Ulthane#165911
Attól, mert valami az ember hobbija, nem azt jelenti, hogy évi 50 játékkal kell tolni. Akkor is a hobbim, ha évente 3-mal játszom, de azt élvezem. Valljuk be, a gémertársadalom nagy része, sacc 80%, kőbunkó. Helyesírni nem tud, de a CoD multira 100+ órákat pazarol. Inkább egy Ady-kötetet vegyen a kezébe.
Ha készítenénk egy felmérést, a játékosok legalább fele, de szerintem nagyobb az arány, alacsony iskolázottságú. Nézz meg gémeroldalakon kommenteket, abból minden kiderül.
Egy ilyen ember igényszintje jóval lentebb van, mint egy szellemileg polírozottabbé. Az ilyen embereknek mindegy, hogy egy játék full bugos, vagy logikátlan, válogatás nélkül játszik. Minden szarral. Tolják le a fost a torkán, ő meg nyeli boldogan, sőt kér még belőle. Az ilyenek veszik meg évente tucatszám a játékokat. Aminek menüje van, már attól recskáznak.
Hát én nem ilyen vagyok. Évente játszom 4-5 címmel, azzal nagyon jól szórakozok, ettől még ez a(z egyik) hobbim.
De az X1 hatalmas csalódás eddig, a dashboard az valami szánnivalóan szarul működik, totál logikátlan a felépítése, és legfőképp, nincs rá játék, amivel érdemes lenne játszani. Eddig a TR volt csak, az is elég középszerű volt mindenben.
Nem kell, hogy az ellenkezőjét bizonygasd, mert az a te véleményed, ez meg az enyém. Nem vagyunk egyformák. Te még az "én"-t is nagybetűvel írod, pedig az nyelvtanilag hibás. Nekem van arra is igényem, hogy helyesen írjak. Pont erről beszélek. Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.02.08. 10:24:46