176877
banner
  • blackfire001
    Sziasztok, nemrég találtam egy cikket, ami egy játékajánlót tartalmaz. Megnézegettem őket, de nem vagyok nagyon képbe. Szerintetek is jó játékok ezek? (Kategóriába vannak sorolva, csak a linkre kell kattintani. Legalábbis így jó lett nekem....). PLS, nagyon fontos lenne, nem tudom, hogy most tényleg olyan jók-e ezek a játékok, bár én ebben az oldalban megbízok...
    ITT A LINK
  • Lunatic83
    "A világ legnagyobb HD (High-Definition) plazmatévéjét mutatta be a Panasonic a Las Vegas-i Szórakoztató-elektronikai Szakkiállításon (CES). A 150 colos, azaz 381 centiméter képátlójú plazmaképernyő 8,84 millió képpont megjelenítését teszi lehetővé. "

egy Xbox rá és csókolom.... nem is kell más ;)
  • Alwares
    Van de az már nem TV hanem LCD fal.
  • Alwares
    Nem lesz mert úgy tudom ezzel az évaddal a sorozat is kifújt.
  • sambauer
    na Mirrors Edge beszerezve nem sokára kiderül jó döntés volt e..
  • Kekebatsi94
    Én nem találtam meg azért kértem segítséget...köszi am.
  • GP2100
    1280x720 a felbontás.
    BTW a legnagyobb kép amin játszottam 2,2m széles(képátlót nem tudok mondani) 720p felbontásban(itthon a házimozi projektorán). Így sem rossz játszani... :D Egyébként létezik ekkora TV(8-9 méteres)? Én még nem is hallottam ekkoráról.
  • LeventeV
    hello mindenki. tud nekem mondani valaki egy jo hack 'n slash jatekot boxra a ninja gaiden, ninja blade es a devil may cry 4-en kivul? es valami jo rallisat a sega ralli es a dirt-on kivul? kosz
  • koryne
    Szia!
    5 teljes perc volt megtalálni az Amazonon.
    / Najó, nem öt... Kettő.
  • Gideon Wieth
    hat nyolc méter belegondolva most sztem sok picit...magamat veszem alapul akkor 5és kb 6,5 - 7 lehettett.. /én kétméter vagyok majdnem //
  • Gideon Wieth
    szia! Azon a tévén amit írtál nagyon szépen fognak menni a játékok :-)
    Alapvetően a legszebben ELVBEN a fullHD tv-ken kellene mennie, de a nagyon kevés játék van ami akár a hd ready felbontást elérné, nem hogy a fullHD-t. A legtöbb játék 1280*1024es felbontással rendelkeznek ha jól emléxem. De HD ready tv-től fölfele már tökéletesek a tv-k ...

Jah am érdekesség. Láttam egy akkora tv-n Xboxot, ami akkora volt mint egy kisebb ház fala...Nem akarok hazudni de sztem volt 6 méter magas és 8-9 méter széles... NAGYON durva volt--- jah am a tv megvehető volt... 154 millió körül..
  • Kekebatsi94
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogyha az Amazon.com-ról rendelek játékot akkor mennyi postaköltségre kell számítanom kb.?
  • lucifer9393
    Khmmmm... OK
  • PoisonChihuahua
    Olvasd már el azt a rohadt KIJELZŐ FAQ-t a banner alatt!!!
  • lucifer9393
    Na vki elmagyarázhatna nekem, ezt az egész TV-s cuccot... Ha egy LCD TV van, Tesla tipusú ( szlov. vagy cseh márka nem tudom de nem számit)82 cm átmérőjű, HD ready HDMI vmi 1366x768 felbontással (ha ez az). Ezen fognak menni kristálytisztán a játékok? szép lesz benne a kép? vagy akkor milyen TV kellenne ahhoz, hogy tökéletesen szépen nézzen ki (most TV-t nem vennénk,csak érdekel.) Ja és a Premium tartalmaz HDMI kábelt? milyen felbontásban játtszak akkor? mert itt annyi mindent irtatok... összezavarodtam... :D
  • PoisonChihuahua
    A halott link miatt itt van újra:

"Két lehetőséged van:

1. Veszel egy ilyet.
    2. Összegányolsz egy ilyet a meglévő AV kábeledből."
  • PoisonChihuahua
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=62896]#62896[/URL]
  • trogerzsiger
    én egyszer game.co.ukról rendeltem csütörtök este, azt hétfőn jött az értesítés hogy csomag jött :D:D
  • Redman1122
    csocsi box fanok!nekem holnap jön a második gépem!és az lenne akérdésem h ha hdmi-vel(mert eddig zaphyr-os gépem volt) kötöm rá a tv-re akkor csak a képet viszi át a tv-re vagy a hangot is?mert a hangot azt a házimozira szeretném adni RCA kábellel!előre is köszi
  • sapkafej
    megjött a Mirrors Edge és Grid thehut.com-tól, ahhoz képest hogy 30 napot ígérnek és mindenhol olvastam a "rémtörténeteket", hogy legalább 15 munkanap, múlthét kedden rendeltem meg; nagyon örülök - örüljetek ti is!

amúgy mindkettő 17.73 GBP, ha vkinek kénének ezek és nem tudja
  • arty
    A 6 pixeloszlop a monitoron fekete lesz, a kép pedig marad nativ. Más megoldást eddig nem láttam ilyen felbontású kijelzőnél.
  • deep
    Nem, nálam is így van. Semmi gond nem lesz.
  • tom235
    És nem lesz gáz, hogy 2 szer van átméretezve a kép? vagy az a kemény 6 db pixel ne számít?
  • deep
    Naná hogy 1360*768. Minél közelebb vagy a natívhoz, annál jobb.
  • tom235
    Hali, van nekem egy elvileg 1366*768 as felbontású monitorom. Az volna a kérdésem, hogy a boxon inkább 1280*720 as vagy 1360*768 as felbontást válasszak a jobb kép elérése érdekében? Mert az 1360*768 as esetben volna 6 pixel eltérés. Vagy attól a kis különbségtől még natívban marad?
  • HRaVeN1
    Pedig 1080p is jó. Ez az érdekes.
  • arty
    Akkor ezekszerint a VGA-n nem megy az 1360x768, ez azért fura. Pláne, h a leirás nem éppen ezt mondja ... bár nem tul részletes.
  • HRaVeN1
    720p jó, hz-eket és tv-n felbontást nem lehet állítani:)
  • arty
    inkább 1280x720at probálj meg akkor! 50hz/60hz ugyanazt adja?
    tévén is allitottál felbontást?
  • HRaVeN1
    xboxot 1360×768-ra állítom, de ilyenkor a tv azt mutatja, hogy 1024×768-ban van. Minden más felbontást jól mutat. Sajnos még első szériás boxom van, nincs rajta hdmi kimenet. Viszont találtam ph fórumban, akinek ugyan ez volt a baja. Nemértem az xbox logikáját... ha 1360*768-ba rakom 1024*768-on fut, de ha átállítom 1280*1024-be, akkor viszont azon marad, úgyhogy most azon használom... 2006-os hsz.
  • arty
    nem ismerem konkrétan a tév beallitasi lehetőségeit, de a MANUAL 31. oldalán ez van:

tehát VGA vagy HDMI bemeneten, PC módban képes 1360x768as képet fogadni, ez ugye a nativ felbontása. 60hz-re allitsd!

Haveromnak van lg3000-e és megy neki nativan, HDMI-n. probáld ki több hdmi bemeneten is, bár a leirás nem specifikálja egyik hdmi bemenetet sem ...

tehát NE 1366x768-at allits !!! 1360x768 !!!
  • Mr. Perfect
    Ilyen nem lehetséges. A DVD-t mindenképp be kell rakni, de ha a game fel van másolva a HDD-re akkor utána már onnan fut.
  • gabeszg
    Helló az lehetséges valahogy, hogy hddre felrakja a játékot úgy, hogy a dvd t ne kelljen berakni?
  • HRaVeN1
    32LG3000. De nemtom lehet, hogy tv írja ki rosszul, mert ha 1024ben lenne, akkor vagy 4:3 arány miatt vagy lenne oldalt fekete csík, vagy nyújtott lenne, de egyiket se tapasztalom
  • arty
    legalább a TV típusát írd már meg :))
  • Adi
    Igen.. a story részét végig vittem.
    Megéri letölteni!:)
  • rastaman
    jaja. érdemes az ilyesmiket "guide" alapján csinálni, hogy semmiképpen se maradjon ki egy darab se, mert idegesítő tud lenni ha már csak egyetlen egy hiányzik, és lövésed sincs hol bénázhattad el... :D
  • sambauer
    Nálam az ugratással volt ilyen hogy kimaradt egy darab, szerencsére a harmadik próbálkozásnál pont azt próbáltam be és meg is lett a 100% :) Lost And Damned-el valaki játszott már amúgy ?
  • rastaman
    ezért szoktam én minden játékból legelőször megnézni az acsikat :D
    a dead space 150GS még nálam is várat magára (főleg hogy kölcsönadtam most a dvdmet)
    a gta4 galambvadászathoz pedig egy kis segítség: KATT IDE én mondjuk nem ebből csináltam meg, de itt ahogy látom van screenshot és videó is a helyszínekről. sajnos kénytelen leszel átnyálazni megint azt a 200 helyszínt... :D
  • sapkafej
    ezt azért mondtam mert megveszem eredetiben, mégis "szar"
    és mondom, ez nem egyéni probléma

de megoldódott úgyhogy jau