176882
banner
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Szerintetek melyik a jobb a Damnation vagy a Terminátor ?

Terminátor gameplay-t is láttam meg Damnation-t is és attól féleg hogy mind2 unalmassá válhat vagy az is :)
  • Ironmask
    köszi szépen!
  • akyyy
    miért nem?
  • Lateralus
    Az úgy nem jó :P
  • akyyy
    Nekem dvd lejátszóba van bedugba, van is hang, de ezek szerint az nem is játszik?:O
  • Lateralus
    A piros-fehér RCA elvileg a sztereó hang (jobb-bal csatorna). Azt valami olyan erősítőbe, aktív hangfalba kell dugnod, ami fogadja és lesz hangod. Vagy átalakítóval a TV/monitor line in bemenetére, ha van ilyen neki.
  • szeleb
    Azt jelenti hogy minden konzolra meg pc-re is kijön az adott játék.
  • Ironmask
    feltennék egy kérdést mivel nem olyan régóta van konzolom így nem tudom!mit jelent a multiplatform?
  • baaka
    Helló!tft monitorhoz akarom csatlakoztatni az x360-at !az lenne a kérdésem hogyha monitor+vga hd kábel+anya-anya toldó+xbox 360 csatlakoztatva van azzal a piros és sárga jack vagy nem tudom mi mit kell vele csinálni?Ja és hang lesz(vagy hogy működik a hang)?
  • Ironmask
    köszi a tanácsot megfogadom!
  • GP2100
    OMFG! Maxell=kukatöltelék... Eredetivel játssz csak...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...vagy etesd Verbatimmal szegény gépet :D
  • akyyy
    Warez és flame hozzászólások tilosak. a tiéd warez (azt jelenti, hogy letöltött játék, vagyis nem bóltba vetted meg)
  • Ironmask
    magyarul is leírnád?mert ebből nem sokat értettem!
  • davidka003
    omg
  • Ironmask
    olyan problémám van,hogy múlt hét pénteken vettem meg az uj 360-at és most 2szer is megfagyott játék közben!MAxell lemezre van írva a játék!Ezek szerint nem szereti a MAxell lemezt a box?vagy más gond van?
  • theone91
    Rédugod netre a letöltés/telepítés idejére...
  • adam46
    kössz
  • t0mmy #65135
    itt és itt és itt
  • riddick669
    Köszi a segítséget.
  • adam46
    sziasztok nem tudjátok h lehet venni Xbox 360 Component AV with Optical Output kábelt? olcsón újonnan vagy használtan is jó lenne?
  • t0mmy #65132
    innen, de az új játékok alapból telepítik...
  • riddick669
    hy, most szeretném feltenni a boxomra az NXE-t valaki belinkelni honnan lehet leszedni.
    előre is köszi!
  • rastaman
    hát ezt bebuktad... ki kell dobnod. nem tudtad hogy egyszer lehet csak használni, utána mehet a kukába?!
    ban pls
  • avengir
    ezt te se gondoltad komolyan
  • dienesoft
    2007 karácsonyától egészen 2009 májusig bírta a gép, aztán most fingott ki 2 led-es hibával..először csak egyszer dobta be, mostmár 5-10 percen belül kidobálja és ha még próbálkoznék vele egy ideig, tuti jönne a 3 led...
  • adam46
    értem köszi akkor marad a kábel
  • PoisonChihuahua
    A 360 csak optikai kimeneten tud 5.1-es hangot adni.
    RCA-n, jack-en csak sztereó jön.
  • adam46
    és azt csak egy ilyen Xbox 360 Component AV with Optical Output kábellel lehet? nem lehet esetleg kapni sima kábelhez valami kiegészítőt?:) így drága
  • Ragnar360
    amilyen hamar jön olyan gyorsan el is tünik :)
  • Ewergo
    Damnation-ról valaki...?
  • Denes888
    Midnight Club LA
  • DöflingR
    Akkor aggódj csak érte. :)
  • amdrula
    Optikai kábel kell az 5.1hez (vagy HDMI)
  • adam46
    Sziazstok olyan kérdésem lenne hogy 5.1 es hangfalat hogy tudok a boxhoz kötni? mert ha csak simán a tv ve kötöm majd bekapcsolom az a tvnek ad 5.1 es hangzást nem a boxnak milyen kábel kell hozzá vagy hogy kell bekötni a kábeleket h jó legyen?
  • Sephi
    Mivel most mar a konzol boltok ingyen javitjak (meg amelyik) a naluk vasarolt gepet ezert Pest-en nem nagy para.
  • sambauer
    tény hogy hangulatos, jók a zenék és multiban ellehet ökörködni de én alapból nem igazán rajongok az autós játékokért.. és ha nehezen ráveszem magam hogy egybe belekezdek akkor az legalább legyen minden tekintetből perfekt :D
  • Bogyi007
    Nekem mondjuk a bővített változat van máűr ,meg (Ultimate Box kiadás) és nekem viszont bejött. De egy Most Wanted és egy Forza 2 is tervbe van véve már.
  • sambauer
    nah pont azért kérdeztem tőletek mert azt szereztem meg és az nekem túl arcade és purítán.. és ha már autós játékba kezdek akkor legyen egy de az minden szempontból megfeleljen. Szóval köszönöm ezzel a Midnight Clubbal teszek egy próbát.
  • sapkafej
    én kikapcsolom játék közben ha megunom
  • Bogyi007
    Burnout Paradise.....