176895

-
Valakinek nincs Dead Space, Res5 vagy Prototype amit cserélni velem? jatekaim.hu -n prodydávid néven vagyok fent és a játékaim. -
Barátnőm öccsének a laptopján (Amd x2-es athlon procis) van Hdmi port, az szerintetek csak kimeneti vagy bejövő jelt is fogadhat? (konkrétan a Boxét) -
értem. -
Ilyen, hogy "Video In" laptopra nem létezik. A noti beépített kijelzőjét akarod közvetlenül meghajtani, de az hardware-es beavatkozás (szétszedés, vezetékezés, stb.) nélkül nem lehetséges. Ergo, ha nincs videobemenet a laptopodon, akkor nem tudod rákötni. Egyébként is videobemenetet (HDMI, VGA) én csak drágább modelleken láttam. -
nálam is 5 rendőrautó egyszerre és már is alig van meg az 5 fps, de alapból se fut túl gyorsan. -
Tudtommal csak PSN-en. Elvileg holnap lesz fenn Live-on. -
Van Batman AA DEMO??????
?????? -
Amúgy ha sok minden történik egyszerre a képernyőn, nálam is szaggat. -
Zozo76 #68372 Talan egy cache torlest meg lehetne probalni. -
1. Haldoklik a box
2. Karcos a lemez
3. Ha vinyóról fut, akkor próbáld meg törölni a cache-t. (bár nem hinném hogy ez a gond) -
Hali
Egy olyan kérdésem lenne hogy a gta 4 miért szaggat xboxon?
kérdeztem haverokat ők azt mondták hogy nekik nem...
-
Zozo76 #68369 En anno egy sima TV-digi kartyat probalgattam meg anno a PCmbe, es ranyomtam az XBOX1-et. Hat valami kegyetlen szar elvezhetetlen volt a kepminoseg. Persze kompozit, de bagyadt szinek, homalyos kep, stb. Ha kozvetlenul ranyomtam a sima CRT TV-re a kompozitot meg akkor is sokkal szebb volt a kep. Nem is kiserleteztem vele tovabb. Amugy a TVre visszaterve, nekem is egy kis 55-os TVm van meg a MAC Minihez hasznalt 19" widesreen monitor. 2 hete megneztem csak ugy poenbol milyen a kep az 55-os TVn, hat azt kell mondjam borzalmas. Nem a felbontas miatt, ha ugy nezem nem effektive a kep csunya hanem pl az 50Hz-tol meg az interlace uzemmodtol rettenetes vele jatszani. Ennel sokkal jobb volt a Thomson 82-es szeles CRTm (100Hz), csak azt meg faternak adtam, mert egy 3x3-as kis szobam van es ha a TV is itt volt, nem birtam bejonni... :) Meg ugye kaptam ajandekba a MAC Minit az ocsemtol (zsir uj) es ehhez mar kellett a monitor, igy megvaltam a PCs laptopomtol. Remelem hamarosan jon a 24" moncsi es akkor en leszek a jani a moziba. :)
Na a lenyeg a lenyeg, lehet jasznai kis CRTvel, is, 50Hz-el is nyilvan PAL/NTSC felbontasban fog menni, de a felbontas mogotti kep ugyanaz lesz mint minden mas kijelzonel. Ugyanakkora lesz a texturak felbontasa es minden ugyanaz lesz mintha HDTVn, Monitoron jatszanal. Csak joval kevesebb pixellel latod majd, es villogni fog mint az istennyila. -
ktomi22 #68368 nem létezik semmi nem tv tuner hanem csak valami sima video in laptopra..pl express cardon keresztül?? -
TV tuner / Videodigitalizáló egyszerűen nem alternatív megoldás. Ha Youtube SD méretű és minőségű képpel akarsz játszani akkor viszont tökéletes... (nem vicc, nézz meg egy normál Youtube videót teljes képernyőm, na olyan lesz.)
Léteznek HDMI, komponens bemenetű videodigitalizálók, de azok ritkák és az áruk sem éppen zsebpénzbarát... (ráadásul ki tudja, hogy hova alakítják a képet)
Ha egyenlőre csak CRT-d van, akkor veszel egy RGB kábelt (jobb szín+élesség) és csókolom, azzal olvashatóak a betűk.
Vagy CRT vagy LCD/plazma vagy monitor. Ezek a lehetőségek. -
ktomi22 #68366 nem is azt mondtam hogy olyan legyen PCn mint hd-s lcd-n..hanem azt hogy szerintem 55cm es crt tv től jobbat olcson jo megoldassal... mert ezen betuk se olvashatoak..ha mas megoldas nicns akkor elobb utobb ugyis veszek majd lcd tv t...de addig akarom élvezni a gamekat..amikert zset adtam.. nem azt mondtam hogy így meg így akarom megoldani, hanem hogy aki ert hozza..szerinte milyen alternativ megoldas a legjobb.. azer thx a valaszt... -
"jo e lesz ezen a képminőség?"
Nem azért, de ez kurvára relatív. Tudod te hányszor feltették itt ezt a kérdést? Komolyan, erre mit lehetne válaszolni? Neked mi a "jó"?
Annyit tudok erre mondani, hogy hagyományos TV-n is "szép" képe van (ertsd: átjön a graf), de az igazi "HD élményt" csak egy plazmán, LCD TV-n vagy jobb monitoron tudod megtapasztalni. Ha CRT-re kötöd akkor kötelező egy RGB kábel (nem tartozék), ott azzal érheted el a maximumot.
Laptopra, PC-re hülyeség kötni, mert ezek a videodigitalizáló kártyák NEM megjelenítésre, hanem felvételre/TV-zésre valók, szal van egy videobemenete a cuccnak (ált. kompozit, a legszarabb), de azon rohadtul szar képe lesz, tökmindegy milyen monitorod van. -
köszi szerintem nálam is az lesz azt a plusz hét ezret kibírom :) -
ktomi22 #68363 55 cm es crt n a betuk is olvashatatlanok..mindenkepp kell megoldas :S...
azer gondoltam laptopra, mert eddig is ezen gameltam :P... meg mas nicsn..szal lehet kell venni 350-400 eur korul egy lcd-t :S -
Nekem egy Sony Trinitron crt-s készülékem van ami 70-es. Én ezzel tökéletesen megvagyok vele elégedve pedig nekem is van egy laptopom és tv tunerem is hozzá, de még nem próbáltam ki a dolgot így. Bár ha jól tudom akkor a sima tv tunerekkel semmire sem mennék egyébként sem, mivel azok ugyebár analógok s így hiába adnál neki a Boxról hd jelet az lekonvertálná 720x576-os felbontásra.
A megoldás csak a digitális hd tv tunerkarik jelentenék szerintem, de az meg drága szerintem már egy ilyen mókához. -
ktomi22 #68361 #68357..pls -
ez a frissítések lesznek -
nem új dash inkább sok újjítás lesz -
Imádom ezeket a vitákat amikor a warezhuszárok osztják azt észt hogy mi vagyunk a hülyék meg az újgazdagok hogy Liveozunk meg a játékokat vesszük.
De amikor meg a Microsoft levágja őket a netről akkor meg sírnak és még nekik áll feljebb.
Csak hát a mögöttes tartalomnak sem ártana utánanézni. Ad egy aki közülünk veszi a játékokat vagy külföldről hozatja mert itthon általában drága vagy ha itthon veszi akkor figyeli az akciókat. Én például a legtöbb összeg amit kiadtam játékért az 5 ezer forint volt (Pgr4) minden más játékom ez alatt volt beszerezve.
Hogy mi is ez az ötezer? Kiszámoltam hogy ha dohányos lennék és a nagy átlagot követném akkor valszeg vagy kék multit vagy pali malit vennél vélhetően, tegyük föl hogy kb kétnaponta vennék egy dobozzal. Ekkor ez havi szinten olyan nyolcezer forint lenne. ergo nekem ez pénz a zsebemben marad és inkább szoftverre költöm de mint írtam még ilyaenkor is maradna belőle.
Microsoft bannolás kérdése. A Microsoft és annak magyarországi képviselete nem hülye. Nagyon is jól tudják hogy itthon is sokan használják a Liveot dacára annak hogy hivatalosan nincs. De mivel akárhogy is trükköl a user valamilyen szinten a havi, háromhavi vagy éves díjat megfizeti nekik. Ergo ez biztos pénz és így inkább szemet huny felette.
Köszönöm hogy írásomat elolvasták. További jó szórakozást, szóháborút, köpködést ( a megfelelő rész aláhúzandó :D) kívánok és szép álmokat! -
ktomi22 #68357 figyeljetek... csak egy crt tvm van a pár hetes xboxomhoz... nem akarok százerzret költeni uj lcd tv re.... így azon gondolkodom hogy rákötöm gépre..de csak notebookom van... szal nicns videojel bemenetem..csak kifele 3... notebookon egy 1280x800 febontást tudó wide lcd van...
1. jo e lesz ezen a képminőség?:P..( crt tv-m 55cm atmeros ..megjegyzem )
2. ha lesz majdnem olyan jo a kepminoseg mint egy jobbfajta 70-82cm lcd tv-n, akkor milyen megoldast ajanlotok? gondolkodtam experesscardos tv tuneren... vagy hasonlón... es akk ha jaccani akarok, akk csak betolom a express cardot.. és jacchatok is... vagy esetleg valami wirlesses megoldás?:P... bár az drága lenne szerintem..
ezek csak az én gondolkodásaim... pls segítsetek jol kivitelezhetoen..minel jobb minőségben, minel olcsobban megoldani ezt nekem...
előre is thx a segítő(k)nek.. -
nah nah...
miféle új dash??????? -
Gondolom, hogy nem lehet ingyen nézni majd a filmeket :) -
srácok az új dash-ben lesz ez a Netflix gondolom ezért is fizetni kell?? -
Ez dícséretes, de mostantól írdd le helyesen a Verbát :D :D:D -
az meglehet, jópár éve nem vettem egy deka adathordozót sem, azt se tudom mi fán teremnek, mennyibe kerülnek és milyen márkák vannak... mindenre jó nekem a pendrive, warezolni meg nem warezolok, nincs szükségem lemezekre -
Ez meg hülyeség... -
Verbatim-ra gondol, de annyira nem ért a warezhoz hogy még a lemez nevét sem tudja leírni helyesen
-
Mi az a Verbatin?
-
Miért is?Nem kötekedés,csak kérdés? -
Jaja, énse a tartalommal vitatkozom, csak ahogy megfogalmazta az volt kicsit vicces. -
Egyébként igaza van. Ha jóval olcsóbb lenne (fél áron, esetleg harmad áron), akkor talán én is elgondolkodnék az online játékvásárláson, de mivel közel annyiba kerül mint a dobozos, hát akkor inkább azt veszem. Néhány Arcade cím éri meg (BF:1943, PoP, Braid, Castle Crashers, Aces of the Galaxy, stb.), mondjuk ott nincs is választásod, mert azok csak letölthető formában léteznek. -
Vesszük mi. Legális Verbatin és hogy ne a külföldiek zsebét tömjük, csak is a jó magyar sms warez:))) -

Hát ezt jól megmondtad. Főleg a hsz 2. bekezdése zseniális megfogalmazás...
Köszönjük.
-
Mert nem bírom nézni, ahogy az emberek saját magukat szívatják!
Inkább vegyétek a legális játékokat, legális adathorozón, legális pénzből és LEGÁLISAN el is adhatjátok utána egymásnak, ezzel is spórolva és torkonszarva az MS-t, aki szintúgy torkonszar minket hosszú évek óta!
Tartsunk össze és ne etessük a multit, aki nem szolgáltat érte SEMMIT! -
drága főleg hogy ennyiért megveszed boltba a Classics kiadást ( vagy egy ezressel drágábban ), nemtudom és azért már nem mai játék és lassan a nyakunkon a 2. rész... -
De nem tudom most ezért miért kell kiakadnod?