176880
banner
  • GP2100
    De jó lesz! Én már nagyon "várom" a csütörtököt...
  • moni69
    Elöször is köszönöm, hogy válaszoltál.
    Ha egyszemélyesben játszom, akkor ott van automata mentés. De a multiban nem ment. De amikor kilépünk, akkor sem kérdez rá, hogy mentsen-e. Ezért nem értem.
  • PoisonChihuahua
    El kell menteni a játékot. A legtöbb játékban van automentés, de logikusan memóriakártya vagy HDD kell hozzá, hogy tudjon hova menteni. Az Arcade pakkhoz jár egy 256 MB-os memóriakártya.
  • moni69
    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. A párommal vettünk egy Xbox 360 Arcade konzolt. Megvettük hozzá a Rainman Six Vegas játékot is, hogy tudjunk együtt játszani. Mivel nem tudunk angolul, nagy nehezen azért sikerült beállítanunk a multiplayer módot. De miután kilépünk a játékból és a következő alkalommal bekapcsoljuk, mindig előlről kell kezdenünk a játékot, hiába jutottunk már el a negyedik pályára. Mit csinálunk rosszul? (a számítógépes játékon legalább van, hogy save, meg load)Hogy kell kilépni vagy esetleg belépni ahhoz, hogy azon a pályán tudjuk folytatni, ahol abbahagytuk? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
  • Gideon Wieth
    Sok sikert minden érettségiző sorstársamnak jövőhétre :)
  • misiizsai
    Csak az a baj hogy Arcade és nincs winyó benne
    Mennyi KB bele egy winyó?
  • GP2100
    Érdekes , nem is tudtam róla, hogy a CoD4-be is került prestige mód(pedig ma is toltam pc-n :))... Most pc-n vagy kihagyták, vagy csak én nem vettem észre, de az a lényeg, hogy ezek a másfajta ikonok a prestige szintet jelölik.
  • Lunatic83
    szerintem fektetve, úgy nem v. kevésbé karcol
    ha már olvad a gép burkolata, pihenj egy kicsit...

amúgy másold fel a vinyóra a játékokat és akkor nem használja annyit a dvd-t, így tovább bírja maj...
  • akyyy
    COD4 nem az 5!:D de értem. akkor elég szar, hogy sokan már ilyen messze járnak én meg teljesen az elején még:( bár ha nincs live, nehezen tudok vele multizni:P
  • GP2100
    Gondolom a CoD:WaW multiról beszélsz. Azért van, mert a max. lvl elérése után megnyílik a prestige mód, ahol nullázhatod a szintedet(fejlődhetsz újra), cserébe prestige szintet kapsz és ezzel jár a másfajta jelölés.
    A HC mód meg nincs szinthez kötve, ezért bárki bemehet...
  • misiizsai
    Sziasztok
    Rájöttem mi volt a probléma meg kellet volna törölgetni a Lemezt
    Lenne még pár kérdésem
    1.Állitva vagy fektetve jobb használni az Xboxot?
    2.Meddig érdemes áttlag játszani?
    3.Meddig birja egy Xbox 360-as DVD?
    4.Miért csinál az Xbox-apró karcokat a DVD-be?
    A Válaszokat Előre is Köszönöm
  • akyyy
    gta4 pchez képest boxon középszintű grafikának felel meg, bár egy mai atom géppel se lehet nagyon maxot kihozni, csak max trükközéssel. ez még tulságonsa jövö játéka:D
  • Szabí250
    És ha mondjuk winyó nélkül veszem?Akkor tudom úgy használni mint egy ps2-t hogy memkarira mentek,és dvdről fut a játék?
    És mondjuk viszonylag új játékoknál mint pl NFS UC, vagy a Racedriver GRID,GTA 4,milyen szintű a grafika pchez képest?
  • akyyy
    Az hogy lehet, hogy multiba most 21-es rangom van, de csak ilyen kis ikon jelzi ezt, másnak meg mindenféle smaradg meg gyémánt alak van. olyannak is akinek szintén 21-es a rangja.

a másik, meg egy 7-es szintű mit keres egy harcdore team deadtmach-be??? ahoz kell vagy 18-as szint asszem.
  • Gideon Wieth
    Egy kis segítség kéne még :)
    Ugye nem rég jött meg az Xbox-om. Azt szeretném kérdezni hogy a régi profiljaim mindenem megvan vinyóról viszont nem jelentkezik be automatikusan. ezt hogyan lehet beállítani???
  • Gideon Wieth
    Nem lett jó ? Videókról nézve nem nagy szám :) Csak gondoltam adok neki egy esélyt a lengedezés miatt. Most ugyis nagyban gyűjtök a batman gyűjtőire abból nem lesz demo véletlen ? ///bár köcsög WB már megint eltolatta.///
  • sambauer
    akkor már énis:

- Számítógépnél persze attól függ milyen konfigurációd van. egy P3-as Geforce 2-es gépnél lényegesen többet tutd, ahogy PS2-nél is.
    - Flashelve "biztonsági másolatokat" is futtathatsz rajta, igen.
    - Telepíteni tudsz rá játékokat, illetve a Marketplace-hez elengedhetetlen (ha gerjedsz ingyenes videókra, demókra stb.)
    - 3 LED a leggyakoribb hiba, de én mivel még nem tapasztaltam személyesen majd bővebben utána olvashatsz ha a googlét hazsnálod.
  • Ewergo
    - Jobb...!
    - Flashelés nélkül is megy rajta minden X360 játék. :)
    - Mostmár ajánlott minimum 60G winyó...több gém elférjen rajta. Másra nem igen használható.
    - Minél ujabb kiadásut veszel annál stabilabb!
  • Istencsászár
    sokat nem veszítesz azzal hogy még nem sikerült kipróbálni...
  • Szabí250
    Heló
    Nem vagyok nagyon otthon a konzolok világában,ezért lenne néhány kérdésem az xbox360-al kapcsolatba:

- Egy számítógéphez, és egy ps2-höz képest milyen a grafikája?

- Ha megvan flashelve,akkor minden játék megy rajt?

- Ha van benn winyó,akkor azt mire tudom használni? csak arra hogy a játékokból mentéseket csinálok?

- Nem szoktak gyakran meghibásodni,esetleg valami visszatérő probléma?

ööö hirtelen ennyi...
    előre is thx a választ!
  • PoisonChihuahua
    Ápr. 29.
  • Gideon Wieth
    bionic commando demoja mikor került fel ? mert nekem még nem engedi letölteni.
  • tom840224
    Sziasztok! Szeretnék kérdezni valamit, de warezról lenne szó, ha valakire számíthatok légyszi írjon,(esetleg pm-ben) Köszönöm!
  • arty
    "pc kábel vga"-ból sose lesz DVI! a pécét DVI kábellel kösd be a monitorodba, a boxot pedig VGA kábellel ... akkor mehet együtt a kettő, ráadásul mindkettőn a lehető leghobb képet kapod (pécé VGA-n nem jó ötlet!)
  • Istencsászár
    Ha esetleg valaki kezdő konzolos és ezek hiényoznak most ócsóért odadom egybe, nem mondom hogy tükörsimák és karcmentesek mert nem azok, de tökéletesen működnek egytől egyig.

FIFA08(magyar)+Euro08+PGR3+PREY+Crackdown vihető együtt 10ért
  • theone91
    Sehonnan... Közvetlenül modemet dugtam rá.
  • misiizsai
    Hát ez az a lemez amit Adtak az Arcadéhez
    Szóval az 1-ső kizárva na meg a második is...
    Egy kis Karc van rajta lehet azért nem játsza le?
    Vagy kell valami program hozzá?
  • galmat
    poros vagy nem eredeti a játék
  • misiizsai
    Sziasztok
    Az lenne a problémám hogy ma kaptam egy XBOX 360 Arcadét és beűzemeltem
    És amit kaptam lemezt pórosnak találja.Pedig nem az...
    És beraktam egy zenei CD-ét az egyből ment..
    Mit kell csinálni hogy lejátsza?
    Előre is Köszönöm a Válaszokat
  • vezeték
    Senkinek nem lagol a Call of Duty?
  • Alwares
    Szerintem ne árkádot hanem mindenképpen pro változatot vegyél ha nem idegen tőle a multi és a sok jó cucc. (gondolom nem)
  • Scotty99
    Nekem nincs, az volt az első, hogy megnéztem :)
  • Ragnar360
    ownd :DDD
  • PoisonChihuahua
    Már megint hülyeséget beszélsz. USA Live-on van demo, EU-ban még nincs!
  • DarkSector
    ja
  • Ragnar360
    Van e má' Wolverine demo EU-ba ?^^ - megnézném...
  • akyyy
    valaki valamelyik demoval multi? army of two érdekelne, még nem tudtam kiprobálni:D
  • DöflingR
    Honnan volt routered?:D
  • theone91
    Nézd meg a videókarid dobozát. Rendgeteg karihoz adjnak ilyen átalakítót...
  • theone91
    Gold-os demók nálam sincsenek, de multiztam egy keveset GTA-ban... Sajnos újra offline a box...