176877
banner
  • GP2100
    Más okból is rá lehet kötni, nem csak a wrz miatt... Pl. backup készítés, banolt gépre játék update-ek töltése, és pl. a forza 2 dlc-ket (úgy tudom, hogy csak az USA-ban) olyan formában is kiadták, hogy warezolni is lehessen(persze ezt ki is használtam...).
  • PoisonChihuahua
    Nem hiszem, hogy flash-elt meghajtót küldenének, max. ha külön kéred, de ezt velük beszéld meg.
    A játékokról annyit, hogy régebbi bontatlanokat 5k-tól, az új megjelenéseket 10-12k-ért, díszdobozokat meg 15k-tól kapsz. A használtak meg még ennél is olcsóbbak, de te tudod.
  • PoisonChihuahua
    Így igaz, a fizetős dlc-ket védelemmel látták el. Csak azokat a tartalmakat lehetne ilyen módon pakolgatni amiknek a licensze nincsen géphez kötve, mint pl. a Hexic HD (amit a 20 GB HDD-hez adtak), ill. a Worms, meg a Geometry Wars (ezeket memórikártyákhoz adták ajándékba).

Ez a 3 lenne amit lehetne így buherálni, de mivel iszonyat olcsóak, szerintem nem nagyon éri meg a HDD szétbarmolását, de végülis mindenki maga dönti el, hogy mennyire igényes. Pl.: az Alien Hominid HD (a zseniális Castle Crashers készítőinek korábbi játéka) csak 400 MS pont Goldosoknak ami kb. 1500 Ft-nak felel meg...
  • ShadowNinja
    igazából sztem még megvan az ms gari meg nem akarok nagyon warezkedni, de annyira zért nem vagyok anyagilag elengedve hogy használt 7000ft-os játékokat vegyek.
    igazából az érdekelt volna hogy ha új meghajtót tetek bele akk az vinni fogja-e az írott lemezeket
  • PoisonChihuahua
    Igen, ha felcsatlakozol LIVE!-ra (magyarul a box kap netet) már onnantól bannolhatnak, teljesen mindegy miért mész fel (multi, demo, dlc, stb). :) :) :)
  • arty
    minek az NFO-ját? a nem működő warez gta4dlc-nek? és akkor majd elindul?
  • csoola
    (olvasd el az NFO-ját ;) wrz off)
  • kuxikah
    nahát ebbe nincs hűtésmod.:S
  • tom235
    A jobb oldalán nem fújja, hanem ott szívja be a hideg levegőt. hűtésmodot pedig úgy utdod megállaptani, hogy van e, hogy rohadt hangos a venti/kikapcsolás után 5 percig még megy.
  • kuxikah
    kihagytam egy szót . hátul meg egy kicsit meleget . nah xD
  • kuxikah
    helló, Xbox 360 falcon gépem van és az normális hogy (fektetve van a gép) bal és jobb oldalán jéghideg levegőt fúj ki hátul meg egy meleget? Ja és nem tudom hogy van-e benne hűtésmod azt meglehet valahogy állapítani hogy nem bontom meg a gépet?
  • Hitm@n
    playbox.hu ...asszem...
  • Hitm@n
    Egy kérdés:

Ha valaki csak a marketplace-en akarna pontokat elverni mindenféle extrára, akkor is ugyanúgy bannolhatják, mintha online játszana?
  • detoxic
  • arty
    az ő problémáján (gta4 dlc-vel szeretne játszani) az nem segit, azt csak az MS pont oldja meg
  • TDC Geronimo
    ma végre boldog tulajdonosa lettem egy xbox360nak
  • PoisonChihuahua
    Link
    Görgess le a "Különleges Akció!"-ig.
    Bár ez Bp.-i, de hátha segít. (futárt vállalnak)
    Egyébként mi baja? MS gari már lejárt?
  • ShadowNinja
    szevasztok
    azt szeretném kérdezni vki nem tud egy jó konzol szervízt debrecenben ahol meghajtó cseerét vállalnak??
    előre is köszi
  • kakaoskalacs
    kössz :)
  • Hitm@n
    Van egy olyan kütyü, h. XSATA. Az szerintem megoldás lehetne a problémádra.
  • arty
    A GTA4 DLC és egyáltalán SEMMI DRM-el védett DLC nem "warezolható", nem működik. Ha tényleg emiatt álltál neki, akkor megérdemled a szivást ... illene inkább más hibáiból tanulni ;)
  • AnarchoiD
    [URL=http://www.gametrailers.com/player/usermovies/312026.html]xbox "reklam" :)[/URL]
  • Adi
    Te nagyon felkészült vagy!:D:D
  • PoisonChihuahua
    Igen, és mielőtt megkérdeznéd, hogy honnan ismered föl: Link
  • sambauer
    visszavonom FT-t mondott, jöhetnek a FAIlos beszólások mondjuk még mindig azt mondom hogy hatot nem ér egy dlc :D
  • sambauer
    5000 MS pontot mondott ami bizony annyiba kerül, utóbbit meg ne is emlísd mert nem akarok megint belekeveredni e szánalmas "beszélgetésbe".
  • kakaoskalacs
    alaposak az uj gépek amik kaphatokak? lemaradt mondtak 2.fele lol
  • kakaoskalacs
    Jasper

• PoisonChihuahua
    12500??? O_o
    Egy picit el vagy szállva. 1600 MS pont = 5999Ft...

Másrészről, a bannolás veszélye? Bizony, a warez "örömei".
  • csoola
    az nem tetszett neki hogy azért a két betüért kár volt a hsz
  • Adi
    Muhahaha.. közbe sikerült az x-box.com-ról.
  • Adi
    De várj! Múltkor volt vmi olyan lehetőség, h kilehet törölni X-boxon belül de csak bizonyos időszakaszonként!?
    Nem tudod, az hogy volt?
  • akyyy
    Nem értem a probléma lényegét?
  • Harlekin
    őőőő BOX 360 rol van szó :-D
  • Harlekin
    Hali!

Érdeklődnék,hogy van itt valaki aki használ boxhoz XFPS-t + smartjoy fraget?
  • DöflingR
    Gondoltam,hogy megmagyarázod
  • Freedy
    az a 12500 ft csak 6000Ft. Amúgy szerintem is túl vannak árazva a pontok. Szerintem kb 4000Ft-ot ért volna meg a dlc.
  • csoola
    ezt szonak még ne nevezzük, két betüs :D
  • sambauer
    Egyszerűbb ? Kérlek szépen az egészen "buktam"(két kábel megvétele amiket használhatok másra is) ezer forintot ami még mindig más mint 12500-at kiadni úgy hogy kézzel nem is foghatom a dolgot másrészt a bannolás veszélye bármikor fennt állhat és ha épp hely kell törlés után mégis hogyan szerzem meg ? Meg alapból ezek az MS pontok olyan szinten túlvannak árazva hogy már elvből messze elkerülöm őket.

Akyyy az ilyen egy szavas kommentekkel meg eltakarodhatna ha ennyire unatkozik ajánlom figyelmébe ezt.
  • csoola
    bács megyében hol pontosan? kecskemét, solt, ilyesmi? solt körül szobajöhetne, irj egy privit plz, az közel van nagyon, motorral hamar elugrok :)