banner
  • Ragnar360
    :SSS Hat most ettol nemtudok hova szarni...bocs - de pont hogy abba a játékba nincs semmilyen függvény az irányitással kapcsolatban - helyesebben az olyan játékokba - KONZOLON

Nem bántásként, de szerintem a probléma veled van...lehet hogy béna vagy lehet nem vagy csak nem is akarod megszokni a joyt vagyha megvan szokva réges rég de mégse tudod jól használni stb. mert ebbe 100% biztos vagyok - pl az eddigi tapasztalatok és hallottak alapján codosoktól, fpst játszóktól

Megmerem kockáztatni hogy: tételezzük fel "pro" battlefieldes vagy vagy akármi...te jönnél szaros (esetleg bugos) xfps-el, én meg joyal és levernélek. Hogy mire alapozom ? Arra hogy jo emberismerö vagyok ált. jameghogy ez a tipikus SZAR A JOY EGÉR BILL A KIRÁLY ÉS LENYOMOK MINDENKIT DUMA nevetséges egyszerüen - TE KÁBÉ ÉLBÖL FIKAZOD A JOYT (nyilván csak biz. szempontból) anélkül hogy ismerne is valaki liveon vagy tudnánk rólad hogy hú évek óta nyomod boxon a multi cimeket és full skilles vagy - szal ugye érzed nem ez van - SŐT!!! ha jól rémlik tényleg cska most lett boxod ha jólláttam itt a topik alapján irtakból

#66589: -.-