176877

-
Más okból is rá lehet kötni, nem csak a wrz miatt... Pl. backup készítés, banolt gépre játék update-ek töltése, és pl. a forza 2 dlc-ket (úgy tudom, hogy csak az USA-ban) olyan formában is kiadták, hogy warezolni is lehessen(persze ezt ki is használtam...).
-
Nem hiszem, hogy flash-elt meghajtót küldenének, max. ha külön kéred, de ezt velük beszéld meg.
A játékokról annyit, hogy régebbi bontatlanokat 5k-tól, az új megjelenéseket 10-12k-ért, díszdobozokat meg 15k-tól kapsz. A használtak meg még ennél is olcsóbbak, de te tudod. -
Így igaz, a fizetős dlc-ket védelemmel látták el. Csak azokat a tartalmakat lehetne ilyen módon pakolgatni amiknek a licensze nincsen géphez kötve, mint pl. a Hexic HD (amit a 20 GB HDD-hez adtak), ill. a Worms, meg a Geometry Wars (ezeket memórikártyákhoz adták ajándékba).
Ez a 3 lenne amit lehetne így buherálni, de mivel iszonyat olcsóak, szerintem nem nagyon éri meg a HDD szétbarmolását, de végülis mindenki maga dönti el, hogy mennyire igényes. Pl.: az Alien Hominid HD (a zseniális Castle Crashers készítőinek korábbi játéka) csak 400 MS pont Goldosoknak ami kb. 1500 Ft-nak felel meg... -
igazából sztem még megvan az ms gari meg nem akarok nagyon warezkedni, de annyira zért nem vagyok anyagilag elengedve hogy használt 7000ft-os játékokat vegyek.
igazából az érdekelt volna hogy ha új meghajtót tetek bele akk az vinni fogja-e az írott lemezeket
-
Igen, ha felcsatlakozol LIVE!-ra (magyarul a box kap netet) már onnantól bannolhatnak, teljesen mindegy miért mész fel (multi, demo, dlc, stb). :) :) :) -
minek az NFO-ját? a nem működő warez gta4dlc-nek? és akkor majd elindul? -
csoola #63252 (olvasd el az NFO-ját ;) wrz off) -
kuxikah #63251 nahát ebbe nincs hűtésmod.:S -
tom235 #63250 A jobb oldalán nem fújja, hanem ott szívja be a hideg levegőt. hűtésmodot pedig úgy utdod megállaptani, hogy van e, hogy rohadt hangos a venti/kikapcsolás után 5 percig még megy. -
kuxikah #63249 kihagytam egy szót . hátul meg egy kicsit meleget . nah xD -
kuxikah #63248 helló, Xbox 360 falcon gépem van és az normális hogy (fektetve van a gép) bal és jobb oldalán jéghideg levegőt fúj ki hátul meg egy meleget? Ja és nem tudom hogy van-e benne hűtésmod azt meglehet valahogy állapítani hogy nem bontom meg a gépet?
-
playbox.hu ...asszem... -
Egy kérdés:
Ha valaki csak a marketplace-en akarna pontokat elverni mindenféle extrára, akkor is ugyanúgy bannolhatják, mintha online játszana? -
detoxic #63245 

-
az ő problémáján (gta4 dlc-vel szeretne játszani) az nem segit, azt csak az MS pont oldja meg -
ma végre boldog tulajdonosa lettem egy xbox360nak
-
Link
Görgess le a "Különleges Akció!"-ig.
Bár ez Bp.-i, de hátha segít. (futárt vállalnak)
Egyébként mi baja? MS gari már lejárt? -
szevasztok
azt szeretném kérdezni vki nem tud egy jó konzol szervízt debrecenben ahol meghajtó cseerét vállalnak??
előre is köszi -
kössz :) -
Van egy olyan kütyü, h. XSATA. Az szerintem megoldás lehetne a problémádra. -
A GTA4 DLC és egyáltalán SEMMI DRM-el védett DLC nem "warezolható", nem működik. Ha tényleg emiatt álltál neki, akkor megérdemled a szivást ... illene inkább más hibáiból tanulni ;) -
[URL=http://www.gametrailers.com/player/usermovies/312026.html]xbox "reklam" :)[/URL] -
Te nagyon felkészült vagy!:D:D -
Igen, és mielőtt megkérdeznéd, hogy honnan ismered föl: Link -
visszavonom FT-t mondott, jöhetnek a FAIlos beszólások
mondjuk még mindig azt mondom hogy hatot nem ér egy dlc :D
-
5000 MS pontot mondott ami bizony annyiba kerül, utóbbit meg ne is emlísd mert nem akarok megint belekeveredni e szánalmas "beszélgetésbe". -
alaposak az uj gépek amik kaphatokak? lemaradt mondtak 2.fele lol -
Jasper
-
12500??? O_o
Egy picit el vagy szállva. 1600 MS pont = 5999Ft...
Másrészről, a bannolás veszélye? Bizony, a warez "örömei".

-
csoola #63229 az nem tetszett neki hogy azért a két betüért kár volt a hsz -
Muhahaha.. közbe sikerült az x-box.com-ról. -
De várj! Múltkor volt vmi olyan lehetőség, h kilehet törölni X-boxon belül de csak bizonyos időszakaszonként!?
Nem tudod, az hogy volt? -
Nem értem a probléma lényegét? -
őőőő BOX 360 rol van szó :-D -
Hali!
Érdeklődnék,hogy van itt valaki aki használ boxhoz XFPS-t + smartjoy fraget? -
Gondoltam,hogy megmagyarázod
-
Freedy #63222 az a 12500 ft csak 6000Ft. Amúgy szerintem is túl vannak árazva a pontok. Szerintem kb 4000Ft-ot ért volna meg a dlc. -
csoola #63221 ezt szonak még ne nevezzük, két betüs :D -
Egyszerűbb ? Kérlek szépen az egészen "buktam"(két kábel megvétele amiket használhatok másra is) ezer forintot ami még mindig más mint 12500-at kiadni úgy hogy kézzel nem is foghatom a dolgot másrészt a bannolás veszélye bármikor fennt állhat és ha épp hely kell törlés után mégis hogyan szerzem meg ? Meg alapból ezek az MS pontok olyan szinten túlvannak árazva hogy már elvből messze elkerülöm őket.
Akyyy az ilyen egy szavas kommentekkel meg eltakarodhatna ha ennyire unatkozik ajánlom figyelmébe ezt. -
csoola #63219 bács megyében hol pontosan? kecskemét, solt, ilyesmi? solt körül szobajöhetne, irj egy privit plz, az közel van nagyon, motorral hamar elugrok :)