176890

-
Ethernet kábel, amivel két számítógépet kötsz össze. -
Tehát van valami kábel ami rögtön a géppel köti össze az xboxot? -
Ha jól tudom, akkor Media Center segítségével lehet.Még sosem próbáltam, szóval ebben nem tudok segíteni :( -
Na de monduk ha filmet vagy bármi mást akarok rárakni akkor lehet a gépről közvetlenül az xboxra valahogy? -
Fletcher77 #65812 Akkor máshogy kérdezem. Ha ma veszek egy új boxot és nem Jasper lapos,akkor milyen? Egyébként köszönöm a segítséget. :-) -
zsolesz79 #65811 Hááááát... Alapból nem mondható egyikre sem, hogy megbízható, de szerviztapasztalatok szerint a Jasper sem tökéletes, a Falcon V2 jobbnak tűnik. Wadarr-ék fórumán nézz körül ilyen ügyben, elég sok mindent kitárgyalnak szervizelés ügyén. -
aha, köszi :( -
amdrula #65809 Sehogy.
Max Vision cam-mel.
Vagy lefotózhatod az avatarod :P -
üdv
saját gamer picturet hogy tudok betenni? :o
gépen próbálkozok https://live.xbox.com -on, de nem megy, csak pár van amiből lehetne választani, de én feltölteni szeretnék -
Fletcher77 #65807 "jól bevált Falcon V2" - tehát ez a jasper előtti verzió lehet? Megbízható? A 3ledes hibára értem a kérdést. -
zsolesz79 #65806 Új Arcade-nál szinte biztos, Pro/Elite esetén 50% (vagy igen, vagy nem)
De komolyra fordítva inkább 75%, mert már sok helyen olvasni, hogy azok érkeznek. Én azért a jól bevált Falcon V2-t vettem egy hónapja
-
Fletcher77 #65805 Sziasztok! Ha most veszek új boxot,mennyi az esélye hogy a jasper alaplaposat kapom már? Bocs a láma kérdésért de nem vagyok napi szinten képben a dologról. -
rogan99 #65804 Már leszedtem a legújabb updatet, de maradt minden a régiben. Elvileg HD AV kebellel kell a monitorra kötni az xboxot hogy az összes felbontás elérhetővé váljon. HDMI-vel csak az általam említettek vannak. Mondjuk azt továbbra sem értem hogy az 1080p miért kerettel jelenik meg a monitoron. Vagy hagyom így vagy veszek olyan kábelt 8 ropiért és 1680x1050-ben pixel mapping nélkül használom a monitort, és akkor torzulás mentesen nyújtja szét a képet.
-
"Lehet h az a baj h nem elég friss a dashboard?"
Lehetséges, jelenleg melyik van fönn? -
Optikai kábellel!
Gyári dugó optikáján keresztül, vagy leszeded a házát (csak úgy fér mellé)
vagy szerzel egy Audio box kábel-t.
-
aki tud majd íegét nem kéne "10" percenként feltenni ezt a kábeles kérdést, van lent kereső használd sztem volt már róla szó:D -
50cent911 #65800 Valaki tud segiteni pls,ha öszekötöm hdmi kábelel a monitort a boxal,utána hogy tudom még az 5.1et is megcsinálni? -
uhh de jót Guiter Heróztam most. a hárommal
nem is tudtam hogy van Pécére:D joy be a gépbe é jeah:D
igy legalább ha venni akarom majd valamikorjövöbe GH-t, akkor megtudom venni a legújabbat és nem szar régit amivel má senki se játszik liveon:( -
SEHOL !!!!! -
kikéne írtani ezeket a smileykat (vagy csak VIP szolgáltatás lenne) -
CCD #65796 ocsi nem 43000ft hanem az allat 

-
CCD #65795 

xbox 360 arcade-ot hol lehete garanciával nem használtan 4300Ft venni?
és premiumot szinjtén nem használtan garanciával 50 000Ft allatt?
S.O.S.!!! NAGYON FONTOS LÉCI SEGITSETEK!S.O.S.!!!
-
50cent911 #65794 Ha a monitorhoz kötöm a boxot,akkor hogy lesz majd hangja?5.1-et hozzá leeht valahogy kötni még? -
rogan99 #65793 Sziasztok!
24"-os 16:10-es monitorral HDMI-n keresztül használom az xboxot 1:1 pixel mapping-gal hogy ne torzuljon a kép. A beállításoknál 1080p-re állítottam a képet a boxon és azt vártam h alul-felül lesz egy minimális csík, de kissé többet vág le mint kéne neki ráadásul 2 oldalt is levág egy keveset fekete keretbe foglalva a képet. Ez miért van?
Azt néztem h nálam nem lehet konkrét felbontásokat állítani csak ezeket 720p,1080i,1080p. Lehet h az a baj h nem elég friss a dashboard? -
Mivel az eredeti boxos játékaidat nincs értelme PC-be tenni, ezért a lemezt teszed a boxba, felmásolod a szükséges adatokat és indításhoz bent kell, hogy legyen a lemez. Ennyi. A többit a HDD-ről olvassa. -
Jó kérdés,na mind1 nemis ez a fontos hanem akkor lehet valamit egyből gépről xboxra másolni vagy csak dvdről lehet? -
Ha nem másolt a játék, miért akarod kiírni dvd-re? 
AZ adatokat az eredetiség-vizsgálat után a vinyóról szedi, a lemez nem is pörög (így nem is kopik). -
De utána az adatokat tudja a winchesterről szedni h ne kopjon a lemez? -
inditáshoz mindenképpen kell eredeti lemez. -
Lehet hogy ez 1 nagyon hülye kérdés de az xbox 360 winchesterére csak úgy másolhatok játékokat ha először kiírom dvdre?És am onnan el lehet indítani a játékokat(mondjuk nem azért mert másolt játék hanem nem akarom a dvdt ezzel is karcolni)?Nincs még xboxom csak gondolkozok rajta hogy veszek. -
Alapvető válaszok és kérdések vannak beleprogramozva amit felismer. Nincs mesterséges intelligencia csak nagy adatbázis! Legalábbis jelenkorunkra még csak ez jellemző ;) -
BuktaXbox360 #65785 Ahogy néztem a videóit csak visszakérdezni tud, mint 1 pszichológus.
-"Jó napom volt ma" -mondom én
-"Miért volt jó napod?"
Kb ennyit tud. -
Azért acsi fog járni ha felvilágosítod a gyereket
-
Az év FAIL kommentje. -
Kiváncsi vagyok, vajon a Project Natal gyerek Milo, megért-e bármit, vagy csak azt, amire be van programozva. pl. hazamész, és elmeséled a napodat stb.? és ő reagál rá? xD... nagy lenne. tanácsokat osztogatna, stb. Már eléggé félelemetes, de egyben nagyszerű, h. így halad a technika napról-napra. -
Ragnar360 #65781 :DD -
barany #65780 Sziasztok !
Hogy lehet a vinyót töredezettségmentesíteni ? -
Nyugodj már le..
-
Hagyjátok, ahogy elnézem vissza se olvas. Csak akkor tudnám mijapöcsnek kérdez:) -
ezért fejlevágás lesz :P