176883
banner
  • sapkafej
    mit rendeltél? hátha elkerülte a szememet vmi jó ajánlat
  • Ironmask
    van egy problémám beszereztem a Prototype-ot berakom a lemezt és kéri a frissítést!megcsinálja és nem sikerül a frissítés ilyenkor új dashboard kell?
  • Gideon Wieth
    jah, de le vagyunk baszva ha játékról beszélünk :P D nem is tudom kicsoda által...
  • Zozo76
    Egy ideje egy Samsung 19" szeles monitorral hasznalom a BOXot a VGA bemeneten. Mondom ma megnezem milyen a kep RGBvel az en kis aranyos Daewoo akvarium kepcsoves 55-os kis TVmen. Hat olyan szinten szar hogy az valami csoda. Es ami a legszebb hogy ha RGB jelet kap, leblokkolja az OSD menut meg majdnem mindent a taviranyiton. Szal amig megy a BOX addig nem lehet atkapcsolni valamelyik adora. Ehhez kepest a Thomson 82-es szeles kepcsoves TVm LCD kepet adott. Persze ez csak egy teszt volt mert raertem okorkodni. Oke, van kep de annyira nem lehet latni semmi hogy az valami dobbenet es a tetejeben meg vibral is rettenetesen az 50Hz miatt. Ennel boven sokkal jobb meg a CRT monitor 60Hz-e is. Az legalabb nem interlace es nem kell PAL/NTSC felbontast lesni.

Na tudom ez senkit sem erdekel csak ugy leirtam. :)
  • Zozo76
    Nem lesz gond, elobb utobb ugyis beszarik a 360 amilyen tragya a rendszer, es akkor elkuldod valami szarba es mikor visszajon jo lesz a gep is (egy darabig...:)), meg lesz egy szupi dobozod is! :)
  • akyyy
    nem lehet kérni hogy külgyenek dobozt? nekem kell egy másik mer a régi szakadt:D
  • Zozo76
    Nemtom de egesz jo kis csomagolasba kapot vissza. Tulajdonkeppen jobb is mint az eredeti doboz.
  • akyyy
    oks, köszi:D
  • sapkafej
    ne pipálj be semmit
    jó az úgy
  • GP2100
    A FUEL sajnos nem lett valami jó(saját tapasztalatok és a sajtó szerint sem). A Prototype-ot még nem próbáltam, de arról sincsenek túl jó véleménnyel...
  • Ragnar360
    "kene nektek egy masik topik mert bejovok ide hetente de nem is irok inkabb mert mast se latok csak azt hogy live meg kabel...."

- én is nagyon rühellem már... semmi értelmes nincs a topikba - ritkan is nézek be, mind1 (ezért most mindjárt letámadnak:D)
  • Wrestlemanias
    Hát ha rendelni akarsz akkor szerintem Send this orded as a gift.Annyi előnye van ennek az egésznek hogy így biztos hogy nem vámolják meg.
  • rooney8
    Üdv!

Offline profilból szeretnék live-os profilt csinálni... Találtam is egy oldalt, de angol és nem nagyon értem Itt az oldal
  • morgomedve
    Prototype vagy FUEL?
    Mind a két fajta játékokat szeretem, de most csak az egyik kell.:)
  • akyyy
    thehutról akarok rendelni.
    Giftként kell hogy rendeljem?
    mit kell bepipálnom itt?

Gifts
    Gift Wrap this order.
    Send this order as a Gift.
  • sambauer
    Teljes mértékben egyetértek.
  • Wrestlemanias
    Prototype wave 3as játék, csakúgy mint a UFC:Undisputed vagy az X-Men 3.
    Bizonyos ppf-o-matic nevű programot keress, bizonyos 14-15 nevű fájlal.
    XDVDMulleter hibákat jelez wave 3s ISOknál, de miután ppf-o-matical patcheled simán olvassa ahogy az Xboxod is. Nekem UFC:Undisputedel tökéletesen működött.
    Ez a legegyszerűbb megoldás
  • Apus
    tényleg hamár szóbakerült. miért nem lehet a gyári dobozban visszaküldeni a bogzot? tudja valaki?
  • koryne
    Elég nagy. Ez sajnos a legtöbb boxot utoléri egyszer. Kezdd el keresni a dobozt, amiben majd elküldöd a MS-nak javításra :)
  • tdu Toyota
    xbox live kell hozzá
  • baaka
    Helló! ha egy gépnek volt e74 hibakódja az nagy gáz?Mennyi esély van a hogy ismét előjöjjön ez a hiba?
  • vixo
    Hi all!

Segítség kellene,hogy tudom update-elni a boxomat? Kell hozzá vmilyen telepítő DVD vagy elégg,ha rákötöm a boxot a netre és rákattintok,amit felkínál update ablakra?

Vki segítsen pls!
    előre is thx!
  • Seth
    protipp: 3rd wave,a többinek nézz utána
  • theone91
    Miért lenne ez off?
  • theone91
    Hogy csesződne el a boxod, te korlátozott...

...Have a Nice Day!
  • Gideon Wieth
    Ill ghostbusters nem mert még nem jelent meg . :S
  • Gideon Wieth
    Én ilyenkor a számat húzom :P:D Szerintem eddigi évek eddigi LEGötletesebb játéka. Teljesen egyedi témával. Nem úgy mint a sok Cod ///Amit mellesleg szeretek, de lássuk be hogy az alapkoncepció nem sokat változik./// Simsről ne is beszéljünk :D

Am ilyen játékok és fejlesztők kellenének szerintem mint az Assassin's Creed, Mirror's Edge, Ghostbusters :D ezek nekem nagyon bejöttek :)
  • Tomazoe
    VEDD MEG EREDETIBE!!!!Nem igaz hogy egyes emberek nem bírják felfogni hogy NO WAREZ!!
  • MEdievil
    Nem nehéz überelni az utóbbi NFS-eket, valószínűleg az undercovernél nincs lentebb csak jobb lesz viszont eddig a videók alapján inkább grid light, hasonló csak nincs meg az a remek hangulat és igazából semmi amire azt mondanám, hogy na ez megfogott.
  • sambauer
    "assassin's creed 2: kircsi, jol nez ki de az alsobe is beleuntam, nem is vittem vegig."
    Ilyenkor szoktam húzni a szememet.
  • GP2100
    "az utobbi par nfs-t siman alazni fogja"
    Ez nem lesz nagy mutatvány(amilyen kritikán aluliak az utóbbi részek), de a Forza3 mellett apró lepkefingnak sem lesz jó...
  • GP2100
    Biztos azért nem jó, mert még csak prototípus. Várd meg a véglegest
  • CSOCSO
    kene nektek egy masik topik mert bejovok ide hetente de nem is irok inkabb mert mast se latok csak azt hogy live meg kabel.......

hat akkor most en offolnek:

NFS Shiftet fikazzak a gametrailersen pedig szerintem az utobbi par nfs-t siman alazni fogja. nagyon allatul nez ki a belso nezet foleg mikor borul az ember.

lost planet 2: must have

Castlevania : OMG MUST HAVE

assassin's creed 2: kircsi, jol nez ki de az alsobe is beleuntam, nem is vittem vegig.

Alien Vs Predator nagyon zsirul nez ki de eddig csak predi videot lattam. pedig az erdekel a legkevesbe. alien meg marines rulez!

Singularity is nagyon jol nez ki. nagyon kivancsi vagyok hogy milyen lesz

COD modern warfare 2 ehhe.. must have no comment. kuuuuurvajol nez ki ez a bestest so far :D

tobbit meg nem tudtam meglesni de az tuti hogy kemeny evunk lesz.

• Bala Jr
    Sziasztok! lenne egy kérdésem, lehet hülye vagyok, de létszi segítsegetek! leszedtem a Prototype-ot és kiírtam mint eddig bármelyik játékomat és megnéztem és azt írták hogy region free ntsc, de mikor berakom a gépbe akkor csak miután megtörtént a start up azután csak berak egy xbox 360 logót és ennyi. Ez mért van? vki tud segíteni? előre is köszi!
  • Evogordon
    Nem vagyok kocka
  • jaszy
    Az már gyanús annyiért........
  • Lunatic83
    feltéve ha friss a dashboard, mert ha nem akkor a) Live és automatikusan frissül vagy b) letöltöd a netről, pendrive és így rakod fel... és ez után Y ...stb...stb...stbb...
  • Iceakos
    Friss lista, csökkentett árakkal:

XBOX Live 1 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    2000,-
    XBOX Live 3 havi előfizetés (Worldwide) (XBOX360)
    4499,-
    XBOX Live 12 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9499,-
    XBOX Live 12+1 hónap előfizetés (Worldvide) (XBOX360)
    9799,- Kifutóban!!!!
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    3500,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    5799,-
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code (Csak EU/UK reghez!)
    6499,-
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code (csak EU/UK reghez!!)
    11999,-
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code (Csak USA reghez!!)
    5499,-
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code (Csak USA reghez!!!)
    11500,-
    Microsoft Xbox Live 1400 Points Code (Csak kanadai reghez!)
    4799,-
    Microsoft Xbox Live 2800 Points Code (csak kanadai reghez!!)
    9199,-
    Playstation Network Card $20 (USA)
    6000,-
    Playstation Network Card $50 (USA)
    13500,-
    2000 Wii Pont UK reghez (UK)
    5800,-
    2000 Wii Pont USA reghez (USA)
    5800,-

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
  • raven87
    Berakod a lemezt és ahol kiírja, hogy Play Game, ott nyomsz egy Y-t és Install to Hard drive.
  • 50cent911
    Hogyan kell feltelepíteni a játékot az x-boxra?Most jött meg végre,és még kezdő vagyok:)