176889
banner
  • Unreal1942
    Tudod ez azért van mert a cégeknél is a legfontosabb ember a portás
    Egyébként meg ha tilos a valamiről beszélni és ezt valaki megsérti akkor várható a szankció.
    Ha itt tabu amire az amire gondolni is bűn. Akkor máshol kell róla beszélni. Ezt teszem én is és még sokan mások is.
  • DarkSector
    Hy állítólag valaki bannolt egy sg-s tagot mert itt 1x kérdezett warez ügyben...

és monnyuk nem mintha az én dolgom lenne, de azért ebben igazat adok, hogy ez durva volt.
    Inkább adott volna neki az illető 4 felkiáltó jelet, és akkor azzal visszafogni, mint 1 baki miatt kibannolni valakit...:S

Vagy más oka is volt ennek?
  • Sir Quno Jedi
    Legjobb tűzfalak (lásd. Comodo), de még pl. a PeerGuardian2 is ingyen van stb.-stb., de ez nem a wareztéma, szal. hagyjuk is. Aki tovább feszegti ezt a témát itt (és nem az erre kijelölt topicban teszi), az észre fogja venni magát! Én szóltam!
  • Totti5
    origi win, openoffice + AVG + ha kell valami egyéb akkor tele van a net rakat free programmal

ne a magad nevébe beszélj...
  • PoisonChihuahua
    "És olyan antiwarezosok verik itt magukat,akiknek a számítógépükön kb semmi sem eredeti,kezdve a windowstól a tűzfalig."
    Vigyázzatok, figyelnek minket! Mindent tudnak rólatok, a neveteket, a szokásaitokat, hogy milyen programokat használtok! Már a seggetekben vannak!
  • chicco24
    Istenkém. Lehet én vagyok már túl idős ehez a topichoz....
    Mi köze a wareznak ahoz,hogy valaki rossz vagy jófej? Az égvilágon semmi.
    És olyan antiwarezosok verik itt magukat,akiknek a számítógépükön kb semmi sem eredeti,kezdve a windowstól a tűzfalig.
    Szánalmas ez a felfogás ami itt megy. Komolyan mintha 10 évesek vitáznának.
  • Harlekin
    Jaj a legfontosabb,de tényleg viccet félre téve!!

Vettem 1 WD 160-as BEVT vinyot a boxhoz vegyek hozzá tokot vagy forraszam be és rakjam bele a boxba(gari mint olyan nincs 2 éves elmult a box)???Kérnék érveket és ellenérveket a dologhoz!

Ha netán ez a kérdésem tiltott dolgokat taglal,akkor kéretik a MODokat,legyenek szivesek töröljék!
  • Harlekin
    Akkor 1 uj téma
    Mennyire csiter az aki kormányt használ a boxhoz az autó szimulátoroknál.Pedig azt az MS gyártja hozzá!!!Autószimulátor KORMÁNY VS CONTROLER.Jó éjszakát és szép állmokat.

A holnapi téme hogy az MS mennyire kedves a magyar live használokhoz,hogy hazugságba kényszeriti őket a regisztrácionál.Kiváncsi lennék,hogy itt a forumon mennyi ANGOL testvérem irogat,aki csak térképen látta angliát.És akkor még az Amerikaiakrol nem is beszéltem.
  • Harlekin
    Nem kell semmit tul lihegni én ezeket csak azért irtam le,hogy végre mindenki probáljon meg objektiven hozzáálni a kicsit nemtetsző dolgokhoz.Minden elgondolkodtató szimplán.
  • PoisonChihuahua
    "abban szerintem tényleg van logika hogy a használt game vásárláson fejlesztők már semmit se keresnek.."

De miért kéne használtjátékon keresniük? Nem azért veszek játékot / használt játékot, mert annyira akarom támogatni szegényeket, hanem hogy játszak vele bazz. Nem vagyok én szeretetszolgálat, hogy adományozzak, eddig egyik eredeti játékom megvásárlásánál sem merült fel bennem, hogy "Hmm, vajon ennek a játéknak a vásárlásával támogatom jobban a fejlesztőket vagy a másikkal?"
  • sambauer
    ezt az üres lemezért fizet dolgot hanyagoljátok, de abban szerintem tényleg van logika hogy a használt game vásárláson fejlesztők már semmit se keresnek..
  • PoisonChihuahua
    Komolyan kíváncsi vagyok, hogy mit akartok ebből kihozni.
  • Ewergo
    Na most mi van ha egy eredeti gém körbe jár akár 100 usert ingyen? Mongyuk köcsön adom a haveroknak....és nem csak nekem vannak haverjaim....
    Aki warezol, az meg megveszi az üress lemezt (fizet).
    (csak gondolat)
  • akyyy
    de sztem nincs hdmi kábel.
  • Landor
  • chicco24
    Olyan volt már nektek,hogy feltelepítem winyóra a Gears of wart,játszom vele,és a 3. chapternél azt írja ki hogy tisztítsam meg a lemezt mert poros. Először azt hittem,hogy a lemez karcos,de aztán újratelepítettem a vinyóra és azóta is jó,azaz átviszi a 3-as chaptert.
    Ez mitől lehet?
  • Hugh Hefner
    ja és elfelejtettem, be szeretném mutatni egy-két embernek az értéknövelő hatás fogalmát.
  • PoisonChihuahua
    Ilyenkor születnek a "gyöngyszemek"...

Nehogy abbahagyd, dolgoztassuk meg a modikat is egy picit.
  • koryne
    Ezeket én is tudom, tudom, hogy Te is tudod, a kérdéseket gondolatébresztőnek szántam az itt megjelent "használt = warez" gondolkodású embereknek, de lelőtted a poént :)
  • Alwares
    Na megint kezdődik. És jönnek a hülyeségek... GG
  • Totti5
    mert a normálisan működő használtpiac bevételi forrás nekik átvitt értelemben persze, eladja a régit vesz újat, hiszen újat nem nagyon vesznek az emberek a "semmiből" vagyis ha vesznek akkor is kell majd cserélgetni egy idő után egy frissebb modellre, akkor meg eladja a régit, mert különben nem lenne rá pénze... a használt játék is így működik, csak az nem fogja fel aki ezzel próbálja a bűncselekményét igazolni...
  • koryne
    Öregem, mi megy itt... Lassan kiderül, hogy aki használt játékot vesz, az egy szemétláda, a warezosok meg jófejek. Akkor ha használt autót veszel, akkor autót "warezolsz"? Vagy netán ha eladod a használtat, akkor nagy eséllyel egy másik árába forgatod vissza az így kapott pénzt? Mert ha nem így van, akkor az autógyártók miért helyeslik a használtautó-kereskedelmet, miért nem lépnek fel a "jogaik megsértése" ellen?
  • Hugh Hefner
    nem olyan nehéz ám ezt összerakni fejben, a használt játék kereskedelem a drágábbik alternatívája a wareznak, ha valaki erkölcsösnek akarja magát tartani. tehát vagy ez, vagy a warez. utóbbiból még ennyi bevételük sem lenne (hisz azért vesz meg valaki bátran egy játékot, mert feltételezi, hogy el tudja majd adni)
  • sapkafej
    sztem te mindenkit megvernél bármilyen fps-ben, de én erre nem lennék büszke
  • PoisonChihuahua
    Dobom a mentőövet, kapd el!
  • Harlekin
    Könyörgök tisztába vagyok ezekkel a dolgokal de...
    Hol van itt a veszekedés szitás én elmondtam a véleményem senkit nem beszélem rá a saját igazamra és le se a sjátjárol.Nem szidtam senkit nem anyáztam,és még nem is személyeskedtem.Nem offoltam szét a topikot hisz csak a témával kapcsolatos dolgokrol irtam.Tehát nem értem a hszed lényegét!

És most elnézést az off ért meg a személyeskedésért!!
  • sambauer
    "1 pillanatig senki nem gondolkodik el azon hogy adjuk veszük a használt játékokat ebböl hogy élnek meg a készitők??" Ezzel szentigazságot mondtál.
  • PoisonChihuahua
    Szeretném Landor és Harlekin figyelmét felhívni erre.
    Ez eléggé elszomorító viselkedés két olyan fórumtárstól akik 2004 óta vannak itt, ráadásul egyikük házigazda is... :(
  • Harlekin
    Csak azért,hogy nem a habokra beszélek ez 1 átlagos statom(kicsit szar a kép ,de azért a lényeg kivehető)!!
    STAT
    Nem nagyzolás,mert szokott ettöl sokkal szarabb is lenni,de jobb is! A csúcs a 96 kill 24 dead HQ Game-ba a jelenlegi K/D arányom 1.27 és csak ez érdekel,hogy kevesebszer haltam meg mint öltem.A többi mind körités,tehát nem érdekel.És hogy ezt XFPS el értem el ez meg az én magánügyem szerintem.Ha nem lenne ez a lehetőségem,soha az életbe nem játszanék boxon FPS játékal.

Ami viszont 1 tanulság!Sajnos 20 évesen majdnem az életem ment rá a CS miatt annyira FÜGGŐ voltam,hogy észre se vettem a napi 16 óra játékot(nem kamu)Pont ugyan igy védtem minden fórumon a dolgok miatt az igazamat mint ahogy páran teszik.Szal mindenkinek igaza van. ÉS PONT
  • Harlekin
    COD WAW és keresed (GA)HARLEKIN543-t és mehet a buli!

Amugy látod a legnagyobb baj az,hogy álltalába nem az xfps használok anyáznak és szaroznak meg sárt dobálnak hanem a controleresek.

Ez pont olyan mint a warez,nem warez 1 pillanatig senki nem gondolkodik el azon hogy adjuk veszük a használt játékokat ebböl hogy élnek meg a készitők??Mig a másik oldal veszi a lemezt és igy legalább azt az iparágat segiti!!Pillanatig nem gondolkodik el senki,hogy vajon miért csak néha van ban liven,hogy neve legyen a gyereknek.Hol érné meg az,az MS-nek,ha minden henkelt gép menne a lecsóba mennyi live előfizetés esne ki+MS pont+stb...Menyien meg se vennék a boxot mert eleve warezolni akarnak.Szal lehet minden témába szarozni meg sárt dobálni és anyázni is,de a tények csak tények maradnak.
  • Forza Italia
    Ha valakit érdekel ott a telefonszámom vagy írjon privibe
    wireless steering wheel v2 eladó
  • Ragnar360
    en elveznem...hidd el :) - de nyugodtan, szoljon akinek xfps van és barmikor mehet a buli
  • Unreal1942
    A tény attól még tény marad. bill és egér fps ben a király. Biztos meg lehet szokni a kontrollert is.
    Ellenben igazad van abban, hogy nem kell ezen kiakadni.
    Kár lenne azonban összehasonlítani egy ügyes kontrolleres és egy ügyes egeres játékost.
  • Ragnar360
    :SSS Hat most ettol nemtudok hova szarni...bocs - de pont hogy abba a játékba nincs semmilyen függvény az irányitással kapcsolatban - helyesebben az olyan játékokba - KONZOLON

Nem bántásként, de szerintem a probléma veled van...lehet hogy béna vagy lehet nem vagy csak nem is akarod megszokni a joyt vagyha megvan szokva réges rég de mégse tudod jól használni stb. mert ebbe 100% biztos vagyok - pl az eddigi tapasztalatok és hallottak alapján codosoktól, fpst játszóktól

Megmerem kockáztatni hogy: tételezzük fel "pro" battlefieldes vagy vagy akármi...te jönnél szaros (esetleg bugos) xfps-el, én meg joyal és levernélek. Hogy mire alapozom ? Arra hogy jo emberismerö vagyok ált. jameghogy ez a tipikus SZAR A JOY EGÉR BILL A KIRÁLY ÉS LENYOMOK MINDENKIT DUMA nevetséges egyszerüen - TE KÁBÉ ÉLBÖL FIKAZOD A JOYT (nyilván csak biz. szempontból) anélkül hogy ismerne is valaki liveon vagy tudnánk rólad hogy hú évek óta nyomod boxon a multi cimeket és full skilles vagy - szal ugye érzed nem ez van - SŐT!!! ha jól rémlik tényleg cska most lett boxod ha jólláttam itt a topik alapján irtakból

#66589: -.-
  • Landor
  • Ewergo
    Ha csak nincs HDMI-s monitor, nem hiszem hogy vita lesz. A legfejlettebb csatlakozáson és a nagyobb képernyön (tv) nincs mit vitázni.
  • Harlekin
    Viszont ha a boxon nincs hdmi akkor marad a vga de nézd meg mindketővel és majd ugy is látod a külömbséget.Kinek mi tetszik.
  • Harlekin
    Ha alkalmad lesz még is kiprobálni HDMI kábelal tedd már ha van az lcd-n hdmi csat és miért ne lenne VGA butit a képminőségen. Igen arra készülj ha meglátod lcd-n a képet a monitor utánna kuka.De már meg is bánta,hogy ezeket leirtam,mert,most ugy is jön a flém hogy HDMI VS VGA v. MONITOR VS LCD és mint köztudott a forum nem erre van
  • akyyy
    Sajna úgy néz ki elmarad
  • PoisonChihuahua
    De ez sajnos flame, ez tapasztalat. Elég régóta vagyok itt, hogy tudjam, az ilyen jellegű megnyilvánulások MINDIG vitába fulladnak. A warez vs. no warez és a kontroller vs. egér+bill a topik fő "kedvencei". Egyszerűen ezen témák kibeszélésére ne itt kerítsetek sort vagy kerüljétek, ha pedig látjátok, hogy megy a fight, akkor NE locsoljatok olajat a tűzre. Tudom, nehéz megállni, hogy ne írj be valami, de légyszi próbáljátok megerőltetni magatokat.
    Lehet, hogy ez egy nyilvános fórum, de akkor is van egy (n)etikett.
    A "tökéletes társadalomról" pedig annyit, hogy ha oda olyanok tartoznak akik nem szeretnének hsz.-eken keresztül bullshit-et olvasni, akkor igen én is oda tartozom...
    Részemről a téma lezárva!