Bár nekem nincs boxom (még), pár hét múlva tervezem beszerezni. Én nem ítélem el a warezt, pc-n a játékaim többség persze nem eredeti, de jópár nagyobb név ott figyel a polcon dobozos kiadásban is (megjelenés utáni árral persze, nem budgetként).
Eddig nem volt konzolom, de ettől függetlenül többnyire ismerem (youtube, értékelések) azokat a gammákat, amikkel mindenképpen játszani szeretnék, nem éppen a legfrissebbek, tekintve a box is jópár éves már. Most a helyemben mit tennétek:
- Veszek egy okosított boxot, leszedem netről, kíírom, kijátszom (a dl dvd ígyis pénzbe kerül). Liveon meg imádkozok hogy ne bannoljanak (bár régi gammáknál ez a veszély sztem nem fenyeget)
- Veszek egy orig boxot, mellé mindenképp kell valami játék, ha nem a legfrissebb akkor 5-8k-ért. Utána cserélgetem, csak mivel engem a régi cumók is érdekelnek, jó eséllyel bukó lesz, mert nem fogom tudni beszerezni, max. újonnan.
PC-ről azért akarok átállni, mert sokallom az éves szinten gépre elvert pénzt, pedig nem vagyok HC játékos. Itt nem szeretném ilyen szinten szórni a pénzt (~15k egy új játék), persze valamennyire kell, de nem mindegy mennyire.
Nem flamelni akarok, csak pusztán érdekelne, hogy aki most szánja el magát egy egy boxra, de a régi cuccok is érdeklik, az mit tegyen? Kössz.