176895
banner
  • Harlekin
    Nem nem a HDMI a tuti!
  • misiizsai
    Sziasztok
    Kénne egy kis segítség
    A kővetkező a probléma ma akartam játszani a Crackdownal beteszem a DVD-t
    elindul a játék töltés közbe kiírja hibás a mentés.Utána irja hogy egy előző mentéssel cserélem e rányomtam igen .Utána ment az elején kiléptem és vissza.És akkor kiválasztottam hol a mentés és lefagyott.Kitöröltem a mentést és akkor legközelebb indított akkor a HDD-t jelöltem és utána jött elindult a játék eleje kiléptem kiválasztottam és megint lefagyott a Box
    Fontos lenne a segítség
    A Válaszokat előre is köszönöm
  • GP2100
    Tényleg unalmas és erre még rátesz egy lapáttal, hogy a belinkelt monitoron a leírás szerint csak egy bemenet van(vga), szóval én scart-al, svideo-val, vagy esetleg komponensel kötném rá...
  • akyyy
    Áh, mind1, rákerestgem arra a hozzászólásomra, és pont 13-án írtam pont kifutottam akkor az utolsó ajándék gold-omból

Hát így jártam, sorry Hentes:D majd cod megjelenésekor lesz Live-om, akkor veszek, remélhetőleg erős lesz a forint
  • akyyy
    Meg lehet valahogy nézni, valaki mióta van Live-on?
  • Harlekin
    Te meg ne rinyálj old meg!
  • Harlekin
    A vicc ebbe az hogy naponta az a nyamvadt 4 féle kábel amivel ezt a fost bármi megjelenitővel össze lehet kötni.800x szor van megkérdezve és kitárgyalva.
  • Moby
    Új dashboard, új fail:
    Tök jó, hogy szóba került ma a PDZ, mert régóta kíváncsi vagyok rá, de rendszeresen elfelejtem leszedni a demot. Gondoltam akkor majd most. El is kezdtem. Nemtom mér, de mindig a guide-on szoktam csekkolni az aktív letöltéseket. Belépek a guide-ba, active downloads-ba, erre közli velem, hogy live-ra kéne csatlakozni (he?), majd felajánlja a 3 profilomat, amiből az épp aktív term. nem választható.
    LOÁL
  • Harlekin
  • Alwares
    Mért? Megkérdezte milyen kábel. Az mért vicc kategória? Nem ezért van a fórum, hogy az emberek megkérdezzenek, megvitassanak dolgokat?
  • Harlekin
    utp + mtk 3x1-est!Vagy ez kiváltható a régi vasaló zsinorral amit a melegszendvics sütőhöz is lehetett használni.
    EZ MÁR TÉNYLEG A VICC KATEGORIÁT IS ÜTI!
    Kábel problémára a legjobb megoldás,ha mind a 2 végét betudod dugni a problémát okozó 2 foglalatba!!!Lényegtelen a szin a forma,és a hossz is!Még az se baj ha netán nem forditható a 2 vég!!!
  • Prody
    konzolvilágban 4k
  • Soldiers
    és az kb mennyi?
  • akyyy
    vga
  • Soldiers
    srácok vettem egy ien monitort katt mien kábelt kell vennem hogy rátudjam kötni a boxot??
  • Harlekin
    Nem is kell,hogy legyen igy a jó! 1 Apro dolog van,hogy mindig a controleresek veszik véresen komolyan meg fikázosan a dolgot(tisztelet a kivételnek)Sose értik meg,hogy ha valaki évekig ezt az irányitást szokta meg nem tud v. nem akar átszokni.Nem akar azzal időt fecsérelni,hogy megszokja.Én tiszta ideg voltam miatta szarrá basztak esélytelen voltam (nem azért mert béna vagyok)pedig nagyon sokáig probáltam.Ugyan azt PC-n kisujbol kirázom ez ami miat idegesitő,és igy most,hogy xfpst használom,már boxon is.Gondoljátok végig controleren nagyon jó esetbe 6 ujadat tudod használni,míg bill+egér 10 ergó akár 10 dolgot tudsz egyszerre.Amit nem kell,de lehetséges lenne.
  • deep
    Én tudom. Bárhol veszel egy prot, kihajítod róla a 60 gigás vinyót, ráteszel egy egy 120ast és voila! Egyébként még jobban is jársz, mert az Elite-ek mind régebbi alaplappal készültek...
  • Harlekin
    Hagyd a szarba ugyse lehet velük megértetni ezt a dolgot,Én se tudtam megszokni,de hála istennek van megoldás.

Moby: Kiváncsi lettem volnai,hogy ugy 2001 környékén a CS Klánvárokon,hogy teljesitettél volna controlerel!?
  • Harlekin
    Pont nem a pontszerzés a lényeg,hanem az élmény.Te könnyen mondod mert bele voltál kényszerülve,hogy megszokd.Ha első perctöl lenne az xfps lényegesen kevesebben játszanának controlerel fps-t
  • Rimoczi10
    Csá mindenki. Nem ttudja valaki, hogy hol tudnék venni egy xbox360 elite gépet fehérben????? A válaszokat előre is köszi.
  • Ewergo
    Rendben....ehez tartjuk magunkat! És kérünk engedélyt....
  • Landor
    én is tök így látom U42, ahogyan írtad erről a témáról.
    sztem meg lehet tanulni olyan profin vezérelni egy fps játékot joy-al mint az eger+bill kombinacio, de egyén fuggo.. van akinek viszonylag hamar megy, de van aki vért fog pisálni mire megtanulja ugy ahogy ő szeretné hogy menjen.
  • Unreal1942
    És igazad is van.
    Én viszont komolyan benne voltam. Itthon semmit nem lehetett kapni. Kintről rendeltünk egér padot. Azt még szilikonoztuk is a hatékonyság érdekében :)
    Minden apróság számított.
    Innen nehéz úgy nézni, hogy el puffogtatok
    Ma már szinte alig játszom én is. Főleg nem hc mód. Az egerem és egér padom mégis drága profi cucc most is mert sose lehet tudni
  • bardocz
    Halo3, Forza 2.
  • belcure
    És ki mivel játszik? :D
  • Moby
    Így is van, csak keményen! A jó katona sosem rest, ha kell, otthon is hájtek prütykölővel irtja a gaz ellent, nagy pontosággal
    F.sztudja, nem vagyunk egyformák, nekem ez csak ez eszköz amire ha jó esetben jut időm, lehoz az egész napi pörgésről, ennyire nem tudom, nem is akarom a játékot komolyan venni.
  • belcure
    Őszintén! Ebben sosem lessz megegyezés,mivel NEMlehet összehasonlítani, lehet másképp müködik a konzol-ra tervezett játék mint a PC-re tervezett, szerintem ez jogos, konzolos és pc-s sosem fog egymás ellen kerülni hogy eldőljön! Alapvetöen a Konzolos játékok joy-ra vannak optimalizálva, ez szerintem alap! A pc-s pedig egér-re és bill-re! Ez is Alap! És az is tuti hogy a Konzol-os játékok+joy fényévekre jár joy-téren a PC-től!
  • akyyy
    játékoknak van saját topikja :P
  • Unreal1942
    Ebben a formában érthető a megközelítés.
    Te is azt mondod, hogy lehet játszani, de korlátolt a kontroller.
    Engem nem szórakoztat az, hogy látom az ellenfeleimet. Tudom mi lenne a dolgom. Viszont a kezemben lévő eszköz nem elég gyors hozzá.
    Kényelmes ez való igaz. A legjobb kontroller az XBox 360é. Ez vitathatatlan. Persze a PS3 topikban meg ezt nem ismerné el a többség

• Moby
    Itt nem is lehetett ' jövök rá... Itt nem is esik szó játékokról, ez a kábelek és dobok (kábeldobok?) topikja
  • Moby
    Má hogy a bánatba ne tudnám (ki is trágyáltuk, hogy az csak az avatarban igen, ebben nem, bár lehet hogy nem itt vót ). Nem erre próbáltam utalni...
  • detoxic
    Na,itt az igazság!
  • theone91
    Értem, hogy valami nagyon frappánsat akartál visszaszólni de nem tudod miről van szó. A Stereoscopy-3D-re gondolt, ami amúgy csak PC-n adott körülmények közt (ld. #68775)...
  • Moby
    "Szerintem kicsit visszalépés."
    Ha csak ezt az oldalát nézed igen. A teljes kép inkább úgy néz ki, hogy a kontroller kényszerítésével a hatákonyság oltárán áldoztak a komfortért. Kompromisszumos megoldás. Nem tökéletes, nem is annyira hatékony mint a céleszközök (nem kormány, nem egér, sokminden nem), de rendkívül kényelmes és kompakt. Azt viszont továbbra is állítom, hogy bárki számára megszokható, csak ehhez is idő kell (mint pl. az egér+bill használatához is).
    Mondok példát: Harlekinnel az egyik legöregebb honi CS klán tagjai voltunk(HUB), tehát van némi fogalmam az egér kezeléséről, ez azért gondolom hihető. Régóta voltak-vannak konzoljaim, tehát abszolute nem idegen a kontroller sem, mára nem veszek egeret a kezembe - egyáltalán, pc-n nem játszok. A nem is létező szabaidőmből is csak keveset tudok erre áldozni, és olyankor leszarom a hatékonyságot, nekem csak a 100% nettó szórakozatás kell. Erre viszont tökéletes eszköz a konzol a kontrollerrel is.
  • akyyy
    130 nem hiszem, elég olcsóbb is már
  • Unreal1942
    Ezen a korszakomon túl vagyok. 33 éves koromra azt gondolom van kellő tapasztalatom :)
    Ez nem a csakazértis. A játék élmény nekem az, hogy eséllyel veszem fel a versenyt akár két egy időben érkező játékos ellen is. Mert nem vagyok korlátolva a mozgásomban.
    Kontroller esetében az egyiket célba veszem. Közben a másik szippan egyet a kólájából. És fél kézzel leszed. Lehet így is játszani, de komolynak mondható hc fps csapatjátékos előélettel nem lehet hozzászokni.
    Nem egy kategória a kettő.
  • Unreal1942
    Igen ezen gondolkoztam az elmúlt percekben és ez valóban jogos.
  • CharrDen
    Na én szerencsére 17 évesen elértem ezt, hogy ne a pont, gyözelem érdekeljen, hanem a játékélmény. Természetesen mint mondtátok, megszokás kérdése, de ha nem pontra, hanem szórakozásra mész, nem fog zavarni, hogy nem pont fejbe lövöd, nem te vagy az első de mégis jó érzés lesz, és jól fogsz játszani vele. Fölösleges ezen vitatkozni.
  • Ewergo
    Emléxem régebben mikor még én is a "csakazért is én vok a legjobb" idöszakomat éltem, nálam is a headshot, score, ranking, wins, time, értékek érdekeltek billegérrel. Ma már inkább a játszhatóság, karkterek mozgása, látvány érdekel. És joystick-al valoban élethübb egy FPS. PL. ahogy huzod a bal ravaszt, úgy nagyit a távcsö...ezt az egyszerü érzést nem adja vissza a billentyüzet.
    Szerintem ahogy idösödsz, majd te is másképp látod a dolgot.
  • belcure
    Hmm :) kissebb vitát váltottam ki 1 kérdéssel! Lényeg, hogy nemteljesen vagyok az mellett hogy melyik hatékonyabb (egér+bill, vagy gamepad) sztem, igen is sokkal hatékonyabb egy 1600dpi-s egér,mint egy fix gamepad (szerintem) arra pedig hogy mindenki ugyan ugy játszik,nem teljesen igaz, mivel hogy pc-re is gyártanak gamepadokat és hozzá tartozó programot amivel konfigurálható nagyon jól,és ismerek olyat aki pc-n de gamepad-en cod-ozik, ö nem ismeri be, hogy egérrel könnyebb pedig hátrányban van (fps játékban) viszont szimulátor vagy mászkálós játékoknál mint pl a GTA , sztem ott már kevésbé érezhetö a külömbség,mert nem kell annyira a sebesség! És ez tényleg csak 1 játék, nem kell ezen vitatkozni, mindenki ugy játszik ahogy megszokta ahogy én is, maradok inkább pc-nél , más marajdon xbox-nál! Énis játszanák vele, ha lenne, de nincs! Üdv!