176898
banner
  • Moby
    Nos, miután sikerült kipróbálnom, én ezt a jelzőt inkább kiterjesztém az egészre :)
    Mentem 2 kört sunset peninsula-n, bár ne tettem volna. Az autók árnyéka popupol játék közben is. Az aszfalttextúra uszkve három méterenként ismétlődik és ezen sokat az sem segít, hogy van rajta még pár layer (visszajátszásban csak szimplán nevetséges, menet közben kifejezetten zavaró). Az eltérő útburkolatokat semmilyen módon nem sikerült érzékeltetni, ami tovább erősítí (a részben a szar nézetek miatt) az egész játékban folyamatosan az ember fülébe ordító sínautó effektust. A 15 fázis/sec-el mozgó közönség egy 60 fps-es játékban szimplán gigalol, bárki is adja ki (tipikusan a belső nézet analógiájára: ha csak ilyenre futja, inkább ne legyen).
    És a mindent vivő poén: a célegyenesben az autó árnyéka szépen ütemesen hullámzik (érzékeltetve ezzel a látható útegyenetlenségeket), mindeközben az autó STABILAN MOZDULATLAN FELFÜGGESZTÉSSEL, NYÍLEGYENESEN lebeg a nagy büdös szájbertérben. Az autótörést, egyebekent nem említem, az jól látható volt a demóban is.
    Poz.:
    jó a menü
    60fps
    Neg:
    Minden más
    Konlk.:
    Ha nem ez lenne kinevezve mindent agyonverő húzócímnek, jó lehetne egy gyenge középszarnak, így csak szimplán egyes alá.
  • DöflingR
  • simon7108
    hallitok azokat az autokat amiket a Limited editonhoz adtak volna eredetileg le lehet tolteni a kártya nélkul is?vagy azokra semmi esély nincs,hogy meglegyenek?:S
    mert elég jo kocsik:D
  • CharrDen
  • Prody
    közöd?
  • CharrDen
    Látom jön itt is a színvonal, a szokásos vita. Minek? Ne legyetek már ilyen gyerekesek!!
  • Apus
    df?:_:SDasAd
  • CharrDen
    Szerintem ne hülyéskedj ezzel, aztán kiderül, hogy tényleng bannolják a "home-made" hdd-ket, csak nem jelentik be...
  • Evogordon
  • Prody
    anyád, h megint írtál
  • Harlekin
    Ujabb hír a házi barkács HDD tulajoknak!Ma kijött az update(preview programosok már megkapták)!És müködnek a Western digitál hdd-k továbra is,sőt ha kijön a 250-es lehet azt is otthon barkácsolni csak a bin kell majd hozzá.Jelen pillanatba a tiltás a Datel memoriakártyákat érintette.
    Viszont az updatel elég sok acountot bannoltak,hogy mi alapján egyenlőre nem tudni(valszeg megjelenés elötti játék miatt)!
    Lehet anyázni,hogy megint irtam
  • Miley Cyrus
    Berakja valaki a fejlécembe?
  • zaki
    igen, tudom, de így sem sokkal jobb... :( azért thx.
  • Evogordon
    Ez meg is mentette a játékélményt!!! Köszi!!
  • simon7108
    tévedés volt nem kaptam:(
    csak kivolt irva az oldalra ahonnan rendeltem...
    Hentesbill:átlehet álitani!
    menny bele a menuben a PROFIL ba ottan a Tobbképernyos mod ott azt bekell kapcsolni és végul a Fokok a Képernyok kozott ot maxra!
    és így sokkal jobb:)
    ilyen volt:

ilyen lett:

(a képeket nem én csináltam,de mukodik!)
  • ktomi22
    hogy kaphatsz szlovák verzióhoz (amugy cseh) letoltő kódokat (live kodokat) ?? ott nics hivatalosan live... má csak azér mer én is cz verziót kapok 7főn kb... és abba nemlesz kod... se forza 2 XD.. bár az má megvan :P...
  • zaki
    katasztrofálisan béna a forza3ban az belsőnézet. inkább bele se tették volna, shift után marha égő... a játék amúgy fasza
  • Ewergo
    Hát igen....jogos a cucc....valamivel kompenzálni kell a vezetés közbeni, grafikai látvány hiányát. (mint minden autos progban)
  • simon7108
  • Miley Cyrus
    Én igy csináltam meg a live!-ot((:
    http://www.livekodok.com/
  • Hut
    nagyon köszi
  • Bogyi007
    Itt olvass egy kicsit és minden kérésedre választ kapsz.
  • Hut
    császtok

lenne egy kérdésem ha az internetet bekötöttem a konzolba akkor tovább hogy csináljam mert nem akar bejönni az internet mert szeretnék demokat meg ezt azt letölteni ?!
    köszi előre is
  • rastaman
    :D

tudom. a lábikóm direkt van a képben ::D
  • CharrDen
    Egyértelmű, mindig ezeken lehet legjobbakat nevetni:)
  • Apus
    baszki megláttam a képet, rögtön tudtam, hogy a pacsker lesz a sztár:D
  • DöflingR
    Zsír papucs! Jump in A_:D_AS:D_AS:dSA
  • Gabyee
    Sziasztok!

A kérdésem az hogy jó-e a Logitech Driving Force Pro kormány Xbox360-hoz?Eddig PC-használtam de tervezem egy xbox beszerzését.
  • LeventeV
    lol a papucsid... nekem is ilyen van :P
  • Unreal1942
  • rastaman
    5-7-6 kilómáj?
  • raven87
    Holnap reggel 9-kor én is megkaparintom a Limited-et. :D
  • detoxic
  • rastaman
    na akkor már én is kiteszem az enyimét :D

• AntiHero
    MS pontok LIVE előfizetések ismét!

XBOX LIVE ELŐFIZETÉSEK (Worldwide)
    XBOX Live 1 havi előfizetés
    2.000 Ft
    XBOX Live 3 havi előfizetés
    4.500 Ft
    XBOX Live 12 hónap előfizetés
    8.800 Ft

MICROSOFT PONTOK (EU/UK)
    Microsoft Xbox Live 800 Points Code
    3.200 Ft
    Microsoft Xbox Live 2100 Points Code
    6.400 Ft
    Microsoft Xbox Live 4200 Points Code
    11.000 Ft

MICROSOFT PONTOK (USA)
    Microsoft Xbox Live 1600 Points Code
    4.600 Ft
    Microsoft Xbox Live 4000 Points Code
    10.500 Ft

Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emailen vagy itt a fórumon lehet..
  • Harlekin

Előre megemelem a kalapom aki hardba végig nyomja!
  • Totti5
  • DarkSector
    ????
    képfeltöltő oldalak is léteznek...
  • DöflingR
    Jót nevettem:D
  • Minstrel
    grat, tetszik a borító