176882
banner
  • sambauer
    Skacok ! Létezik e olyan autós játék boxra amiben:
    - Nagy szabad város van (tehát nem level 1, level 2 stb.)
    - Normális handling (nem túl arcade, persze nem is full szimulátor inkább a kettő közt, de inkább szim.)
    - "Menedzser" mód. Tehát nem ki vagyok csapva a városba teli feladatokkal, hanem valami kényelmes menün keresztül kapom az információkat hol, mikor érdemes verseny iránt érdeklődni, versenyekkel pénzt szerzek abból autót vásárlok, alkatérszeket stb.
    - Tuning se ártana...
    - Story és Licenszelt autók (bár elöbbi ANNYIRA nem fontos, de az se árt :D)

gondolom a lehetetlent kérem, de ha az alábbi kritériumnak legalább egy kicsit is megfelel, akkor örömmel fogadom ajánlásotokat. Htx.
  • Alwares
    Grid nagyon jó osztott képernyőn, de a PGR4 is jó móka volt.
  • PoisonChihuahua
    Az attól függ, ha régi volt (Xenon vagy Zephyr), akkor valószínüleg új alaplapot kap, de ha az újabb széria volt (Falcon vagy Jasper), akkor csak "bütykölnek" rajta.
  • RaulDuke
    Aham a dobozba is megtaláltam, köszi mégegyszer, már felforgattam a lakást a számláért, dehát ha igy is jó, akkor ez jobban hangzik, nameghát remélem, hogy ilyen korrektek, hogy ki is jönnek érte. Ez meg sem fordult a fejemben. Remélem vagy megjavitják vagy kicserélik:P
  • PoisonChihuahua
    Link
  • RaulDuke
    hú nagyon szépen köszönöm a segítséget
  • PoisonChihuahua
    Külön letölthető magyarosítás nem létezik, a magyar nyelvű (felirat / szinkron) játékokon a magyar nyelv alapól a lemezen van. Az itthon kapható EA és MS játékok egy része ilyen.
    Az általad említett játék sajnos nem létezik magyar nyelven.
  • PoisonChihuahua
    Föl kell hívni az MS Supportot, futár házhoz jön és viszi-hozza ingyen. Az ügyfélszolgálaton kedvesek és mindent elmondanak majd. A telefonszámot most hirtelen nem tudom, de a 360 dobozában van benne egy A4-es fehér lapon. (Ha ott nem találod, akkor xbox.com-on is fönn van a számuk.)
  • RaulDuke
    Sziasztok. Tönkrement az xboxom, 3 piros ledes lett, még 1 hét gari lenne rá a MediaMarktba, csak a számlát nem találom sehol...Viszont még 1 év Microsoft garija is van, és azt szeretném kérdezni, hogy hozzájuk, hogy lehet eljuttatni a hibás gépemet? Már sokkot kapok.
  • MaT
    Sziasztok! Lenne egy olyan kerdesem, hogy van ez a jatek, Scene It Box Office Smash, es hogy letezik-e, vagy esetleg a kozeljovoben elkepzelheto-e, hogy lesz hozza valamifele magyarositas, vagy magyar nyelven megjelenik. Vagy egyaltalan szoktak a boxhoz ilyen magyarositasokat elerhetove tenni? Amugy szerintem nagyon jo a jatek, en most vettem meg 25 fontert (Skociaban elek), 4 db buzzer-rel. A magyar nyelvet nem is magam miatt kerdezem, hanem ismerosomek jonnek a kozeljovoben es az angol nem az erosseguk, de jo lenne jatszani kicsit. :) Ja es mindenkinek ajanlom aki kicsit otthon van a filmek vilagaban, szereti a quiz jatekokat, illetve jo angol tudassal rendelkezik. A valaszt elore is koszi!
  • PoisonChihuahua
    Ha offline volt a profil, akkor törlés esetén véglegesen törlődik, ha online profil volt (LIVE-os) akkor a gépről törölheted, de a LIVE rendszerében bennemaradsz (és bármikor újra lehívhatod a profilt a gépedre [Recover Gamertag]). A profilt a My Xbox-->System Settings-->Memory alatt tudod törölni.

Automatikus bejelentkezés (Profil / MSN):

Xbox Guide gomb-->Settings fül-->Profile-->Auto Sign-In-->Xbox LIVE: Enabled

Vásárlás után érdemes kicsit böngészni a menüt, megismerni mi hol van, mert ezek egyszerű alapbeállítások...
  • Gideon Wieth
    Szia!
    Osztott képernyős amit Én próbáltam azok az NFS-ek. A többiről nem took mit mondani csak a Burnouttal játszottam az nem osztottas :)
  • gabeszg
    Helló!Hogyan lehet profilt törölni és alapértemezetre állítani az egyiket, hogy autómatikusan azzal jelentkezzen be amikor bekapcsolom?
  • np
    Sziasztok!
    Xbox360-ra milyen autós játékok vannak amikkel lehet osztott képernyőn játszani?
  • theone91
    (Ja, és a Mircosoft-féle VGA HD-Kábelhez adnak egy ilyet...)
  • theone91
    Gender Changer Ilyet keress.

Olyan 1000 forint körül mozog...
  • jaszy
    Elvileg túlmelegedés lehet...
  • Istencsászár
    ERROR Codes
  • dienesoft
    Sziasztok!

Elég nagy problémám van az Xboxal kapcsolatban. Amikor játsszok (Fight Night Round 4 demojával) kb. 8-10 percen belül 2 piros led elkezd villogni a bal oldalán, majd csak úgy lehet kikapcsolni, ha kihúzom a gépet. A Chronicles of Riddick-el kb 40 perc után csinálja. A PES 2009 ellenben tökéletesen működik, akár 4-5 órát is nyúzhatom, nem fagy ki. Szerintetek mi lehet? Utána olvastam, de a táphibától kezdve a túlmelegedésig mindent írnak. Köszönöm előre is a válaszotokat!

• Gideon Wieth
    vagy egyszerűbb ha a warezosok írnak nekem én meg segítek... és megvan a lelki békéje mindenkinek...
  • Istencsászár
    próbáljatok már me nem flémelni, ha meg warezt ír valaki NE válaszoljatok neki, és a legegyserübb h privibe valaki küld nekem egy hsz számot és törlöm még mielőtt kitör az állóháború
  • baaka
    És ennek az anya-anya toldónak van valami pontos megnevezése hogy megnézhessem mennyibe fog fájni?
  • baaka
    ezért nem értettem ez miatt a fix kábel miatt!De akkor most mát oké!Köszi!
  • GP2100
    Le lett írva, hogy VGA kábellel. Ha fixkábeles a monitor(crt-k általában azok), akkor kell még egy anya-anya toldó is, hogy a két kábelt összeköthesd.
  • baaka
    de nem lcd monitorra gondoltam hanem ilyen normál képcsöves flatron monitorra.Arra rálehet?
  • DarkSector
    igen
    xbox-vga kábelt veszel és ennyi... 2-3000ft
  • baaka
    HELLÓ!
    AZ X360-at valahogy rá lehet kötni normál monitorra?
  • arty
  • Arwenke
    Aham es te ezt honan tudod, hogy az MS mit nez es mi alapjan. Ha ugy lenne ahogy te mondod akkor minden okositott boxot egybol kiszurnanak.
  • Ragnar360
    /hehe
  • Hugh Hefner
  • jaszy
    "INGYEN" a mesében!

Ja hogy a te konzolboltod igen? Bocsi!
    Ismerek vagy 10 et de más nem melózik ingyé....
  • PoisonChihuahua
    Ha valóban 2-3 hónap alatt "kidobja" az E74 errort akkor a Microsoft INGYEN javítja a 3 éves garancia miatt. INGYEN!

A "2-3" hónap pedig hülyeség, felesleges paráztatás, azért túlzásokba ne essünk már... -.-
  • Konzolbolt
    Jah jasperes gép ramhűtés nélkül.....2-3 hónap és kidobja neki az E74 errort amilyen trágyán van megcsinálva a ramsor,ezeken a gépeken.
    Ha pedig nem magánszemélytől veszi a gépet,hanem konzolboltból,akkor INGYEN visszaalakítják neki,ha valami hiba lenne a géppel. INGYEN!
  • PoisonChihuahua
    A személyes tanácsom Xbox360 vásárlás előtt állóknak: vegyél egy 2008 végi gyártású falcon alaplapos Pro csomagot, ne csinálj vele semmit,és így 99% hogy semmi baja nem lesz a gépednek. De ha az az 1% jönne be és mégis,akkor szépen ingyen szállítja és javítja a Microsoft 2-3 hét alatt.
    Jasperes gépet vegyél, ramhűtés nélkül.
    Ha online játékot is tervezed,akkor szintén falcon Pro packot vegyél,és akkor se kérj bele modot.
    Tessék,ilyen konkrét tanácsot vártál? :)
  • jaszy

"ingyen visszaalakítja neked bármelyik konzolbolt"
    Persze, minden konzolbolt ingyen dolgozik......
    Ingyen nem csinálják meg az TUTI !
  • Konzolbolt
    A személyes tanácsom Xbox360 vásárlás előtt állóknak: vegyél egy 2008 végi gyártású falcon alaplapos Pro csomagot,kérj bele 12V-os hűtésmodot,ramhűtést és overcool hűtést,és így 99% hogy semmi baja nem lesz a gépednek. De ha az az 1% jönne be és mégis,akkor szépen ingyen visszaalakítja neked bármelyik konzolbolt és a microsoft megjavítja 2-3 hét alatt.
    Jasperes gépet ne vegyél ramhűtés nélkül.
    Ha online játékot is tervezed,akkor szintén falcon Pro packot vegyél,de akkor ne kérj bele modot.
    Tessék,ilyen konkrét tanácsot vártál? :)
  • arty
    KÖNYÖRGÖM VALAKI RAKJON MÁR KI EGY PIROS FELIRATOT BANNERBA H "NO WAREZ" ÉS IRTSA MÁR KI EZT A SOK GYÖKERET ITT ALANT ...

elképesztő, ennyi ostoba embert
    kutyám képes jozanabbul gondolkodni baszki ...
  • PoisonChihuahua
    Nagyon szívesen! :)
  • tojas1
    Nagyon köszönöm!!

Gondoltam,hogy Te fogsz segíteni!!:)