banner
  • Grizzly4x4
    Attól függetlenül hogy van választásunk HARLENAK ÉS MOBYNAK meg azoknak akiknek a fasza tele az ms balfasz üzeltpolitikájával teljesen igaza van. Elmondom a saját történetem, amikor vettem a boxom akkor nem volt jobb választás a piacon, szép volt új volt Falsh nélküli volt aztán egysezr csak beszart de nem volt semmi visszaküldtem, még mindig semmi flash majd megint beszart ekkor mert nem volt kedvem megin 3 heteket várni ezért felküldtem pestre és megcsináltattam pluszt flash-t is kértem, azóta megyeget de elég sokszor hajlamos fagyni, ráadásul már a vinyó sem nélkülözhető mind régen tehát azt is vennem kellett, ráadásul a Ps olyan komoly ex címeket igér és jelentetett meg az utóbbi időbe hogy akárhogyis ha van most flash ha nincs akkor is inkább a PS-t választanám. Forza 3 pl egy nagy parasztvakítás, szinte nulla fejlődéssel, a másik nagy ex meg a halo ami szintén parasztvakiítás mert képesek voltak kaidni az ODST-t ugy hogy még mindig a 3 éves Halo grafját használja, ráadásul nem is az én világom. Az egyetlen ex cím amit kurvára bántam volna ha kiamrada az életemből az a GOW1-2, ezzel szemben mostanra ugyérzem hogy az Ms teljesen feladta a Sonyval szemben mert ott most van kb olyan hat ex cím ami tuti fenomenális és érdekelne is. Szóval ha most állnék konzol vásárlás előtt meg sem fordulna a fejemben a box vásárlása