176876
banner
  • davidka003
    Ingyen Witcher 2 magyar live
  • darkSectorxxx #165619
    Te ha leszedhetném a magyar profilomról odaadnám az enyimét hidd el. :D
  • n000rbi
    Ahogy írtam, tudom, hogy magyaron nem lenne ingyenes, de a gond, hogy sehogy nincs ott.
  • darkSectorxxx #165617
    Remélem is. :)
  • Kongy
    Nem rossz game, de sajnos sok helyen vontatott. Ugyanaz a baj vele helyenként mint a Telltale játékokkal. 5 perces dolgot fél órán át ecsetel. De amúgy jó játék, egyszer végig lehet vinni.

n000rbi: magyar régión nem is lesz ingyen Witcher, át kell tenni a live régióját USA-ba, meg a location-t is One-on. Nekem így sikerült beüzemelni.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.21. 21:32:11
  • n000rbi
    Magyaron nem találok Witchert :( (azt tudom, hogy itt nem ingyenes, de pénzért se találom)
  • darkSectorxxx #165614
    Fasza én egybe fogom pc-n az 5 epizódot, ha lesz egy kis időm rá. :)
    Arra vártam hogy mindegyik hun legyen. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 20:06:26
  • Zavarodott
    Life is Strange harmadik epizód vége... Ezek full betegek... Nem akartam elkezdeni a negyediket ma, de ezek után... q;)
  • darkSectorxxx #165612
    Nem lenne rossz ötlet belehúzni, nekem kénének a HD felújított játékok.
    Fasza lenne ha elérhetővé tennék.
    Resi 4, Code Vera, Devil May Cry, Silent Hill, Metal Gear, BG&E.
    stb.

Elég szépen nézne ki a listám.
  • Totti5
  • Totti5
    Újabb játékok kerülnek be az Xbox One visszafelé kompatibilitás listájába. Elvileg a mai naptól érhető el 10 új cím, de változik a lista bővítésének menetrendje is.

The Witcher 2: Assassins of Kings
    Sam & Max Save the World
    Aegis Wing*
    Counter-Strike: GO
    Age of Booty*
    Space Giraffe*
    SoulCalibur*
    Skullgirls
    Jeremy McGrath’s Offroad*
    Small Arms*
  • darkSectorxxx #165609
    Upsz......

"Felkészültetek? A The Witcher 2 Xbox 360-as változatát teljesen ingyen letölthetitek az Xbox Live-ról, ráadásul Gold tagság sem szükséges hozzá. Először mindenki furcsállta, hogy a Microsoft miért döntött az ingyenesség mellett, mikor 2015. januárjában már a Games With Gold részeként ingyenes volt, de nem sokkal később megérkezett a miértre a válasz: a The Witcher 2: Assassins of Kings is csatlakozott az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjának felhozatalához, amely azt jelenti, hogy az Xbox 360-as változat beszerzésével játszhatunk Ríviai Geralt második kalandjával a Microsoft jelenlegi generációs konzolján is. "
  • Kongy
    Érdekes jelenséget produkál nálam a Witcher 2. Letöltöttem, minden klappol, indítanám, bejön az xbox 360 logo, majd szemcsés kép... :D Újraindítom, és jó. Érdekes. Mindenesetre sikerült letöltenem úgy, hogy az Xbox live régiómat átraktam USA-ba, meg a gépen a location-t is.

Én imádom ezt a játékot, és már rég végig akartam újra vinni, csak a PC-s verzióm már nincs meg. De most itt van ingyen O_O
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.21. 17:58:03
  • darkSectorxxx #165607
    Akkor ezért nem sikerült 1-2 embernek...:S
  • orichalcos
    Én még behúztam reggel, de kapott egy régiózárat.
  • darkSectorxxx #165605
    Az fasza, én régen megvettem magyarul, de ahogy néztem minap nincs sajna még BC-n.

/nem mintha ráfanyalodnék 10 éven bellül.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 07:48:55
  • darkSectorxxx #165604
    Köszönöm.

Nem surmóság (legalábbis az én szemszögemből nem tekintem annak, mivel költök így is eleget játékokra), csak amennyire más mondjuk egy Forzán vagy Halon spórol a régiómászkálással vagy közösüléssel.
    Most én nekem 2/3 platformot fentartani azért nem warezolok de megnézem ha van könynebbítés.

A sok most a 6k érte nem a játék minősítése akart lenni, hanem magam helyzetére értettem, hogy ennyit most nem adnék ki érte, ha nincs akkor várnék akcióra, akkor meg ugyanúgy le megy az ára, akkor ugyanott lennék a fejlesztőknek ígyis úgyis a kedvezményes összeget fizetném ki, a kérdés az időpont lenne. :)
  • Selminar
    Witcher 2 ingyen tölthető

http://marketplace.xbox.com/en-CA/Product/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings/66acd000-77fe-1000-9115-d80257520824

Usa régió alol
  • Selminar
    Hands of Fate lesz az egyik gwg februárra x1-re
  • orichalcos
    3400 Ft-nak megfelelő összeg Dél-Afrikában, de nehogy már ennél a játéknál legyünk surmók. Simán kifizettem érte a 6k-t. És amúgy is, miért mondod hogy sok érte, honnan tudod mennyi tartalom van benne?
  • wannnabeees
    Witcher óta nem vártam ennyire játékot. 5400 ft-ért teljesen jól árasított volt (ea access -10%) a preorder.
  • darkSectorxxx #165598
    Unravel nincs fingéhugyé egyébb régiókban?
    Mert a 6k az kicsit sok lenne. :D
  • Totti5
    Már a küszöbön van. Meg persze pre orderelve.

The install size for Unravel has been revealed coming in at 3.09 GB on the Xbox Marketplace and will be available on February 9, 2016
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.20. 20:18:28
  • abel0317
    Végülis én voltam a hülye, hogy nem olvastam el... Mindegy amúgyis tervben volt már a halo mcc :D
  • Seth
    Igen,ez egy add-on, anélkül nem megy
  • Totti5
    Igen meg, amit le is írt, csak nem olvastad el.

The Halo 3: ODST* campaign for Halo: The Master Chief Collection comes to the Xbox One looking better than ever. Running at 1080p/60fps, experience the events leading up to Halo 3 through the eyes of Orbital Drop Shock Troopers (ODST) as they search for clues leading to the whereabouts of their scattered squad and the motivations behind the Covenant's invasion of New Mombasa. *Halo: The Master Chief Collection is required to play the (digital only) Halo 3: ODST campaign.
  • abel0317
    Megvettem a Halo 3 ODST-t, fel is installáltam de nem mutatja a játékaim közt. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a shit csak akkor lesz látható/játszható ha már rendelkezem a Halo Master Chief Collectiönnel IS! De ez miez? Most, akkor megkéne vennem azt is mi?
  • orichalcos
    Hétvégén elvileg, de simán jövő hét lesz belőle szerintem.
  • abel0317
    Mikor várható a februári games with gold leleplezése?
  • darkSectorxxx #165589
    "Tom Clancy's The Division - még egy dolog, ami hiányzik majd megjelenéskor

Nem fog nagyon hiányozni, de tény, hogy egy funkció nem lesz benne az első pillanattól fogva a Tom Clancy's The Divisionben.

Reggel megtudtuk, hogy a The Divisonben márciusban még nem egész New Yorkot, pusztán Manhattant járhatjuk be. Azért az is elég nagy, de a fejlesztők korábban már Queenst is megmutatták. Az valószínűleg csak később lesz hozzácsatolva.
    A Ubisoft Massive azt is megerősítette, hogy a játékosok nem fognak tudni tárgyakat cserélgetni egymás között, mivel más dolgok nagyobb prioritást élveztek. Julian Gerighty associate creative director elmondta, hogy ugyan megjelenéskor nem kerül be, de a jövőben talán beteszik a játékba, mert látják, néhányan mennyire vágynak rá.

A Tom Clancy's The Divisionből ez nem fog hiányozni, aztán majd a megjelenéskor meglátjuk, valami fontosabb is áldozatául esett-e a priorizálásnak. Már csak pár hetet kell várni, március 8-án minden kiderül."

• darkSectorxxx #165588
    Ha valakit majd érdekelne egy Quantum Break felesbe, az szóljon (aki előbb szól azzal megveszem), akkor áprilisban osztozkodhatunk, ha nem akkor dobozos téma lesz. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.18. 20:49:02
  • Botond #165587
    Na gold meghosszabbítva 2017.06.27ig, sajnos nem találtam olyan drágán mint Dark írta, ez csak 10.800 forint volt a 12 hónapra, így egy ezresre se jött ki egy hónap, nemhogy 2500re. :s
  • Totti5
    Morcos is lettem volna ha az a platform marad ki ahol reflektor fénybe kerültek.

"PS4 és PC platformokra jövő héten jelenik meg Jonathan Blow (Braid) nyitott világú logikai játéka, a The Witness, de nyílt titok, hogy a későbbiekben más verzió(k) is várható(k).

Íme a bizonyíték: az Xbox One változat nemrégiben bekerült az amerikai korhatár-besorolást végző ESRB adatbázisába, könnyen lehet tehát, hogy nem is marad olyan sokáig konzol-exkluzív PS4-en a játék."

Jóság, nagyon várós
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.18. 18:02:02
  • darkSectorxxx #165585
    "Néhány nappal ezelőtt megtudtuk, hogy az EA Access mintájára elindítják a PC-s közönséget célzó Origin Accesst is. Ez persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy az Xbox One-os játékosokkal ne foglalkoznának a jövőben.
    Sőt, az EA most egyszerre két fronton támad, hiszen konzolos vonalon is szeretné bevonni azokat, akik eddig nem fizettek elő a szolgáltatásra. Teszik ezt úgy, hogy január 19-24 között teljesen ingyenessé teszik a szolgáltatást, így mind a 14 játékot (köztük a Dragon Age-et és a Hardline-t is) kipróbálhatják azok, akik eddig lemaradtak.
    A szolgáltatást csak azok kapják meg ingyen, akik egyébként Xbox Live Gold előfizetők. Természetesen az ingyenes időszak alatt 10% kedvezménnyel meg is vehetjük az EA játékait."
  • Harlekin
    A dolog pikantériája,hogy tele van baszva attachmentel.És nagyon nem így müxik mindenki kezébe...
  • TDC Geronimo
    pfej, mint egy levegőpisztoly, ha normális shotit akarsz toljad R6ot :p
  • darkSectorxxx #165582
    Huh asszem a MW2-3-ban foglalták még imába a shotisokat. :D /akimbo
  • Harlekin
    Imádom a shotit a BO3 ba...
  • darkSectorxxx #165580
    :D
  • Harlekin
    is!