banner
  • Bogyi007
    Imádom ezeket a vitákat amikor a warezhuszárok osztják azt észt hogy mi vagyunk a hülyék meg az újgazdagok hogy Liveozunk meg a játékokat vesszük.

De amikor meg a Microsoft levágja őket a netről akkor meg sírnak és még nekik áll feljebb.

Csak hát a mögöttes tartalomnak sem ártana utánanézni. Ad egy aki közülünk veszi a játékokat vagy külföldről hozatja mert itthon általában drága vagy ha itthon veszi akkor figyeli az akciókat. Én például a legtöbb összeg amit kiadtam játékért az 5 ezer forint volt (Pgr4) minden más játékom ez alatt volt beszerezve.

Hogy mi is ez az ötezer? Kiszámoltam hogy ha dohányos lennék és a nagy átlagot követném akkor valszeg vagy kék multit vagy pali malit vennél vélhetően, tegyük föl hogy kb kétnaponta vennék egy dobozzal. Ekkor ez havi szinten olyan nyolcezer forint lenne. ergo nekem ez pénz a zsebemben marad és inkább szoftverre költöm de mint írtam még ilyaenkor is maradna belőle.

Microsoft bannolás kérdése. A Microsoft és annak magyarországi képviselete nem hülye. Nagyon is jól tudják hogy itthon is sokan használják a Liveot dacára annak hogy hivatalosan nincs. De mivel akárhogy is trükköl a user valamilyen szinten a havi, háromhavi vagy éves díjat megfizeti nekik. Ergo ez biztos pénz és így inkább szemet huny felette.

Köszönöm hogy írásomat elolvasták. További jó szórakozást, szóháborút, köpködést ( a megfelelő rész aláhúzandó :D) kívánok és szép álmokat!