"Forza 3 pl egy nagy parasztvakítás, szinte nulla fejlődéssel, a másik nagy ex meg a halo ami szintén parasztvakiítás mert képesek voltak kaidni az ODST-t ugy hogy még mindig a 3 éves Halo grafját használja, ráadásul nem is az én világom."
Forza 3 sokat fejlődött, külcsínben nagyon, tartalmilag kellően, és minde egyes eleme csiszoltabb lett, nagyon többet nem is várhat el az ember csak ami nincs benne ( eső, éjszaka, jobb vizuális törés, jobb belső, 8 autónál több ), sajnos ezek nem kerültek bele, de ettől függetlenül mindenben sokat fejlődött, ahogy azt kell és elvárható.
ODST egy kiegészítő, a Halo 3 kiegészítője és úgy is néz ki, aminél amúgy szebb. Én is vártam hogy új motor, de nincs új motor, mert ez egy kiegészítő amihez nem szoktak új motort gyártani, de ettől függetlenül a játék ott van a szeren, nagyon nagyon jó és igényes lett.
"mostanra ugyérzem hogy az Ms teljesen feladta a Sonyval szemben mert ott most van kb olyan hat ex cím ami tuti fenomenális és érdekelne is. Szóval ha most állnék konzol vásárlás előtt meg sem fordulna a fejemben a box vásárlása"
Te tudod hogy mire van szükséged. Az biztos hogy a MS felhozatal erős most is. Forza 3 és Halo 3 ODST. Jövő év eleje/nyár Mass Effect 2, Splinter Cell, Alan Wake. Év vége Halo Reach, Fable 3 + még biztos lesznek egyéb címek amik idővel napvilágot látnak.