176883

-
mit rendeltél? hátha elkerülte a szememet vmi jó ajánlat -
van egy problémám beszereztem a Prototype-ot berakom a lemezt és kéri a frissítést!megcsinálja és nem sikerül a frissítés ilyenkor új dashboard kell? -
jah, de le vagyunk baszva ha játékról beszélünk :P D nem is tudom kicsoda által... -
Zozo76 #65726 Egy ideje egy Samsung 19" szeles monitorral hasznalom a BOXot a VGA bemeneten. Mondom ma megnezem milyen a kep RGBvel az en kis aranyos Daewoo akvarium kepcsoves 55-os kis TVmen. Hat olyan szinten szar hogy az valami csoda. Es ami a legszebb hogy ha RGB jelet kap, leblokkolja az OSD menut meg majdnem mindent a taviranyiton. Szal amig megy a BOX addig nem lehet atkapcsolni valamelyik adora. Ehhez kepest a Thomson 82-es szeles kepcsoves TVm LCD kepet adott. Persze ez csak egy teszt volt mert raertem okorkodni. Oke, van kep de annyira nem lehet latni semmi hogy az valami dobbenet es a tetejeben meg vibral is rettenetesen az 50Hz miatt. Ennel boven sokkal jobb meg a CRT monitor 60Hz-e is. Az legalabb nem interlace es nem kell PAL/NTSC felbontast lesni.
Na tudom ez senkit sem erdekel csak ugy leirtam. :) -
Zozo76 #65725 Nem lesz gond, elobb utobb ugyis beszarik a 360 amilyen tragya a rendszer, es akkor elkuldod valami szarba es mikor visszajon jo lesz a gep is (egy darabig...:)), meg lesz egy szupi dobozod is! :) -
nem lehet kérni hogy külgyenek dobozt? nekem kell egy másik mer a régi szakadt:D -
Zozo76 #65723 Nemtom de egesz jo kis csomagolasba kapot vissza. Tulajdonkeppen jobb is mint az eredeti doboz. -
oks, köszi:D -
ne pipálj be semmit
jó az úgy -
A FUEL sajnos nem lett valami jó(saját tapasztalatok és a sajtó szerint sem).
A Prototype-ot még nem próbáltam, de arról sincsenek túl jó véleménnyel...
-
Ragnar360 #65719 "kene nektek egy masik topik mert bejovok ide hetente de nem is irok inkabb mert mast se latok csak azt hogy live meg kabel...."
- én is nagyon rühellem már... semmi értelmes nincs a topikba - ritkan is nézek be, mind1 (ezért most mindjárt letámadnak:D)
-
Wrestlemanias #65718 Hát ha rendelni akarsz akkor szerintem Send this orded as a gift.Annyi előnye van ennek az egésznek hogy így biztos hogy nem vámolják meg. -
Üdv!
Offline profilból szeretnék live-os profilt csinálni... Találtam is egy oldalt, de angol és nem nagyon értem
Itt az oldal
-
Prototype vagy FUEL?
Mind a két fajta játékokat szeretem, de most csak az egyik kell.:) -
thehutról akarok rendelni.
Giftként kell hogy rendeljem?
mit kell bepipálnom itt?
Gifts
Gift Wrap this order.
Send this order as a Gift.
-
Teljes mértékben egyetértek. -
Wrestlemanias #65713 Prototype wave 3as játék, csakúgy mint a UFC:Undisputed vagy az X-Men 3.
Bizonyos ppf-o-matic nevű programot keress, bizonyos 14-15 nevű fájlal.
XDVDMulleter hibákat jelez wave 3s ISOknál, de miután ppf-o-matical patcheled simán olvassa ahogy az Xboxod is. Nekem UFC:Undisputedel tökéletesen működött.
Ez a legegyszerűbb megoldás -
tényleg hamár szóbakerült. miért nem lehet a gyári dobozban visszaküldeni a bogzot? tudja valaki? -
Elég nagy. Ez sajnos a legtöbb boxot utoléri egyszer. Kezdd el keresni a dobozt, amiben majd elküldöd a MS-nak javításra :) -
xbox live kell hozzá -
Helló! ha egy gépnek volt e74 hibakódja az nagy gáz?Mennyi esély van a hogy ismét előjöjjön ez a hiba? -
Hi all!
Segítség kellene,hogy tudom update-elni a boxomat? Kell hozzá vmilyen telepítő DVD vagy elégg,ha rákötöm a boxot a netre és rákattintok,amit felkínál update ablakra?
Vki segítsen pls!
előre is thx! -
protipp: 3rd wave,a többinek nézz utána -
Miért lenne ez off? -
Hogy csesződne el a boxod, te korlátozott...
...Have a Nice Day! -
Ill ghostbusters nem mert még nem jelent meg . :S -
Én ilyenkor a számat húzom :P:D Szerintem eddigi évek eddigi LEGötletesebb játéka. Teljesen egyedi témával. Nem úgy mint a sok Cod ///Amit mellesleg szeretek, de lássuk be hogy az alapkoncepció nem sokat változik./// Simsről ne is beszéljünk :D
Am ilyen játékok és fejlesztők kellenének szerintem mint az Assassin's Creed, Mirror's Edge, Ghostbusters :D ezek nekem nagyon bejöttek :) -
Tomazoe #65702 VEDD MEG EREDETIBE!!!!Nem igaz hogy egyes emberek nem bírják felfogni hogy NO WAREZ!! -
Nem nehéz überelni az utóbbi NFS-eket, valószínűleg az undercovernél nincs lentebb csak jobb lesz viszont eddig a videók alapján inkább grid light, hasonló csak nincs meg az a remek hangulat és igazából semmi amire azt mondanám, hogy na ez megfogott. -
"assassin's creed 2: kircsi, jol nez ki de az alsobe is beleuntam, nem is vittem vegig."
Ilyenkor szoktam húzni a szememet. -
"az utobbi par nfs-t siman alazni fogja"
Ez nem lesz nagy mutatvány(amilyen kritikán aluliak az utóbbi részek), de a Forza3 mellett apró lepkefingnak sem lesz jó...
-
Biztos azért nem jó, mert még csak prototípus. Várd meg a véglegest
-
kene nektek egy masik topik mert bejovok ide hetente de nem is irok inkabb mert mast se latok csak azt hogy live meg kabel.......
hat akkor most en offolnek:
NFS Shiftet fikazzak a gametrailersen pedig szerintem az utobbi par nfs-t siman alazni fogja. nagyon allatul nez ki a belso nezet foleg mikor borul az ember.
lost planet 2: must have
Castlevania : OMG MUST HAVE
assassin's creed 2: kircsi, jol nez ki de az alsobe is beleuntam, nem is vittem vegig.
Alien Vs Predator nagyon zsirul nez ki de eddig csak predi videot lattam. pedig az erdekel a legkevesbe. alien meg marines rulez!
Singularity is nagyon jol nez ki. nagyon kivancsi vagyok hogy milyen lesz
COD modern warfare 2 ehhe.. must have no comment. kuuuuurvajol nez ki ez a bestest so far :D
tobbit meg nem tudtam meglesni de az tuti hogy kemeny evunk lesz.
-
Bala Jr #65696 Sziasztok! lenne egy kérdésem, lehet hülye vagyok, de létszi segítsegetek! leszedtem a Prototype-ot és kiírtam mint eddig bármelyik játékomat és megnéztem és azt írták hogy region free ntsc, de mikor berakom a gépbe akkor csak miután megtörtént a start up azután csak berak egy xbox 360 logót és ennyi. Ez mért van? vki tud segíteni? előre is köszi! -
Nem vagyok kocka
-
Az már gyanús annyiért........ -
feltéve ha friss a dashboard, mert ha nem akkor a) Live és automatikusan frissül vagy b) letöltöd a netről, pendrive és így rakod fel... és ez után Y ...stb...stb...stbb... -
Iceakos #65692 Friss lista, csökkentett árakkal:
XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
2000,-
XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
4499,-
XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9499,-
XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
9799,- Kifutóban!!!!
Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
3500,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
5799,-
Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
6499,-
Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
11999,-
Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
5499,-
Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
11500,-
Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
4799,-
Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
9199,-
Playstation Network Card $20 (USA)
6000,-
Playstation Network Card $50 (USA)
13500,-
2000 Wii Pont UK reghez (UK)
5800,-
2000 Wii Pont USA reghez (USA)
5800,-
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
-
Berakod a lemezt és ahol kiírja, hogy Play Game, ott nyomsz egy Y-t és Install to Hard drive. -
50cent911 #65690 Hogyan kell feltelepíteni a játékot az x-boxra?Most jött meg végre,és még kezdő vagyok:)