banner
  • PoisonChihuahua
    Xbox 360-on ún. MS pontokért vehetsz tartalmakat a Marketplace-en ("Piactér").
    Pl. egy Arcade játék 400-1200 MS pontba kerül.
    Pontokat valódi pénzért vehetsz vagy bankkártyával (működik innen Mo.-ról is, csak nem ajánlott venni, mert úgy drágább) vagy feltöltőkártyával. A feltöltőkártyákon egy kód van amit boxon (Xbox Guide-->Marketplace-->Redeem Code) vagy PC-n (Xbox.com / Redeem Code) beütve, hozzáadja a megfelelő pontmennyiséget az egyenlegedhez.
    MS pontok vásárlásának ügyében keresd IceAkost itt a fórumon, ő adja a legolcsóbban (még a Google is őt adja első találatnak), én is tőle vettem, a barátaim is tőle vették, mindenki akit ismerek tőle vásárolt, szal nem fog átverni, több mint 1 éve árul LIVE előfizetést és pontokat.

PSN-en nem pontok vannak, hanem $.
    Itt is hasonló az eljárás mint a 360 esetében, vásárolhatsz bankkártyával vagy feltöltőkártyával. Ha jól tudom 20$-os és 50$-os feltöltőkártyák léteznek. A kártyákon lévő kódot beütve hozzáírja az összeget az egyenlegedhez. PSN kártyákat is IceAkostól vehetsz. (Annyit azért megjegyeznék, hogy nekem nincs PS3-am, szal érdeklődj a PS3-as topikban, hogy pontosan milyen országból, milyen account-tal működik ez, gondolom UK vagy USA, de azért biztos ami biztos kérdezd meg.)