176877
banner
  • sambauer
    xplorer hibaüzenettel dobott ki, de mindegy majd ezt a PCI-os megoldást tovább boncolom, hátha azzal jutok valamire.
  • GP2100
    No comment...
  • GP2100
    Win telepítése ELŐTT telepíteni, hogy működjön a sata? Ez érdekes lenne, mert nekem csak sata winchestereim vannak és soha semmi baj nem volt. Egyébként(ha jól emlékszem) a box winyóját nem is jelzi a win ha rádugod a gépre. Elindítod az xplorer360-at, megpróbálod megnyitni a hdd-t, ha sikerül jó, ha hibaüzenetet kapsz, akkor nem...
  • trogerzsiger
    Vicces hogy délután mondtam hogy jajj mit kell aggódni, erre az enyém bekrepált :D
  • chicco24
    Az LG 32LG2000 egészen pontosan 80 ezer Ft a Tescoban? Mert 80 ezret még talán talán össze tudok kaparni,de 85-90 ezret már nem.És sürgős lenne az LCD tévé.
  • sambauer
    Ez a PCI-os Sata kártya jó ötlet, közben kipróbáltam egy olyan gépen ahol volt az alaplapon sata de nem ismerte föl a vinyót mert elvileg windows telepítése elött kell még telepíteni vmi szart hogy maga a sata cucc üzemeljen (már belezavarodok). A lényeg hogy kösz az ötletet lehet hogy ezzel teszek próbát ha találok 5e alatt :D
  • DöflingR
    De gyorsan beírtad ide:D:D
  • csoola
    nem kell a vetités nem vagy te mozigépész, lost and damnedet akarod csak felrakni, aki olvasta az nfo-t az tudja ;) (de ha sikerül szolj priviben :D)
  • trogerzsiger
    Faszom bekaptam egy E74-es hibakódot :C 2006 februári a gép. Namármost azt mondták nekem páran hogy a gyártási naptól számít a garancia.. namármost ezt furcsállom mert az nem túl etikus a microsoftól a gépemet 2007-ben vették. asszem agusztusban.
  • arty
    60gigás winyoval ne kisérletezz, tönkremehet
    amugy igen, igy le lehet menteni, de SATA csatlakozo mindenképpen kell az alaplapodra (vagy veszel egy PCI-os sata kártyát
  • sambauer
    sata csatlakozó nincs az alaplapomon ez itt a probléma... Winchesterről akarom lementeni a cuccaimat, mentéseimet nomeg dlc-t is lhet ilyen módon felrakni :D
  • arty
    sata csatlakozot sata csatlakozora tudsz rákötni - ez egyértelmü ;) (pontosan mi a célod?)

chicco24: teszkóban 80k az LG 32LG2000. Ne vegyél szarabbat.
  • PoisonChihuahua
    Ha jól tudom a PAL/SECAM a műsorszórásra vonatkozik (színrendszer). Azt, hogy az NTSC-t csak analóg kezeli, azt nem tudom számít-e (de nem hinném).

Amire a helyedben jobban ügyelnék vásárlásnál, az a kontrasztarány, felbontás, bemenetek (HDMI) és esetleg a kép mérete és aránya (16:9 - 4:3). Ezek sokkal jobban számítanak, mint az, hogy milyen színrendszert kezel a TV (ami amúgyis megfelelő lesz).
  • chicco24
    LCD tévé vásárlásánál(főleg Xbox360hoz tervezve) mennyire fontos,hogy csak PAL/SECAM és az NTSC-t csak analóggal kezeli?
    Mert az akciós tévéken (65-70 ezer Ftos árban) amiket kinéztem a 99%uk PAL/SECAM.
    Előre is köszi a helpet!
  • trogerzsiger
    Jajj mit kell ezen aggódni?:D
  • PoisonChihuahua
    Egy kicsit elmosolyodtam ezen. A gép megbízhatóságát nem az oldalának a melegedése határozza meg. :) :D

Ha többet szeretnél megtudni az alaplapokról, itt van két link:
    Link_1
    Link_2

Nekem "csak" Falconos van, de már az is teljesen megbízható. Plusz ott a 3 év gari.
  • csoola
    semennyire, a hátulja egy kicsit langyos, talán 1-2x nagyon sok GTA4 után fujt erösebben meleg levegöt, de az köztudottan nagyon izzasztja
  • SpeedXHUN
    ooh bocs 2x ment el
  • SpeedXHUN
    Köszönöm a válaszokat!

És olyan 2-3 óra játék után mennyire meleg az oldala?
  • SpeedXHUN
    Köszönöm a válaszokat.
    És mondjuk olyan 3 óra játék után a gép oldala mennyire meleg?
  • csoola
    2008.08.26. gyártásu az enyém, elvileg ez javitott fajta alaplapos, teljesen jo, még csak nem is melegszik nagyon, csak hogy példát mondjak, a star wars force unleashedet ugy vittem végig, hogy kb 8-10 órán át folyamatosan ment a gép, semmi baja sem volt, meg sem röccent
    szerintem ujabb gépeket bátran bevállalhatod, modositást is csak akkor végeztess, ha warezolsz
  • Lunatic83
    nekem olyan van, igaz még csak kb 2 hete, eddig semmi baja
    tegnap is egész nap nyuztam...
  • SpeedXHUN
    van itt vkinek jasperes gépe?
  • SpeedXHUN
    Hali!
    Nem tudjátok,hogy a jasper alaplapos gépek,mennyire bírják a strapát?
  • GP2100
    Igen, ha régebbi stealth fw van a gépén, akkor a legújabb(wave3-as) játékokat(pl. HAWX) nem fogja vinni. Újra kell flashelni a drive-ot, vagy patchelni az iso-kat kiírás előtt.
  • DöflingR
    Tökre mind1, mert aki észreveszi az is beírja a kérdését.:)
  • Torry
    Annyira szar a warez tiltó banner, hogy meg is értem, hogy nem veszik észre.
    Egyébként pont úgy van ahogy mondod.Itt megtudhatsz mindent.(4. post)
  • AnarchoiD
    warez kerdesem, lenne ... egy havernak probalok segiteni , en magam egy ideje legitimbe tolom es nemigazan tudom mennyire vagyok warez temaban naprakesz :

ha 1-2 eve van megtorve a haver gepe , akkor elkepzelheto, hogy uj jatekok nemmennek nala es valami tovabbi frissites szukseges a haver gepen a torest illetoleg ?
  • GP2100
    Yeah, it works fine. You can be proud of yourself!
  • Sephi
    Nem. En azt mondom, hogy normal emberek teljesen elfogadhatonak talaltak a CC-et. Tovabba azt mondtam, hogy nagyon rendesek, es mindig segitokeszek.

• avengir
    Nyilván mindig a vevő a hülye ;) Az ő érdekük lenne, hogy máskor is visszamenjek hozzájuk, nem az enyém. Nem az én érdekem, hogy náluk hagyjam a pénzem...
  • sambauer
    I can see my invisibility is still working.
  • Sephi
    Erdekes. Minden egyes ismerosom nagyon szereti oket, es csak jokat mondanak roluk. Nem lehet hogy ti mentek oda tul eros fapofaval?
  • avengir
    Sztem sincsenek jó helyen, mondjuk ha a szomszédba laknék, akkor jó lenne. És az eladók kedvessége a media markt fölött de a kívánatos alatt van.
  • akyyy
    nem hát. csak kicsit lassabb lesz még betölti a játékot.
  • Sephi
    Olcsobbak mint a konkurencia csak tudni kell veluk beszelni. En tudom, hisz hetente vasarolok toluk.

Kontarok? Majdhogynem a seggemet kinyaljak amikor telefonalok vagy oda megyek.

A felsoroltak kozul ok vannak a legjobb helyen a belvarosban.

Ujfent sikerult sajat magadat leegetni, es ennek megint az lesz a vege, hogy agybajt kapsz. Az, hogy veled, mint ugyeleted idegbajos hogyan viselkedtek, nem az en dolgom.

• sambauer
    Akkor én is kérnék egy kis technikai tanácsot, bár ez már inkább off-nak minősül. Xboxom winchesterét szeretném sta kábellel a gépemhez csatlakoztatni de az alaplapomon nincs sata csatlakozó (tehát nem tudom a kábelt hova rakni). Van esetleg valami alternatíva a Microsoftos Transfer cuccon kívül ? (esetleg lehet a sata kábel valami más csatlakozóval használni ?)
  • ati95
    És az nem baj ugye hogy nincs hozzákötve az internet?
  • ati95
    Kösz szépen
  • akyyy
    ehez még annyit, hogy udf fontos. újraírható cd/dvd is jó.
    neroba nálam nincs xboxos füll, szla az kihagyható.

illetve game library se látja mindig akkor ABC listába szoktam kikeresni, vagy view all demos/games.nél.