176890

-
Tex Murphy #67495 Nem kell megvenni a legdrágább játékokat rögtön a megjelenés napján. Ki kell várni az akciókat, nézni a netes boltokat.
Pl: Sega Superstars Tennis 600 Ft
NHL 08 2000 Ft
Fifa 08 magyar 2000 Ft
Mind eredeti, bontatlan. De ha más érdekel azokat is lehet olcsón kapni, csak keresni kell.
Szerintem megéri...... -
350/ 1verba
De télleg zárjuk már a warez témát!
-
Hát igen :D
Még nem köteleztem el magam hogy tört box lesz, ezért kérdeztem meg, hogy van-e rá valami működő megoldás, amivel normál boxal esetleg pár éves gammákkal is tudjak játszani, hogy meglegyen az élmény. Vagy erről már lekéstem, és csak ez az út járható... -
"a dl dvd ígyis pénzbe kerül"
Húha...
De te legalább azt is képes vagy becsülni, ellenben a HCWRZ-jancsikkal. -
Bár nekem nincs boxom (még), pár hét múlva tervezem beszerezni. Én nem ítélem el a warezt, pc-n a játékaim többség persze nem eredeti, de jópár nagyobb név ott figyel a polcon dobozos kiadásban is (megjelenés utáni árral persze, nem budgetként).
Eddig nem volt konzolom, de ettől függetlenül többnyire ismerem (youtube, értékelések) azokat a gammákat, amikkel mindenképpen játszani szeretnék, nem éppen a legfrissebbek, tekintve a box is jópár éves már. Most a helyemben mit tennétek:
- Veszek egy okosított boxot, leszedem netről, kíírom, kijátszom (a dl dvd ígyis pénzbe kerül). Liveon meg imádkozok hogy ne bannoljanak (bár régi gammáknál ez a veszély sztem nem fenyeget)
- Veszek egy orig boxot, mellé mindenképp kell valami játék, ha nem a legfrissebb akkor 5-8k-ért. Utána cserélgetem, csak mivel engem a régi cumók is érdekelnek, jó eséllyel bukó lesz, mert nem fogom tudni beszerezni, max. újonnan.
PC-ről azért akarok átállni, mert sokallom az éves szinten gépre elvert pénzt, pedig nem vagyok HC játékos. Itt nem szeretném ilyen szinten szórni a pénzt (~15k egy új játék), persze valamennyire kell, de nem mindegy mennyire.
Nem flamelni akarok, csak pusztán érdekelne, hogy aki most szánja el magát egy egy boxra, de a régi cuccok is érdeklik, az mit tegyen? Kössz. -
Én szerintem veszek majd egy töltőt a kontrollerhez, 5k körülbelül, majd szétnézek hol legolcsóbb...
sokat lemerül már az a k elem, és túl sok mindenhez kell itthon:D -
A megtoldós cooling-fanokat el lehet felejteni. Sokaknak van rossz tapasztalata van velük...
... Ha ennyire babonás vagy, akkor hagyd egy kicsit kikapcsolás előtt a dashboardon a boxot, hogy tovább pörögjenek a ventik (overcool). Ne fogj bele semmiféle hűtésmodba. De erről is eléggé szélsőségesek a vélemények. -
Pontosan erről beszélek, de vitatkozik mert a "HAJÁRA KENHETI HA EREDETI ÉS FLESSELT A GÉPE"
-
A warezpistikének biztos aki ész nélkül futószalagon rohangál át a játékokon aztán pedig sír a szája hogy milyen szar volt... régen még 5 óra sem volt egy játék, de jöhet a nagy lista hogy mi 4 órás ( wanted és társait kéretik hanyagolni ) -
nagyon ritka? basszus játékok fele ilyen! -
Azért vannak ilyenek, pl. a Wanted, ami 1 délutános szórakozásnak elment, de nagyobb összeget nem adnék érte(tekintve, hogy annyi pénzért olyan játékokat is vehetek inkább, ami több 10-100 órára is leköt). Na de mindegy, nem akarok belemenni ebbe a témába, különben is csak arról volt szó, hogy miért nem hülyeség a "warezos" részéről, ha megvesz néhány jobb játékot. -
AKLaciAK #67484 Sziasztok, van valakinek König XBOX360 Cooling Fan-ja? XBOX Maximax oldalán találtam ez a kis szerkezetet, csak nemtom hogy megvegyem-e. Van rajta VGA kimenet, meg 4 USB, plusz két venti. Arra vagyok kíváncsi, hogy az USB-re vajon rá lehet-e kötni pl. billentyűzetet, vagy egeret?
Ha van vkinek ilyen szerkezete az kérem írjon. -
hoppá már van -
csinálnátok nekem egy logót légyszi
gamertagem: tojast1 -
+ 1 jó pont IceAkos-nak
Ha kell Xbox360 Live kód, ő a Te embered!
THX! -
4-5 óra alatt végigjátszható játék nagyon ritka, de ha valakinek azok tetszenek, akkor meg miért warezolja le? -
Értetlenség rulz...
Azt nem tudjátok elképzelni, hogy valaki warezolja a 4-5 óra alatt végigjátszható középszerű játékokat, de a jobbakat(vagy legalábbis a legnagyobb kedvenceit) megveszi, ha teheti. Nem, nem azért, mert azt hiszi, hogy ezért biztosan nem fogják banolni a flashelt gépét, hanem azért, hogy ne egy verbán kerüljön a "gyűjteménybe" a kedvenc játéka, és nem mellesleg a fejlesztőket is támogatja vele.
-
Ezt én se értem, ha warezol, minek veszi meg eredetiben... Ha meg eredeti játékokat akar később venni, ne warezoljon. Ha esetleg azért veszi meg, hogy támogassa a "kedvenc játéka" cégét, akkor ne flash/chip/kitudja mit csináljon. A kettő együtt szerintem önmagának ellentmondás. -
De minek példa,ha nem az állitásodat támasztja alá.
"de van a másik aki warezol és megveszi a kedvenc játékait"NA EZ A LOOOL
Példa ahogy te csináltad!:
Minta Pista vesz boxot puff flashneki,letölt játékot,de jóóó a game megveszem.Beteszi az eredetit és játszik persze elötte amikor még nem az eredeti volt megjelenés elött probálta ki(ez csak példa),És már bukott is a box kenheti a hajára az eredeti játékot(játékait)
Te kezdél belemagyarázni szeret nem szeret dolgokat meg pc-t.
Én mindig ugyan azt irom le NINCS ÉRTELME AKÁR HONÉT NÉZEM A DOLGOT!!
Ahogy kérdezted:"Ha valaki warezol attól még mért ne vehetné meg a kedvenc játékát eredetiben? Mért nincs értelme?"
De biztos én nem értem a dolgot
-
Csak használt nem lesz,mert nem lesz lehetőséged eladni ezen modon.De lelopni biztos le fogják,mint ahogy most is teszik!
-
Szeretném én is ilyenre a logom mint a többieknek!:D
Adi01 a gamertagom és köszönöm előre is!:) -
Jaja, mellesleg csinálgatom a ranked meccseket is :) Sima játékban sajnos előfordulnak kilépős emberkék... -
nem kell itt lolozni, én csak egy példát hoztam fel..nem a pc-n volt a hangsúly..-.- több szempontból is lehet nézni ezt a dolgot, valaki warezol és leszarja ha a kedvenc játéka másolt szar, de van a másik aki warezol és megveszi a kedvenc játékait. ha ezt a dolgot tovább reposztolod akkor télleg nem érted amit mondani akarok :) -
használt játék sem és warez sem, már most is ott van a csomó arcade gáma, azokat is veszik rendesen. -
Landor #67471 ú látom pörgeted az acsikat a wormsra, erősen gyúrnom kell majd rá
-
Landor #67470 csak akkor lesz ott, ha engedélyezed a mygamecard.net oldalon -
Landor #67469 uhh de durva lesz 
-
-
Ide beírod a gamertag-ed és megkéred szépen Landort, hogy tegye be a scriptbe:) -
Ide ird be a gamertaged,és landor megoldja! -
Srácok, logó helyet, hogy tudom kirakni a live profilom?! Mint pl.: Sam360Hun?! Vagy HARLEKIN543? -
loool PC NEM box!! PC nem bukik meg a warez dolgoktol itt csak ezen van a hangsúly értsed már meg,nem a szeret nem szeret dolgokon.Ha eleve flashelt a gépe,hiába vesz eredetit,és játszik azzal,akkor is megbukik a gép!!!Tehát rohadtul pénkidobás amit csinál,ezálltal értelmetlen.De ő tudja,bár inkább tenné félre a pénzt,ha már ezt az utat választotta,a következő nem bannolt boxra!!
-
Ha bírod gördeszkás játékokat, akkor Skate 1 és 2.
Ha box, akkor Fight Night Round 4. -
az elöbbiek, meg a Lost Odyssey, Dead Rising, Darkness, Condemned2 stb. -
Hát a Gears of War 2, és a Forza Motorsport 2 szerintem ilyen. -
Le tudja azt nekem valaki írni, hogy melyikek azok a játékok amik kihagyhatatlanok x360-ra? Olyan érdekel ami nem jelent meg PC-re. -
Pc-re nekem is van olyan játékom ami először warezban volt meg,de annyira megszerettem hogy később megvettem eredetiben és egy cseppet sem érzem felesleges vásárlásnak. Nos végül itt be is fejezhetjük, mert mindenki maga dönti el, hogy mi felesleges és mi nem :) -
?
Sztem félreértetted :) -
Na de most miért,nem igy van!? -
kastil, ez hogy "12k a havidíj a netre." ez komoly? 1 évre annyi kb a live