176883
banner
  • Stray Wolf
    1. nincs még megoldva
    2. Innen kaptam olyan segítséget, amit ott nem és fordítva, szóval csak jól csináltam, mert több infóhoz jutottam.
    3. Köszönöm az őszinte aggódásod ^^
  • koryne
    Látom, kivitted a szemetet ;) Takarítóbácsi :)
  • Lammer
    en nem latok senkit

()
  • Adi
    Srácok
    COD 5 új map pack-ja a 2 megint nem letölthető?!:O Esetleg vmit nem tudtuk, h felfogják oldani a regio kódot?!
  • Mr Olimpia
    Én gyári Arcade-ot vettem, hozzá választottam a boltban két használt játékot és miután végigjátszom őket, elcserélem a játékaim.hu-n. A postaköltség kb. annyiba kerül, mint egy duplarétegű lemez és megmarad 3 évig a garanciám. Ha meg ki akarok szállni belőle, eladom. Ennél jobb és biztonságosabb megoldás nem létezik.
  • PoisonChihuahua
    Könyörgöm hagyjátok, néha betéved ide egy ilyen gyengeelméjű újreg, már szóltam a modiknak, valószínűleg el fogják takarítani. Látszik, hogy csak flame-elni akar, ne szóljatok hozzá aztán magától elmegy.
  • Zozo76
    Csak az a baj hogy a te felfogasod szerint mindenkinek gazdagnak kell lenni aki megveszi a jatekokat. En egy gyarban melozok 3 muszakban, es kurvara nem elek fenyuzoen. Kozel 2 eve van XBOX360-am, nincs GOLD LIVE elofizetesem, es jo ha osszvissz van 8 jatekom. Ja es egyikert sem fizettem 20000-et. A legtobb a GTA4 volt ami 11000volt. Ja hogy nem rogton a megjelenesnel veszem meg a jatekokat? Igen, ez van. Itt most kulomben is jatekrol van szo. Mivel a 360-at azert csinaltak elsosorban hogy jatszal vele, azt hogy zenet meg filmet is let tud jatszani (nagy nyuggel :)), az egy dolog. Az hogy te leszeded a zenet meg rajtad kivul meg "csomoan" attol meg a jatek fejlesztoknek nem lesz tobb/kevesebb penzuk. Barhogy is csurod csavarod, ahhoz hogy legyen jatek valakinek meg is kell venni. Tenyleg nem latod a fatol az erdot. Lehet nem artana nekiszaladnod mar vegre egy fanak akkor talan raebrednel hogy hibas a gondolatmeneted.

Szinte biztos NINCS itt olyan ember aki nem hasznalt volna/toltott le volna illegalis anyagot. De (!) nem csinal itt a tobbseg reklamot maganak belole! Ki van irva fennt a topic tetejen hogy nincs warez, es innentol kezdve ennyi, nem kell ezzel foglalkozni. Nem kene ha idorol-idore ne jonne elo vele nehany jokepssegu.

Erted mar a lenyeget?
  • Mr Olimpia
    Helló! Mikor jelenik meg 360-ra a Beyond Good and Evil 2? Láttam a youtube-on egy trailert és az eszem megállt a látványtól. Ráadásul az első részt nagyon szerettem.
  • PoisonChihuahua
    Egy csöppet visszavennék a helyedben. (baráti jótanács)
  • Zozo76
    En minden nap olvastam idaig -csendben- a topikot, de most komolyan, mostanaban egyre kevesebbet nezek be ide, mert hulyebbnel hulyebb kerdesek vannak allandoan. Mindig ez a kibaszott warez kerul elo.

pengeBlade:
    te aze' tudsz warezolni meg meg a tobbi hozzad hasonlo "nemlatjaafatolazerdot" tipusu eszleny, mert en meg a tobbi "NYOMI" hogy a te szavaddal eljek, megveszik a jatekot penzert es nem lopja ugy mint te.
    Mar hatvanmillioszor elhangzott hogy ha valaki warezol (magyarul lop /hatha igy erted mit csinalsz, bar ketlem/) akkor azt tegye csendben, de az hogy idejon a forumba es itt jatsza az eszet ezzel, ez egyenesen felhaborito.

Ha en lennek a topik gazda adnam a buntiket az hetszentseg, ahogy csak ki lehetne olvasni a hozzaszolasbol a warezt. Aztan mehetne az illeto a sohivatalba nyekeregni.
  • DöflingR
    Elakarod altatni?
  • koryne
    Mibajod? Tudok egy jó állatorvost, ha gondolod...
  • Ragnar360
    te egy igazi helpdesk vagy...én belefáradnék a hülyékbe :D
  • Ironmask
    2009-es új idei dashboard van már 360-ra?
  • PoisonChihuahua
    Xbox 360-on ún. MS pontokért vehetsz tartalmakat a Marketplace-en ("Piactér").
    Pl. egy Arcade játék 400-1200 MS pontba kerül.
    Pontokat valódi pénzért vehetsz vagy bankkártyával (működik innen Mo.-ról is, csak nem ajánlott venni, mert úgy drágább) vagy feltöltőkártyával. A feltöltőkártyákon egy kód van amit boxon (Xbox Guide-->Marketplace-->Redeem Code) vagy PC-n (Xbox.com / Redeem Code) beütve, hozzáadja a megfelelő pontmennyiséget az egyenlegedhez.
    MS pontok vásárlásának ügyében keresd IceAkost itt a fórumon, ő adja a legolcsóbban (még a Google is őt adja első találatnak), én is tőle vettem, a barátaim is tőle vették, mindenki akit ismerek tőle vásárolt, szal nem fog átverni, több mint 1 éve árul LIVE előfizetést és pontokat.

PSN-en nem pontok vannak, hanem $.
    Itt is hasonló az eljárás mint a 360 esetében, vásárolhatsz bankkártyával vagy feltöltőkártyával. Ha jól tudom 20$-os és 50$-os feltöltőkártyák léteznek. A kártyákon lévő kódot beütve hozzáírja az összeget az egyenlegedhez. PSN kártyákat is IceAkostól vehetsz. (Annyit azért megjegyeznék, hogy nekem nincs PS3-am, szal érdeklődj a PS3-as topikban, hogy pontosan milyen országból, milyen account-tal működik ez, gondolom UK vagy USA, de azért biztos ami biztos kérdezd meg.)
  • davidka003
    Na úgy látom már meg is oldották a gondod a PS3 topicban.
    Elég hamar kaptál választ.
    Nem úgy működik a dolog, hogy te felteszel egy kérdést és rögtön válaszol valaki. Nem mindenki ül egész nap a gép előtt. Sokszor több órát vagy esetleg napot kell várni a megoldásra. Az nem megoldás, hogy beírod a kérdést más topicba.
    Ha senki nem tudja a PS3-al kapcsolatos gondodat a PS3 topicban akkor 99.99%, hogy itt sem fogja senki tudni.
  • rudymester
    Nézz vissza ebben a topikban. A #65864 számú hozzászólásnál ott a válasz. Megbízható a srác. Remélem sikerült pontot tennem az ügy végére.
    Egyébként ez fórum és nem chat, így az esetleges válaszokra várni kell időnként.
  • Sephi
    Elragadó.
  • Stray Wolf
    Vigyázz, ha ennél édesebb leszel, még elvisz a cukrod... ^^
  • davidka003
    "Ha valaki letudná nekem írni érthetően, igazi kezdőnek, hogyan tudok venni és letölteni PS3-al játékokat, azért hálás lennék."

Nem érted, hogy ez nem a PS3 topic? Majd válaszol valaki a PS3 topicban. Ha meg nem akkor így jártál. Ide csak Xbox-al kapcsolatos kérdéseket írj.
  • Stray Wolf
    Najó, sajnos most mennem kell.

Ha valaki letudná nekem írni érthetően, igazi kezdőnek, hogyan tudok venni és letölteni PS3-al játékokat, azért hálás lennék.
  • Torry
    Oksa, bár ha amott nem kaptál választ, nem hiszem hogy itt túl sok PS Store szakértő lenne.
  • Stray Wolf
    Tudom hogy xbox, köszönöm. De konzol konzol, próbálkozom itt is infóért, mert a PS3 topicban nem kaptam választ.

Szeretnék online vásárolni és letölteni játékot, de fogalmam sincsen hogyan.
  • Torry
    Ez x360 topic.
    Itten x360-ról beszélünk, szóval ahhoz tudsz pontokat venni
  • Stray Wolf
    oké, akkor én most maradtam le...

PS3-ra tudok venni valahogyan elkölthető pontokat?

Sorry, teljesen új nekem ez a téma...
  • koryne
    Bankkártyával még senkinek sem sikerült pontokért fizetni. Viszont ha veszel pontkártyát vagy -kódot (pl akár itt a fórumon), akkor az menni fog.
  • Stray Wolf
    Igen, csináltam is egy angolt. De amint eljutok a bankkártyáig megint megakadok. Mastercard-om van amit rendszeresen használok online vásárlásra, tehát az rendben van.

De amikor a kamu angol profilnál megadom am agyar bankkártyát, akkor reklamál, hogy nem egyezik a lakcímem a kártya tulajdonos lakcímével és nem enged tovább.
  • koryne
    Működik, ha nem magyar profilt csinálsz, hanem angolt, németet vagy amerikait.
  • koryne
    Itt van template (psd), letöltöd, rárakod a neked megfelelő mintát, aztán keresel egy helyet, ahol jó minőségben, jó alapanyagra kinyomtatják neked. De a decalgirl-ről rendelni is lehet (nagyon jó minőségű, az enyém is onnan van).
  • Stray Wolf
    Sziasztok. Előre is elnézést az unalomig ismételt kérdésért.

Xbox360-on működik az online játék vásárlás/letöltés? Playstation 3- on nem működik magyarországról.
  • AKLaciAK
    pl.:
    http://www.magicbluerain.com/images/x01.jpg
    http://www.xbox-360-consoles.com/wp-content/uploads/prs1c-3939461_rshalt1_dt.jpg
    http://www.xbox-360-consoles.com/wp-content/uploads/prs1c-3939461_rshalt1_dt.jpg
    http://www.walyou.com/img/xbox-360-mods-gears-of-war-2.jpg

de itt is lehet róla olvasni:
    http://www.konzolhq.hu/blog-156-Xbox-360-PSP-NDS-matrica-kszt-program.html
    ott van belinkelve vmi, de nem jó szal azért kérdeztem itt hátha ti tudtok vmit
  • sapkafej
    háhá
    nekem hétfőn megjött úgy h szombat reggel jött email h elküldték. mindig gyorsan ideér
  • Ragnar360
    mivan ?
  • AKLaciAK
    Sziasztok, tudnátok nekem mondani olyan progit amivel matricákat lehet csinálni boxra?
  • akyyy
    Lesz youtube cucc? mert én azt csak úgy írtam. wii-n tán van Youtube XL, kár hogy boxra nincs:(
  • Ragnar360
    "remélem kedd után lesz facebook, twitter meg youtube alkalmazás a dashboardon:)"

Nem, ha jóltudom augusztusban indul el a Games on Demand is sőt az biztos...ezek szerintem meg még majd késöbb

Meg ezekre sztem már lesz Dash update is ami meg ősz folyamán várható

Jah igen tuti nem lesz semmi karbantartás után - mert mondták is h semmi új feature - nem lesz új cucc meg ilyesmik - tényleg még Major Nelson is írta
  • kem001
    Bár nem tudom hogy vagytok vele, de a régiózárt feloldhatnák sok játék esetén, ha már az ember vett pontokat
  • kem001
    Majd kiderül, remélem megéri 24 órát várnunk rá :/
  • akyyy
    Hát nem Live lett az.

Na mind1, remélem kedd után lesz facebook, twitter meg youtube alkalmazás a dashboardon:)
  • akyyy
    naaaa