banner
  • Moby
    Nos, miután sikerült kipróbálnom, én ezt a jelzőt inkább kiterjesztém az egészre :)
    Mentem 2 kört sunset peninsula-n, bár ne tettem volna. Az autók árnyéka popupol játék közben is. Az aszfalttextúra uszkve három méterenként ismétlődik és ezen sokat az sem segít, hogy van rajta még pár layer (visszajátszásban csak szimplán nevetséges, menet közben kifejezetten zavaró). Az eltérő útburkolatokat semmilyen módon nem sikerült érzékeltetni, ami tovább erősítí (a részben a szar nézetek miatt) az egész játékban folyamatosan az ember fülébe ordító sínautó effektust. A 15 fázis/sec-el mozgó közönség egy 60 fps-es játékban szimplán gigalol, bárki is adja ki (tipikusan a belső nézet analógiájára: ha csak ilyenre futja, inkább ne legyen).
    És a mindent vivő poén: a célegyenesben az autó árnyéka szépen ütemesen hullámzik (érzékeltetve ezzel a látható útegyenetlenségeket), mindeközben az autó STABILAN MOZDULATLAN FELFÜGGESZTÉSSEL, NYÍLEGYENESEN lebeg a nagy büdös szájbertérben. Az autótörést, egyebekent nem említem, az jól látható volt a demóban is.
    Poz.:
    jó a menü
    60fps
    Neg:
    Minden más
    Konlk.:
    Ha nem ez lenne kinevezve mindent agyonverő húzócímnek, jó lehetne egy gyenge középszarnak, így csak szimplán egyes alá.