 #62022 Akciósan jutnék hozzá,elég jó áron,csak ugye az az egy baja,hogy nem HDMI-s! Akkor ez csak azt jelenti hogy nem tudom rákötni HD tévére kiegészítő nélkül,de minden másban egyenlő a többi Xboxal?
Mert tényleg jó áron jutnék hozzá,és egyenlőre nincs is még HD ready tévém.
De ha később lehet hozzá venni olyan kábelt,amivel a leendő HD tévémre köthetem,akkor lecsapok a gépre.Tuti lehet?
Bocsi a hülye kérdésekért de kezdő vagyok Xbox témában. -
azt jelenti, hogy megbizhatatlan szériás
Lackokoma: legalább a kábeltipusokat azonositsd be számunkra ... banner alatt ott a link a kijelzőfaq-ra. talán akkor tudunk majd segiteni :)
zsoltee17: felkonvertálodik minden, igen. pendrájvrol mennie kell az AVI-nak, ha van lájvod leszed hozzá egy frissitést. feltéve h nem pont egy szar AVI-t néznél. "szabvány" divx-et probálj, ne pl fényképezőgép AVIját, stb!