176876

-
Nincs. Mindenkinek a magánügye hogy mennyit játszik és mivel. Az viszont már kérdéses amit te írsz, kvázi lenézed őket. FPS is ugyan olyan játék mint az RTS, vagy a puzzle. Én a DOOM-on nőttem fel és még itt vagyok. Anno középsuliban CS 1.5 - 1.6, Quake 3, COD 1 ment orrba szájba, LANok, versenyek stb... s itt vagyok, túléltem, érettségiztem, főiskoláztam, máig képzem magam mint ahogy a sokan akik abban a közegben voltak.
Nagyon rossz ahogy gondolkozol, de hát te tudod... -
ppista #165939 Szóval nem érted. No mindegy. -
Már mért kellene rákenni a gémerekre a szart? meg hol érdekel engem hogy ki mit olvas és hogyan ír? teszek én rá, hogy 10 évesen vagy 30 évesen sem tud értelmesen kommentelni. Aztán ennek semmi köze a gémerekhez meg a játékokhoz. Gémerek igen kis %a él a fórumokon, ahol meg igen ugyan az a közeg van jelen mindig. Itt is, hisz én nem látom hogy naponta 10 új júzer jön ide.
Ha nem érdekel a játék, akkor keress mást, ami érdekel. Minek nem igazán izgat a dolog, hisz játék rengeteg van, nagyon jól elvagyunk. -
Nekem miért nem küldtek sajtóközleményt? :D -
Legjobb az egészben hogy ezt már mióta tudjuk. :D
Megkaptam én is amúgy a sajtóközleményt, méghozzá január 18-as dátumozással. :D
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.02.08. 17:57:34 -
"Tom Clancy's The Division - magyar felirattal érkezik
A magyar forgalmazó PlayON Magyarország megerősítette, amit egy ideje már sejteni lehetett. A tervek szerint március 8-án érkező Tom Clancy's The Division minden platformon magyar felirattal kerül majd a boltok polcaira, így csodás anyanyelvünkön is élvezhetjük majd mindazt, amit a poszt-apokaliptikus New York nyújtani tud." -
Ez a zene baszottjó régen hallgattam párszor. :D
Minden szupi-szuper. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.08. 17:49:31 -
Unravel értékelések
Vannak itt fura számok. Mindegy a játékot megvettem én élvezni fogom. -
TomStorm #165932 Csak úgy 3 Lara Shot:
-
Selminar #165931 Az Unravel nem tűnik nekem többnek langymeleg középszerű platformernél, néhány kiemelkedő pillanattal, hogy aztán pár óra múlva már el is felejtsük. A grafikája szép, de az sose volt minden. Plusz túl van árazva. Nem értem a hype-ot, sokak zsebéből a vélt cukisággal kiszedték a 6 ropit. -
eje75 #165930 Hűha... Te aztán nem xarral gurigázol....Most, hogy az egész világot informáltad arról, ami a szívedet nyomja biztos jobb neked... De tényleg, ezt most tudni akarom: bemész a CBA-ba is, hogy elmond, hogy a Tescós párizsi neked jobban ízlik? Veszed a fáradtságot, hogy közöld a henteseddel, hogy mekkora xar a sertéshús íze mostanában, ezért áttértél a humuszra, mert az minőségi élelmiszer? Vagy mi a tosz? Komolyan úgy érzem, hogy sokan csak a frusztrációjukat kiélni jönnek ide... Valaki leírja, hogy tegnap remekül szórakozott xy játékkal, erre tuti, hogy 5 percen belül reagál valami észlény, hogy az xy játék mekkora egy xar már, a posztoló nyilván egy "kőbunkó" lehet, és inkább olvasson, ne azzal a xarral játszon már! Hát ezt komolyan fel se bírom fogni.... mint1..megyek játszani a bunkó 80%-al egyetemben... Te nyilván egy virágos réten fogsz egy Ady kötettel a kezedben elfelhősödött tekintettel a múltba révedve a régi játékokra recskázni...
Utoljára szerkesztette: eje75, 2016.02.08. 16:34:39 -
eje75 #165929 Nálad is ez a helyzet? Szegénykém, a szívem szakad meg érted. :( Hát ja: régen minden jobb volt...még a sósperec is... -
Jo legkőzeleb meg fígyelem ís és érdekkel is malyd tallán!de igy tallán Te se a marhaságal foglalkozól hannem malyd inkáb Engem lyavitasz 
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.08. 14:26:14 -
Ulthane #165927 Meg olvasod is, meg nézed is... 
Meghallgatod. Jegyezd meg. Így írják helyesen. Az igekötő az igével együtt.
-
Még mindig a lényeg a minőség meghatározásán van!!!Csak,hogy tisztán láss!!!
A nyugalom tengere vagyok....nekem nincs okom aggódni minden heppy!
Naponta egyszer meg hallgatom! :-D
-
Higgadj le, túl vagyunk rajta :) (egyébként 1.12-nél járunk ;))
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.02.08. 13:34:18 -
Ugye erről a W3 rol beszélünk csak a biztonság kedve miatt!!!???
1.03 ahol a ps4 19 fps-t is tudot produkálni!!!
határozott a javulás 1.08 ra mert itt már 20 fps is van igaz percekig!!!
-
Az öcsédet ismerve lesz is még rálátásod ps4re ;) -
Itt nyilván a minőség összefüggés a lényeg és nem az,hogy mit hogyan kalapáltak össze.Mást se lehetett olvasni ps 4 en mint a savat a játékról.Itt meg most arról megy az agymenés hogy még MEG se jelent a játék,de már fos.De a már meg jelnt játék amit valahogy valamikén rengeteg áldozattal kikalapáltak az a minőség ez az etalon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Valóban nincs ps 4 em és nem is lesz soha,mert nincs rá szükségem,de van egy öcsém akivel napi szinten tartom a kapcsolatot és idestova 1x edik ps-ét adta el így hidd el van némi nemű rálátásom...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.08. 13:17:07 -
Ott a már.... -
Harli nyilván tudja hogy fut aktuálisan a W3, hisz' nincs ps4-e :D (tény, hogy a leggányabb fos verzió volt, de kikalapálták... úgy fél év alatt) -
witcher psen már szinte tökéletesen fut
-
Jaj kezdődik az ideológia... 
Ugye az megvan,hogy 1 fos valótlan JÁTÉK világról beszélünk.
Ti meg úgy kezelitek mint,ha ez az élet meghatározó valósága lenne a hibái miatt meg emberek élet függne.
Minőség mi! jah persze.Elég szomorú,ha a minőséget Ti a játékok színvonalán határozzátok meg és ezt nevezitek számotokra releváns értéknek.Ennyit az IQ meg az fps összevetésér....
BB az a minőségi BB játék ahol a kerítésen átugorva kicsalhatod a játékot,meg átesel a falon stb...Ez neked a minden ez a Te értékrendbeli minőség!?Meg a Witcher ami ps4 en fut a legszarabbul?(a 20. up után is)
73 as születésű vagyok nekem ne,hogy mi volt a 80 as években a minőség és hova fejlődött a játék és mi lenne az a közhelyes kiégés!!!!
"Hobbi az barátom, hobbi. Csak az enyém minőségi"
Nem minőségi az hanem csak finnyás és rohadt unalmas ahogy Te csinálod!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.02.08. 12:15:31 -
"Rakás bughalmaz"
Ahogy érzed. A pre alpha/alpha/pre beta/béta tesztelési időszak alatt kb 60-70 órát öltem a játékba, az összes bugjával talákoztam (persze, hiszen ez volt a feladatunk, ezért fizettek) és elmondhatom hogy a legutóbbi zárt bétára (ami nincs messze a végső kiadástól) alig maradt egy két kisebb bug. (OK ott van még a beeséses glitch, de az eléggé ritka)
Szóval ne mond azt hogy teli van buggal mert ez így hazugság. Az hogy neked nem jön be a játék szíved joga, bár igazából az senkit nem érdekel. Mi nagyon sokáig elleszünk vele, te pedig addig is keresel másik játékot, vagy mész olvasni gondolom. (ami szintén nem érdekel senkit) -
ppista #165916 Sajnos nálam is ez a helyzet. Nyolcvanas évek óta játszom kisebb-nagyobb megszakításokkal, és nálam ez a hobbi a PS2-vel tetőzött. No nem azért mert kiégtem, bár rá lehet fogni akár erre is, hanem mert egyre kevesebb olyan játék van (pl. h&s, jrpg, platform), ami az ízlésemnek megfelelő. Ezek a mai modern katonás rataták,mint a Cod, BF, R6 és még sorolhatnám, elképesztő módon taszítanak. Na meg az nyitott világú, meg sandbox cuccok is a sírba kergetnek, lásd AC, Fallout. Szóval én is játszanék szívesen, de cseszhetem, ha a kiadók magasról tesznek az igényeimre.
Kicsit most talán javulni fog a helyzet, mert jön az U4, Ratchet, Rime, talán a TLG és egy pár jrpg is. Na majd meglátom. -
Ulthane #165915 A Bloodborne-nal három hónapig játszottam egyfolytában, egy hónapot töltöttem a Dark Souls II-vel, és több mint egy hónapja nyúzom a vicsert, másodszorra. Ha ezt összeadom, fél év, három játék. MIért ne lenne hobbi?
Ja, és napi szinten játszom, de heti 3-4 alkalommal biztosan.
Hobbi az barátom, hobbi. Csak az enyém minőségi.
Nekem nem baj, ha más tucatszám játszik (bár inkább néha olvasna), de hadd ne kelljen már magyaráznom, hogy miért nincs minőségi játék évente, csak pár darab.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.02.08. 10:55:59 -
Ulthane #165914 Az, hogy az ember mit szeret, mivel tölti el a szabadidejét, az erős korrelációban van az intelligenciával (IQ és EQ), a szocializációjával, a társadalmi helyzetével, stb. Ergo, azzal, hogy mivel játszik, az is. Ha készítenének egy felmérést világszinten, hogy az FPS multizóknak milyen az IQ-ja, egészen biztos vagyok benne, hogy átlagban bőven 100 alatt lenne, szerintem 90 körüli átlaggal.
Én úgy gondolom, hogy a fejlettebb intellektus az mindenképp együtt jár egyfajta szelektivitással is: az ember jobban megnézi mit eszik, mit olvas, milyen ruhát vesz magának, stb. Azt is, hogy mivel játszik.
Aki éves szinten 40-50 játékkal játszik, az semmiképp nem szelektív, az tömegfogyasztó, az gyakorlatilag a minden mindegy kategória.
Ugye, hogy van összefüggés?
-
Én bizonygatom!!?? Te bizonygatod,hogy szar minden!!!Te hoztad ezt fel,már vagy századszorra!!!Te akarod nekünk beadni,hogy minden szar!!!Mindezt teszed úgy,hogy soha senki nem ossza a nézeteidet!!Mi a koncepciód, csak szimplán feszít ez a dolog bent és ki akarod magadból beszélni??Hogy lehet hobbi amivel évente 3x foglalkozol az még egy nyeszlett tesztnek se minősül főleg így ahogy az egészről vélekedsz! 
-
Ez annyira szubjektív, hogy kinek mi jön be. És nem vagyok kőbunkó, de csomó játék bejön. És az is kikapcsol, ha egy órát Halo 5 multizok. Neked más jön be, ennyi. Nem lehet általánosítani iskolázottsághoz. Az emberek nagy része "hülye", nem tud helyesen írni, hiába járt suliba, ennek semmi köze ahhoz, hogy mit szeretsz. -
Ulthane #165911 Attól, mert valami az ember hobbija, nem azt jelenti, hogy évi 50 játékkal kell tolni. Akkor is a hobbim, ha évente 3-mal játszom, de azt élvezem. Valljuk be, a gémertársadalom nagy része, sacc 80%, kőbunkó. Helyesírni nem tud, de a CoD multira 100+ órákat pazarol. Inkább egy Ady-kötetet vegyen a kezébe.
Ha készítenénk egy felmérést, a játékosok legalább fele, de szerintem nagyobb az arány, alacsony iskolázottságú. Nézz meg gémeroldalakon kommenteket, abból minden kiderül.
Egy ilyen ember igényszintje jóval lentebb van, mint egy szellemileg polírozottabbé. Az ilyen embereknek mindegy, hogy egy játék full bugos, vagy logikátlan, válogatás nélkül játszik. Minden szarral. Tolják le a fost a torkán, ő meg nyeli boldogan, sőt kér még belőle. Az ilyenek veszik meg évente tucatszám a játékokat. Aminek menüje van, már attól recskáznak.
Hát én nem ilyen vagyok. Évente játszom 4-5 címmel, azzal nagyon jól szórakozok, ettől még ez a(z egyik) hobbim.
De az X1 hatalmas csalódás eddig, a dashboard az valami szánnivalóan szarul működik, totál logikátlan a felépítése, és legfőképp, nincs rá játék, amivel érdemes lenne játszani. Eddig a TR volt csak, az is elég középszerű volt mindenben.
Nem kell, hogy az ellenkezőjét bizonygasd, mert az a te véleményed, ez meg az enyém. Nem vagyunk egyformák. Te még az "én"-t is nagybetűvel írod, pedig az nyelvtanilag hibás. Nekem van arra is igényem, hogy helyesen írjak. Pont erről beszélek.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.02.08. 10:24:46 -
Valószínűleg a beta után telerakják,mert lófasz nem volt a betába...
-
Tehát!El kell engedni ez nem neked való elfoglaltság,Te írod a dolgokat,hogy a gamer társadalom 90% élvezettel használja akkor miből gondolod,hogy az a jó amit Te vagy az a 10 százalék akar és miért gondolod,hogy a 10% kedvéjér ez bár mikor is változni fog!!!Szimplán nem neked való ennyi és attól,hogy ezt rendszeresen leírod még nekünk rohadtul nem lesz rosszabb sőt tudod legszebb öröm a káröröm nincsen benne irigység!! 
Nyugodj meg Én ettől sokkal sokkal kevesebbért is hagytam abba hobbit!!!
Pedig azok még ennyire se voltak máshoz,mástól függőek.
Siklóernyőzést azért mert 3x lukra futottam a starthelynél mivel befordult a szél.Utolsónál hazamentem meghirdettem a komplett cuccot és eladtam pedig imádtam...Ugyan ilyen okból ment lecsóba a kitesurf cuccom is és sorolhatnám.Tudni kell elengedni a dolgokat! -
Ulthane #165908 Ócska szemetekkel minek játsszak? Nem köt le egyik se. Pláne nem X1-en, mert még egy rendes exkluzív sincs rá. Multiplatformra meg PS4. Tudom, hogy a gémerek 90%-a összefossa magát egy Just Cause 3. Mortal Kombat, Forza, Batman és társaitól, de engem ezek egyike se köt le, nem érdekel. Se a Battlefield, se a Cod, se a Rainbow és ezek az ócska, tizenkettő egy tucat lövöldék.
Az elmúlt több, mint két évben amit végigtoltam és nem remastered: The Evil Within, The Witcher 3, Bloodborne (5-ször!), The Order (rakat szar volt), a többire már nem is emlékszem, annyira maradandó élmény volt. :)
-
Ulthane #165907 Pedig fogsz akkorát, mint a huzat. Ez is olyan félkész szemét lesz, mint a Rainbow 6, rakás bughalmaz.
Vár vele fél évet, aztán megveszed fullra felpeccselve, féláron. -
Én is várok mar egy folytatást -
Mikor jön már ennek a folytatása... -
-
Ja ja ezt beszéltük mi is,hogy mennyi mindent észre se vettük pedig mi nagyítóval néztük a játékot és így is ilyen dolgok mellett elsiklottunk!!!
És pontosan ezek az apró dolgok teszik ennyire különlegesé a játékot!
A sok fika kretén meg csak zsigerből ontja rá az átkot!!!Szánalmas marhák.... -
A Division esetében a legnagyobb a különbség ez a durva:
Itthon a GOLD 29 990 Ft
Argentinában: kb 13 000 FT
o.O
És most kb DOOM-ig nem is veszek semmit. :D
Totti: Igen ezt linkeltem PH-ra én is, nagyon király, millió apróság, amiből párat én is láttam, de a többség újdonság volt. (PS4-es a videó, de ugye boxon is ilyen a játék. gyönyörű) -
Imádom ( és egyben szörnyű h ezek közül 90%át észre sem vettem a béta alatt :( )