176877
banner
  • chicco24
    Lenne 2 kérdésem! A guitar hero progi játszható Joy-al,vagy mindenképpen kell hozzá gitár?
    A másik pedig,hogy lehet kapni az Xboxhoz olyan mikrofont amivel lehet karaoket nyomatni minden hasonló játékban,azaz a Lips-ben,Guitar Heroban,Rock Bandban,Singstarban? Azaz,ami minden vagy a többségével kompatibilis.
    Otthonra szeretnék egy kis karaoke partyt varázsolni március végén,az Xbox360,100cmes tévé és 5.1 es hangrendszer segítségével.
    Adjatok tanácsot miket szerezzek be.
    Előre is thx!
  • csoola
    nekem demo nem tetszett, sokan szeretik, szerezd be a demot (kb minden torrentoldalon fennvan meg liverol is könnyen szedheted)
    ha szereted a tulélöhorrort, akkor lehet h tetszik, lehet h nem
    én inkább a Dead Space meg Silent Hill játékokat szeretem a müfajban
    meg nekem az rombolja a hangulatot, hogy ketten vagyunk, persze király ujitás fölege a co-op miatt, de egy horror szerintem segitötárs nélkül sokkal ijesztöbb
  • trogerzsiger
    Neten tolják elegen? Mert most silver vagyok azt nem is nagyon kell Gold, de ha tolják akkor beruházok goldra..

Az endwar meg beszarás :D
  • arty
    kösz az infot, lehet kipróbálom
  • avengir
    van
  • evil 007
    van ps2 topik nekem van azis ott lehet warezolni psp be is meg a sima xboxba is én nem kényszeritek senkit a warezra de most már itt haggyuk abba.
  • evil 007
    bocsánatot kértem nem? akkor most meg mit kell hülyézni eggyaltalán nem mondtam hogy elnézést kérjetek alwares ez neked szol paraszt.
  • Istencsászár
    Nem lett volna boxon sem sikeres, egy közepes Fps lett sajnos.
  • Ewergo
    Hát bukott játék konzolként tényleg csak bukhat. Szerintem fostak hogy Xboxon siker lesz. :D
  • LordAndrew
    Egyébként milyen játék? Érdemes lesz játszani vele? (Egyik korábbi részhez sem volt szerencsém, csak annyi tudok, hogy zombiölős-lövölde... Meg persze láttam pár ingame videót)
  • trogerzsiger
    End war demó van? Rákattantam erre a hangirányításra :D
  • trogerzsiger
    annyi hogy "Move there" gogo on my six, hold, fire at will hold your fire... alap dolgok. De poén..
  • trogerzsiger
    Ott a kézikönyvben a parancslista :D
  • DöflingR
    Ezaz, gamer365-ön is volt emiatt vita mert a sok W4RE2HER0 már végigtolta és vagy szídták a játékot vagy spoilereztek :)
  • avengir
    fasza ps reklám :S
  • avengir
    Olyat csak az MS szokott :D :D
  • mrmilan
    Végre sikerült megvennem a Forza2-t. Tolja valaki közületek kormánnyal? Milyen a vezetési élmény ebben a játékban? Nekem az a "buci" elejű Microsoft gyártmány van, nagyon szeretem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. A PGR4-et is kormánnyal tolom, hát ég és föld azért a controllerhez képest. Állat nagy versenyeket lehet wheellel nyomni...
  • arty
    Haze multiplatformnak indult, aztán a Sony megvette exkluzivnak. Bukott egy nagyot, béke poraira. Én azért szivesen kiprobáltam volna :)
  • arty
    szerintem te nem fizettél azért a gta4 kiegészítőért ... vedd meg és akkor majd rákérdez :)
  • arty
    vegas2-ben hangirányitás van ????????? neeeeeeee, végignyomtam de nem is tudtam róla :O
  • gamer1985
    Üdv! Akit érdekel, rövid határidővel vállaljuk xbox 360ok drive flashét, hűtésmódosításását, utánhűtés beszerelését, személyesen Szegeden vagy postai úton!
  • Alwares
    A hülyegyerek beírta a játék végét? Csak gratulálni tudok. No comment...
  • jaszy
    3 nappal és nem 2 héttel!
  • Waczkor
    Nehogy még mi kérjünk elnézést,mert te ügyes okos warezpista vagy!

Ki van írva nincs warez,nem friss reg vagy,tudhatnád hogy nincs warez egyáltalán ebben a topicban,az meg hogy van pofád spoilerezni...

Amúgy meg nem lenézzük,de ne gyere ide pattogni,hogy neked milyen jó hogy megvan,mert itt sokan várják hogy boltba kerüljön a game és megvehessék.Ha már nem bírod magadban tartani,hogy te már játszol vele,akkor legalább ne árulj el a storyról infót.Ez olyan alap szabály,amit mindenki tud...

• amdrula
    Nem téveszti össze.
  • Ewergo
    Nem téveszted össze a Tom Clancy's EndWar játékkal?
  • csoola
    lol, ilyen van benne?:D akkor már csak a hecc kedvéért kiprobálom, h milyen kiabálni nekik a parancsokat:D
  • trogerzsiger
    Rainbow six vegas 2 rulez :D Üt a hangirányítás benne, bár vicces amikor majszoltam a tortillát azt ahogy ropogott a számban aszidte aztmondom hogy "hold" :D Csak néha csúszik a játék hangja :S
  • PoisonChihuahua
    Azokkal akik kussban warezolnak nincs semmi bajom, de akik idejönnek pofázni, hogy hű de jó megjelenés előtt játszani (és még ki is jelentik), azoknak akkora tockost kéne adni, hogy leszakadjon a fejük!
  • evil 007
    Activated téveszthetett be....
  • evil 007
    melleseleg azthittem rajtam kivul más is beszél errol bár én csak most vettem észre a banenrt még1x bocs ....
  • evil 007
    nos..igazatok van bocsánat. de egybol: "ennél nagyobb spoilert nem írhattál volna ide, te barom" most nics kedvem felhuzni magam de megint ez a warez stori én nemakarok warezolni bár lehet eztis torlik de mind1 szal engem nem izgat a live és mivel van a családomban müszerész a boxom olyan ujjitásokon és átváltozásokon (jobb kinézet) ment keresztul ami biztos hutés garantál 3 led 100% kilőve és örülök hogy jóval elobb tudok jáccani azzal amit még pár hét mulva adnak ki aki meg lenézi a warezot az sztem irigy enyni a véleményem és én ezzel leis zárom. na pysz
  • Istencsászár
    Hogy az a kurv... ennél nagyobb spoilert nem írhattál volna ide, te barom. Remek hogy neked 2 héttel a megjelenés előtt megvan a Resi5 WAREZBA, az is remek hogy kijátszottad, vagyis csak akarod, de bazdmeg már hogy az utolsó pályáról írkálsz ide be.

Na pont ezért mondtam azt amit multkor erről a dologról IDE NE.
  • csoola
    engem is érdekelt, igéretes játéknak tünt de valamiért bukás lett, tutira nem fogják eröltetni
    mondjuk azt nem tudom, mi volt gázos vele
  • csoola
    nekem nem tetszik a Resi 5, de szerintem legközelebb spoilerbe ird, hogy mi történik a játékban pontosan, hátha akaratlanul is lelösz pár poént
  • csoola
    köszi
    boldog vagy? kurvára ugy fogok irni ahogy nekem kényelmes, SAJÁT véleményem volt
    ha meg nem tetszik ne válaszolj a hsz-ekre, kész
    javaslom beszélgess valami "Magyar nyelvtani kultúra és helyesírás" topikban, ide meg akkor gyere, ha a témába vágo gondoloatod van
    mielött még bármi kezdetét venné, szeretném mondani, h nem ilyen faszsággal szeretnék törödni itt, de ugye mindig a mondando lényegi részét fogod meg, viszont ezzel befejeztem ezt a témát
  • Kaplan
    Pedig oda nem könnyű lezuhanni. De ettől függetlenül ez a stílus tényleg nem ide való.

Apropó, úgy volt, hogy már hétfőn átvehetőek a Resident Evil 5 de sajna csúszik. Pedig igencsak rá vagyok már pörögve a témára.. Szerintem jó hosszú idő után orbitális kockulás következik be pénteken.
  • Sephi
    Most pontosan Ragnar szintjeire alacsonyítottad magad.
    Maskor ne írj ilyen csúnyákat publikba. Arra ott van a privát.

Abszolút senkit sem érdekel a stílus.
  • davidragon
    köszi, akkor megbütykölöm. láttam neten képeket róla hogy le kell pattintani, csak nem bíztam nagyon benne.
  • koryne
    Befér az. Csak pattintsd le róla a műanyag borítást. Nekem is így van megoldva.