176898

-
Csak 8 autó versenyez egyszerre. -
Miért is??
-
simon7108 #71841 telejsen egyetértek veled:)
amugy azt,hogy érted,hogy 8 autonál tobb a forza3 nál?:Dtobb mint 400 auto van benne,vagy mire gondoltál?XD
hát éjaszakai verseny meg eso télleg lehetne benne de jo ez ígyis:)na meg persze a vizuális torés azis lehetett volna jobb is de jobb mint a semmi!
amivel nem értek egyet az a jobb belso nézet!mert szerintem nagyon szép és igényes lett a belso nézet!persze nem alapbol de belehet álitani,hogy milyen távolságbol legyen a kamera a kormánytol,legalábbis láttam youtube videon.
az ODST télleg nagyon jo játék!és még nagyon sok xbox exkluziv játék jon,szoval igazad van:) -
Ízlések és pofonok, én tuti újra Boxot vennék, ps-en egyszerűen nincs olyan cím ami érdekelne, multi címek meg tökéletesen megfelelnek nekem a jó kis bogzon:) -
"Forza 3 pl egy nagy parasztvakítás, szinte nulla fejlődéssel, a másik nagy ex meg a halo ami szintén parasztvakiítás mert képesek voltak kaidni az ODST-t ugy hogy még mindig a 3 éves Halo grafját használja, ráadásul nem is az én világom."
Forza 3 sokat fejlődött, külcsínben nagyon, tartalmilag kellően, és minde egyes eleme csiszoltabb lett, nagyon többet nem is várhat el az ember csak ami nincs benne ( eső, éjszaka, jobb vizuális törés, jobb belső, 8 autónál több ), sajnos ezek nem kerültek bele, de ettől függetlenül mindenben sokat fejlődött, ahogy azt kell és elvárható.
ODST egy kiegészítő, a Halo 3 kiegészítője és úgy is néz ki, aminél amúgy szebb. Én is vártam hogy új motor, de nincs új motor, mert ez egy kiegészítő amihez nem szoktak új motort gyártani, de ettől függetlenül a játék ott van a szeren, nagyon nagyon jó és igényes lett.
"mostanra ugyérzem hogy az Ms teljesen feladta a Sonyval szemben mert ott most van kb olyan hat ex cím ami tuti fenomenális és érdekelne is. Szóval ha most állnék konzol vásárlás előtt meg sem fordulna a fejemben a box vásárlása"
Te tudod hogy mire van szükséged. Az biztos hogy a MS felhozatal erős most is. Forza 3 és Halo 3 ODST. Jövő év eleje/nyár Mass Effect 2, Splinter Cell, Alan Wake. Év vége Halo Reach, Fable 3 + még biztos lesznek egyéb címek amik idővel napvilágot látnak.
Minden évben nem jöhet Gears of War... -
Látom a topic 1,5 hónap alatt még mindíg ott tart mint annó :\ -
Mekkora egy szerencsétlen vagy -
Parttalan vitává fajult ez egész, ami sajnos várható is volt.
Egy szem kérdésem maradt csupán. Van nekem egy 1.0-s classicom is (nem tévedés, igazi grandpa, pufikontrolleres) sokminden egyéb mellett. Hetes éve melózik rendületlen. A maga idejében nem volt fórum és média a földekrekén, ami nem törölte volna bele a lábát, és ne lett volna ízekre cincálva minden hibája miatt. Bukás volt, senkinek nem kellett. Bárhogy nézem, forgatom, nem lelek rajta 1 pontot sem, amiben alulteljesített volna a 360-nak, és használható title-k is voltak rajta szépszámmal. Ha hozzácsapom a korát, akkor már bőven túltett rajta.
Mi változott? Pavlovi reflex(világosbábú, sötétbábú), a konkurencia bénázása, vagy az ígények zuhannak? Miért kezd mindenki hangoskodni, autoipart, meg bánattudja mit citálva, amikor ha többet nem is, de LEGALÁBB UGYANAZT elvárom az utódtól is, annak tudatában, hogy az bele is bukott ebbe?
//gyk:A kérdés költői, részemről zártam a témát. -
Grizzly4x4 #71835 Attól függetlenül hogy van választásunk HARLENAK ÉS MOBYNAK meg azoknak akiknek a fasza tele az ms balfasz üzeltpolitikájával teljesen igaza van. Elmondom a saját történetem, amikor vettem a boxom akkor nem volt jobb választás a piacon, szép volt új volt Falsh nélküli volt aztán egysezr csak beszart de nem volt semmi visszaküldtem, még mindig semmi flash majd megint beszart ekkor mert nem volt kedvem megin 3 heteket várni ezért felküldtem pestre és megcsináltattam pluszt flash-t is kértem, azóta megyeget de elég sokszor hajlamos fagyni, ráadásul már a vinyó sem nélkülözhető mind régen tehát azt is vennem kellett, ráadásul a Ps olyan komoly ex címeket igér és jelentetett meg az utóbbi időbe hogy akárhogyis ha van most flash ha nincs akkor is inkább a PS-t választanám. Forza 3 pl egy nagy parasztvakítás, szinte nulla fejlődéssel, a másik nagy ex meg a halo ami szintén parasztvakiítás mert képesek voltak kaidni az ODST-t ugy hogy még mindig a 3 éves Halo grafját használja, ráadásul nem is az én világom. Az egyetlen ex cím amit kurvára bántam volna ha kiamrada az életemből az a GOW1-2, ezzel szemben mostanra ugyérzem hogy az Ms teljesen feladta a Sonyval szemben mert ott most van kb olyan hat ex cím ami tuti fenomenális és érdekelne is. Szóval ha most állnék konzol vásárlás előtt meg sem fordulna a fejemben a box vásárlása -
Ja értem az,hogy
"Gyerekek ha nem lenne Bill Gates, nem lenne Microsoft, nem lenne PC-tek. És talán még MAC gép sem lenne. És most ugrálhatnátok a Wii-ccel vagy PS3-at porolgathatnátok várva a megjelenö szinvonalas gémeket rá."
persze meg számolhatnánk abakuszonEz nem az,hogy mekkora király az MS,és most had ne keljen többet betennem.
Ewergo ne kapd fel a vizet,mert ez most nem ellened irányult csak szimplán ez volt az első keresés nélkül.
Tiszteletben tarom mindenki véleményét,ezért joggal várom viszont is.
Nem vettem,pénzt nem adnék érte kaptam 1 telohoz.
Ne kezdödjön a warez belemosása,mert ezt is MS tudtával,engedélyével teszik az emberek,ha neki nem baj neked miért????
Igen kifizetem a goldot a SEMIRE(mert ez amit jelen pillanatba biztositanak 0 forintot ér),mert kénytelen vagyok.
Miért nem játszok pc stb?! Azért mert elvileg ennek kényelmesebbnek kellene lenni csupán ennyi,de sajnos ennek is megvan a hátránya azal amit ecsetelek.
Nekem vergődés az,hogy kinyitom a szám,és elmondom,hogy szar.Ti gyözködtök arrol,hogy a szar finom,ha megcukrozom na ez a vergődés!
-
Van. Pl az, hogy a boxot nem lehet chipelni csak flashelni :) -
T'od nem az a baj, hogy 2 egymást követő szó helyesen leírva csak ott fordul elő, amit tőlem kopipésztelsz. A baj az, hogy úgy riposztolsz, hogy meg sem lettél szólítva, pusztán késztetést érzel, hogy megvédd a pici boxodat a csúnyabácsi véleményétől (kéretlenül erősítve ezzel a bemantrázott vásárlók racionalizálásról alkotott véleményemet), a témába vágó érvek totális mellőzésével (palacsintával).
Csak hogy világos legyen: nem a te boxoddal van bajom, nem a te liveoddal, nem a te kormányoddal, stb...az enyémmel, azzal meg má hagy legyen. -
decoy #71831 hali.
elég hülye kérdés de van vmi különbség chipelés és flashelés között? -
Hali
Ma ismét egy gyors és pontos vásárlást bonyolítottam le Iceakos-sal!!:)
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hello -
Eddig nekem úgy tűnt, hogy te vagy itt az egyetlen, aki nem normálisan akar véleménycserélni...
Írj már 1 olyan esetet is, hogy valaki itt istenítette a boxot (vagy akár a MS-ot), légyszi.
Ha annyira de nagyon szar ez a MS, akkor miért is vettél boxot? Talán nincs konkurencia? Jaa, hogy arra nem lehet warezolni? Bocs... Pedig abba (ha jól tudom) olyan vinyót hegesztesz, amilyet nem szégyellsz.
Ha jól tévedek, akkor te is kifizetted a goldot, hiszen szép aranyszínben virítasz itt, nem? Az is pofátlan lehúzás (kamuszolgáltatások). Mégis megvesszük, mert neten játszani jó. Még akkor is, ha ez Sonyéknál ingyér van. Pécén is ingyér van. Arra warez is van, ráadásul abba is olyan vinyót raksz, amilyet akarsz. Miért nem játszol azzal?
Amikor megvetted, már akkor tudtad, hogy minden box-széria hibás. Igen, ez a MS hibája. És engem totálisan hidegen hagy. Hadd ne kelljen már folyton az emiatti vergődésedet olvasni. -
Senki nem vár tökéletes konzolt ,mert tisztába van mindenki,hogy lehetettlen,DE AZÉRT TÖREKEDNI LEHET(NE)RÁ!És ez az ami az ms-nek nem megy 5. év ezt fogjátok már fel.És most csak a boxrol van szó!Leszar minket csak a lé jöjjön tőlünk,minden erre mutat mégha ti nem is akarjátok ezt látni.Megjavitja,mert MS(de rendes)a nagy szart köteles javitani,mégha sérült a garancia cimke is!!ÉS MINDEZT AZ EREDENDŐ GARANCIÁN FELLÜL,MIVEL ÁLLTALUK(MS)BEISMERTEN MINDEN BOX SZÉRIA HIBÁS.És akkor még,ha te 1 falkon gépet küldesz vissza akkor azt is fogsz visza kapni,tehát semmi nem változik.Szar helyett kapsz 1 müködő szart!!Ez nektek megfelel,mert nekem nem csak sajnos azon kivűl,hogy leirom nem tehetek semmit.De a box jóóó!!És még ezzel se lenne baj,ha nem igy csinálnák ahogy!Tehát itt ti éltek ezzel a gondolkodás moddal álomvilágba,hogy nesze bazz edd,és nincs más + még véditek!
Nekem is boxom van miért,mert...Mivel jelenleg nagyon más lehetőség nincs,és IGEN itt lehet aztmondani,hogy ez is nekik köszönhető.
"Itten olyan magasságokban megy a szürkeállomány szétosztogatása, amihez nem tudok hozzákotkodálni"
Pedig a normális vélemény csere itt kezdődik ,nem az anyázásnál.Meg a másik leugatásánál,mert máshogy vélekedik.
VIVA BOX!!! -
De nemis felkapcsolod.
Amit itt is van a bannerban, azt a gombot nyomod meg és ott mutatja, csak nemtom mi a neve a menünek.
-
simon7108 #71826 nemegészen csak nem magyarországi 
mi itt így beszélunk.olyan szavakat tudnák neked mondani amiket megsem értenél:D
itt keverjuk a szlovák és a magyar szavakat persze nem mindet magyarul beszélunk de néha becsuszik néhány szlovák szo is mert így vagyunk megszokva
-
Landor #71825 vidéki... ;>
-
Na horror lelkületü gyermekek részére, hamarosan : Fairytale Fights

-
simon7108 #71823 nemtudod miaz,hogy felcsukod?:Dnemár,hogy nemtudod értelmez...
tudod felkapcsolom! -
A 720 kb egy Psp GO lenne:)
Ugyanaz az egész, csak más kinézet. -
ÁZTÁK.RVA B+!
Itten olyan magasságokban megy a szürkeállomány szétosztogatása, amihez nem tudok hozzákotkodálni.
Moslék, dagonyázás, merőkanál, genny, behány, abszurdisztán (a galambtöke meg a Quasimodo hogy maradt ki...)?
Inkább aludj még pár évet. Majd szolunk ha kijön egy tökéletes konzol és a valosággal összetéveszthetö program.
-
hát igen sajnos a profit és a minőség ... talán erre a legjobb ellen példa lehet a PS2 !!! vehetnének példát róla !! minőségre és profitra is !! a mai napig adnak ki játékokat rá !! azaz 9 éve !!!
szerintetek az xbox360 ra 2014 ben lesz még kiadva játék ???
ha nem lenne válság már 2010 ben ki adták volna a 720 at !!
és akkor a nekünk reszeltek ...
-
sztenli #71819 az a durva hogy nálam is ezt csinálja, forog körbe körbe, de közbe meg feléig még jó az elem, meg néha kikapcsol,de a kikapcsolás az szerintem kontakt hiba lehet. -
Szerintem az attól még lemerült... Ha kikapcsol... Próbáld ki egy másik elemmel ;)
Mit jelent, hogy "felcsukod"? -
simon7108 #71817 nemtudja valaki,hogy miért kapcsol ki a kontrollerem állandoan?
azt jelzni,hogy lemerult az elem(korbe-korbe forog a fény rajta)de amikor meg felcsukom 3 csík még van a elemen ha megnézem!
miért lehet? -
ÁZTÁK.RVA B+!
Itten olyan magasságokban megy a szürkeállomány szétosztogatása, amihez nem tudok hozzákotkodálni.
Lekvárospalacsinta, windows, pécé, autóipar vörzusz XBOX (a nők meg a foci hogy maradt ki...)?
Az álomvilágból végre felébredve a fényre, olyan bizonytalanná váltam, lássukcsak jól értem-e:
A pécéimen windows(is) fut, autóm is van, palacsintát is eszek, az MS is profitot szeretne...ööö...akkor az xbox jó, a forza3 pedig csodálatos(grafikailag). Asszem ez így helyes.
Megvéve.
-
-
Visszaolvastam és csak röhögök. :)
Ez az "utáljuk az MS"-t téma úgy 10 éve még divat volt, de az már régen volt...
Minek vettél Xboxot akkor? Minek van PC-d, minek használsz Windowst?
Az MS egy cég aki a maximális profitra törekszik. Régóta nem cél az sehol (sajnos...) hogy tartós, megbízható terméket gyártsanak. Se autóiparban se máshol.
Az meg, hogy az MS-nek nem tetszik ha licensz nélkül gyártják a gépükhöz a memóriakártyát? Bmeg...
Neked tetszene ha kitalálnál valamit, amihez árulnál kiegészítőket (amennyire lehet mindőségit) majd a kínaiak elárasztanák ugyanazzal a piacot csak fele áron mindezt úgy, hogy neked semmi hasznod belőle?
Ébredjetek már fel emberek! Álomvilágban éltek! -
BuktaXbox360 #71813 Jó az a lekváros, néha beüt a 3led meg az E74 de 10ezerért megcsinálják.
Ettől függetlenül nem kell éljenezni az MS-t. Sem azt írni, hogy "az új gépek már sokkal jobbak és nem lesz 3 led " stb. agymosás ami itt a fórumon megy. Mindenki örüljön, aki eddig kiesett a szórásból, legyen boldog a 250gigás gyári MS vinyóval, gyári memkártyával (ha már egyszer sokszoros árom megvette a szerencsétlenjének a fater Karácsonyra).
Ha Bill Gates nem lenne akkor más írt volna operációs rendszert- talán jobbat. Talán stabilabb konzolt is.
Bár így is jelenleg boxra a legjobb a játékkínálat és a LIVE. -
Nagyon mókásak itt páran. Mintha azt mondanák hogy:
- Fujj de szar ez a lekváros palacsinta, na kérek még a lekvárosból...fujj ez okádék...akkor most a lekvárosból kérek....fujj ez baromi rossz....most akkor megkostolom a...lekvárosat.....ááá vazzz asszem beteg lettem töle.....na akkor többet nem eszem túrósat....hanem csak lekvárosat.
Gyerekek ha nem lenne Bill Gates, nem lenne Microsoft, nem lenne PC-tek. És talán még MAC gép sem lenne. És most ugrálhatnátok a Wii-ccel vagy PS3-at porolgathatnátok várva a megjelenö szinvonalas gémeket rá.

-
Miért minket kérdezel? Mi akkor tudjuk elmondani ha megvesszük, neked ez egyszerűbben szokott menni vagy talán sajnálod azt a párszáz forintot az üres lemezre meg azt a kicsi időt amíg kiírod?
Kérdezd meg a warezolós cimbijeidet minket hagyjál békén!
-
Nem az a baj, hogy annyiért adja. Adja. A baj az, hogy tűzzel-vassal irt minden alternatívát. Ugyanez van a kormánnyal, a wireless dongle-el, MINDENNEL. Erre van idő/energia. Hűtést csinálni nincs. Az új elitekből ISMÉTELTEN (a héten láttuk az elsőt) hiányzik a heatpipeos kieghűtés költségcsökkentés címén. Lassan 5 év elteltével ott tartunk, hogy abszurdisztánban ma sincs szolgáltatásháttér, cserébe a boxok máig lapát szarok (csak mostmár kisebb bekerülési költség mellett).
És ez csak a hardver. Az utóbbi idők felhozatala alapján (ODST, Forza3 hogy csak a húzócímeket mondjam) ugyanez tettenérhető a szoftvervonalon is. Az MS nem buta, nem geci, még csak le sem húz. Pusztán kiszolgálja a töbsség ígényét, ami itt, ebben a totyikban is látható:
redmond felől zúditják a moslékot felétek, és gyermeki vigyorral a képeteken dagonyáztok és pancsikoltok benne, és amikor bebasznak a forza3-at (ami grafikailag csodálatos - ezt itt olvastam :) ), akkor még repetát is kértek, és betoljátok merőkanállal.
Mi a gennynek csinálna bárki jobbat bármiből is? Legyen rajta MS matrcia, az már jó, a vásárlóközönség majd önként és dalolva racionalizálja. Elértük a kritikus tömeget, működik a rendszer.
Asszem nekem ott szakadt el a cérna, amikor valaki itt behányta, hogy bantulandon azért nincs live, mert DRÁGA üzemeltetni. Azóta nincs több kérdésem :) -
BuktaXbox360 #71809 Gáz...gondolom nem játszik vele és azért bírja még a gépe. Ne legyünk már szemellenzősek, megbízhatatlan gép a box. Rengeteg ismerősöm vett konzolt, 1 kivétellel mindenkinek beszart már (12 emberről beszélek szűk környezetemben). Volt itt mindenféle alaplapos már...
Mellesleg visszaolvasva 1 nap hozzászólásait a felsorolt konzolboltok közül jó, ha 1 helyen korrektek. A többi mind lehúzós, boxot csavarhúzóval szétfeszítő, csavarokat kilopkodó, kopott lézerfejeket postázó, telefonban fenyegetőző cég. Nem kellene ajánlgatni őket.
-
"Prody a gond ott kezdődik,hogy latolgatnod kel,mikor szarik be a géped,(mert fog)és ezt úgy,hogy 1 ugymond EKKORA cég adta ki tudatosan a keze közül immár 5. éve hibássan."
Az gáz, hogy unokatesom első generációs boxa mai napig hibátlanul üzemel? -
Hát igen, ebben viszont egyetértek Harlekinékkel, ku**a drágán adják a vinyókat, nekem 60gb-s van, egyenlőre van rajta 3 játék ma jön a 4edik, viszont ha majd kéne is 250gb-s vinyo egyszer (csak mondtam valamit) 9x-es áron vetetik meg velem, ami parasztság. Ráadásul ezzel teljesen egyetértek, ha tudják, hogy hibás a cucc, akkor miért nem úgy adják ki, hogy esetleg nekik +5% munkába kerül, de ne romoljon el. -
loool!
vegyem fenyegetésnek!

Attol nekem rosz lesz?
Irj 1 dolgot,hogy mivel sértettem meg a forum szabályt.Mert az ,hogy nem szivleltek és még is beirok nem az!!!
Köszi nem szeretném azt elérni,főleg nem ugy ahogy ők tették,valahogy nem szeretném,hogy a vagyonom felét elvegyék a "tiszta" üzletpolitikám miatt.1 rohadt termékük sincs amire nyugodt szivel azt lehetne mondani hogy kiválló!Akkor???
Tehát hozom a formám igen szokás szerint mégha fájdalmas is számotokra.
-
sztenli #71805 Arra a 20gigás szarra kérlek szépen nem "MAX 1 JÁTÉK"-ot tudok felrakni hanem 2-őt és még így is marad 1-3 giga szabad hely, SZEMÉLYES tapasztalataim alapján, még mielőtt lehúzza itt valaki azt a szerencsétlen 20 gigás vinyót, gondoltam közbeszólok. :D -
Cuccokat tölthetsz rá a marketplace-ről (demók, DLC-k, stb.), rippelhetsz rá Audio CD-ről zenéket és amiket te is írtál, menteni lehet rá ill. játékot installálni (természetesen a lemeznek játék közben is bennt kell lennie). Ennyi, mást nem igen lehet vele csinálni.
A TV-k közül én a FullHD-t venném meg, de ha te nem használod ki a 1080-at, akkor fölösleges és elég a HD Ready is.