176900
banner
  • Ewergo
    Idézni csak pontosan, és szépen... És ÉN voltam a szerzö. (amig összetévesztenének holmi userrel. :) )
    Katt

Amugy akárki akárhogy vergödik, az elsö számu legtöbbek által használt számitógép, a Microsoft sokat szidott, lefagyós, nem indulós PC-je. Az elsö számu oprendszer, a Microsoft sokat szidott, akadós, kékhalálos, mindig javitgatós Windows-a. Az elsö számu játékkonzol, a Microsoft sokat szidott, tönkremenös, több pénzt nyelös Xbox 360 gépe. Mind a három esetben lenne, Van alrenativa ami stabilabb de mégsem azt vállasztják. Ebben van az MS titka.
    Ugy hogy aki szidja a választott gépét és utánna továbbra is ugyan azt használja, az a saját seggébe rug vagy is türökbe nézve leköpi saját magát. Egészségére!

Még mielött valaki benyávogná az ócsó poénját ; nem vagyok MS bérenc!
  • DeerHunter01
    valaki felvilágositana mi ez a sok bannolás ?
    az mw2-t toltátok liveon és bannoltak?
    ez pontosan mit jelent ?
  • Miley Cyrus
    xDD
    Énis toltam MW2vel, de SZAR A BOXOM:((
  • Ragnar360
    na most ezen en is elkeztem nevetni :D de most érted milyen kemeny már a srác - nem tudja még mi a stájsz és most h menözik már ezzel, meg a Kaival -ugy eltudok jaccani a gondolattal h tök vicces lehet a gyerek meg minden :D nameg ez a szituáció
  • Prody
    PS3 RULEZ FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NERD RAAAGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • DöflingR
    Fú akkor most te vagy az istencsászár, mert te már azt tolod
  • Sinyo70
    nekem legalább 8 haveromat dobták !!Ugyan azt vallják mint én !
    de mi most is játszunk a Kai on !! ja és a Warfare 2 vel !!
    agyő urak ... hajrá eredeti !!éljen az MS !!!
  • Adi
    De mér nem veszel egy full tiszta boxot és azzal mész fel a live-ra!?
    Na és ha azt kibannolják akkor már lehet idegesnek lenni.
    Arra rádobod a régi wincsid és olyan mintha semmi se történt volna.
    Legalábbis én ezt tenném ha kibannolnának. Bár ez a régi vincsi nem biztos, h olyan jó!:D
  • koryne
  • Harlekin
    Ms 1 nagyon szemét cég,de mellette nagyon okos tisztába van vele,hogy mit tehet,igy elkerülhető a baj részükröl.

Kezdem megérteni,hogy mire megy ez az egész.Megakarják utáltatni a barátokat.Gondolom mindenki utálja azt aki most nem lett kibannolva.Nézem az msn-t és a kis rohadékok látom,ahogy játszanak
    A francba nemtudok livere menni,mert most mindet törölném a friendylistárol.
    Megvan a megoldás elmegyek hozzájuk és a saját gépükröl fogom törölni őket.ezaz
  • Sinyo70
    TUDOM ,hogy RÁBASZTAM !!
    De mostantól egész biztos ,hogy csak warezolni fogok !!
    Eladom az összes eredeti gamét és DL es lemezt veszek rajta !!!
    Részemről ennyi!!Nekem akkor is ez a véleményem !!
    Eddig még vettem néhány eredetit !! GTA4 CoD4 RS wegas2 forza2 assasin stb .. de többet soha !! Ennyi!De leginkább a játék fejlesztőket sajnálom..Eddig a nagyobb címeket meg vettem .Valamilyen szinten velük is kibaszott az MS !!

• koryne
    El vagy kicsit tévedve. Tudod, a win egy operációs rendszer (vagy valami ilyesmi), a box meg egy MS által kiadott játékkonzol. A szgéped használhatatlanná válna, ha többet nem tudnál rá telepíteni, a boxod viszont NEM. Így megtehetik és meg is teszik, elviekben téged nem ér kár, csak egy plusz szolgáltatást elvesznek.
    Ravasz és igen fájó fricska ez, de jogilag nem támadható.
  • Harlekin
    Sinyo az a baj,hogy megteheti ezt is,meg azt is.Max tényleg beperelheted őket vajmi kevés sikerrel.Én irtam nekik 1 szép kulturált levelet amiben megköszöntem a 2 évet.A régi boxom el is kelt igy nevetséges 15-20 ezer forintbol megvan a következő box.Ebböl az egészböl csak iceakost sajnálom,hisz jövőhónap elején jár le az 1 éves livem,és igy most nem veszem meg 1 darabig biztos.A következő boxér hétfőn megyek,mert mégse tudtam megállni,hogy megvegyem.

koryne igen én mondtam,hogy nem zavarja,de azt nem,hogy tegye mindenki bátran,és ezt most is tartom,hogy nem áll érdekébe mindenkit kirakni,hisz nem is teszi.Igaz most nagyot kaszáltak,de mégse mindenkit.17 okositott boxal rendelkező ismerösömböl 4 ment a lecsoba+ én.Volt közöttük olyan akinek 2 honapos volt a gépe,na ő nagyon megjárta,de van ellenkező példa,hogy 3 éve livezik 208 játékal játszott és most is meguszta.Nincs mit igazságot keresni,nevetséges az egész amit csinálnak,hisz kezükbe van 2 féle megoldás is(mindenki ban v. no warez lehetőség),és mégse élnek egyikel se.Csak ezzel a neve legyen a gyereknek megoldásokal,hisz még azt is elöre lehet tudni mikor lesz a következő banhammer.
  • DöflingR
    Warezoltál, mikor ezt vállaltad akkor vállaltad a kockázatokat is ami vele jár.
  • koryne
    Mi sem nevetünk. De én személy szerint jogosnak tartom. Benne volt a pakliban és ezt mindenki tudta.
  • Evogordon
    Erre én annyit mondok csak hogy linux
  • Moby
    Ostobaságot beszélsz...
    A készüléked nem hibásodott meg, nem rövidült az élettartama, egyáltalán semmilyen módon nincs korlátozva. A korlátozás csak azon a készüléken él, amivel a jogsértést elkövetted (foschparittya), másikban továbbra is használhatod.
    A HDD továbbra is a tied, majd egy megfelelő konzolban használhatod tovább. Bár nehéz elfogadni, de próbáld meg: náluk sokkal kisebb cégek is nálad nagyságrendekkel fifikásabb jogászok hadseregét foglalkoztatja. Hidd el, ki van ez találva.
    Az, hogy te taktaharkányi kiskunyhóból, warezolás okán bűncselekményt kiabálsz kifele a nagyvilágba szimplán vakmerőség.
    Ez a kapálózás minden ilyen esetben mocskosszarul veszi ki magát. Játszottál a tűzzel, és rábasztál. A legjobb amit ilyenkor tehetsz, hogy csendben lenyeled a békát. Evvan.
  • BuktaXbox360
    Nem vagyok bannolva, de érdekes módon nem is nevetek mások baján, mint ahogy itt a legtöbb kocka. Szánalmasak vagytok.
  • Miley Cyrus
    Igen, énis olvastam.
    Asszem ez volt: "Ha az MS-t zavarná a warez, már rég tett volna ellene. De a Live!-bol befolyt pénz ellensulyozza a hiányt"
    Kb ez..:)
    Zsoltika: Te tényleg azt hiszed hogy valaki elolvassa az ilyen szarokat? Akár magyar akár angol..
  • Sinyo70
    Akkor ahoz mit szólnátok ,hogy ha mondjuk holnap amikor elindítod a win-t ki írná hogy "telepítés megtagadva" a HDD re ?? Mivel warezos cuccot futattál !!??? Nos ??Gyanítom sokaknak a gépén vannak illegális programok !! Amit nem vásárolt meg !!Ilyen alapon megtilthatná a további telepítéseket !!Nos akkor is ez lenne a vélemény ??Ja és az eredetit sem mostantól !!!
  • koryne
    Asszem talán Harlekin érvelt (ha mégsem, akkor mea culpa) azzal, hogy a MS-t nem zavarja a warez, hiszen "megengedik" (tehát nem osztják bannt két kézzel), így mindenki tegye bátran. Most úgy tűnik, megunták.
    Jól tették, bár én a helyükben azonnali bannt osztanék és akkor nem lehetne félreérteni...
  • Zsoltika 007
    Már nem azért de elfogadtál regisztráláskor egy eula-t. Ezután már hiába nyekeregsz.
    Rohadt szemét népellenség az ms mert van pofája a csalókat kivágni és szankcionálni? Nehogy már még a végén neked álljon feljebb! :D
  • PoisonChihuahua
    "Nem korlátozhatja le a saját tulajdonomat oly módon..."

A hardware-t valóban nem, de mivel az Xbox360-at működtető szoftver (Dashboard) nem a te tulajdonod, így igenis megteheti. ;)
  • Evogordon
    Utáljad csak, nem tudom te mit csinálnál ha kitalálnál valamit, aztán el akarnád adni, de nem tudod mert ellopkodják. Azt mondom jól teszi az MS aki warezol az megérdemli..
  • Evogordon
    Nekik joguk van akár milyen frissítést lenyeletni veled ha te fellépsz az ő rendszerükre(live-re)
  • Miley Cyrus
    Sajna ez van.
    Tetü egy cég az egész MS.
    Most már nem tudsz mit tenni.
    Veszel egy uj boxot, és megoldva.
    De mindenki igy szitkozodik az MSröl amikör tönkremegy vagy BANolják.
    Énis igy vagyok vele, mármint h utálom ezt a fos céget...xD
  • zaki
    pereld be őket, sok sikert
  • Sinyo70
    Véleményem a HDD install tiltásáról !
    Szerintem ehez az MS nek nincs is joga !!
    Ugyanis most már az eredeti game sem települ !!
    Nem korlátozhatja le a saját tulajdonomat oly módon ,hogy az a készülék
    meghibásodását idézheti elő,illetve az élettartamát rövidíti meg !
    Ugyanis ez max csak szabálysértés és nem bűncselekmény !Ez esetben meg tilthatja a közösségi portál használatát (live) ez megfelelő büntetés !Ugyanis azt ő üzemelteti !Tehát eldöntheti ki látogassa és ki ne !
    pl. ha szabálysértést követek el egy autóval pl gyors hajtás !Kifizetem a büntetést és az ügy le van zárva ! Nem korlátozzák le az autómat ( pl elállítják a gyújtást hogy ne tudjak száguldozni ) !
    Ilyen intézkedéshez nincs joga !!Ugyanis nem bérlem a készüléket hanem a tulajdonom !A HDD alap tartozék !!Nem arcade készülék !Azért vettem ezt mert ilyen opció is volt ,hogy install to HDD !!
    De most már eredeti game sem települhet ,na ez az ami jogtalan szerintem !
  • Zsoltika 007
    Pedig mennie kellene. Azon a hálókártyán kell engedélyezni a net megosztást amelyiken bejön a net. A másikba meg a boxot bedugni. Nekem is így van. Igaz nekem wlan van megosztva a box meg a lan csatlakozóra dugva, de az elv ugyanaz.
  • Miley Cyrus
    Egszerü.
    Ha több gépre kell a net akkor ROUTER.
    A live-ot pedig igy csináld meg: http://www.livekodok.com/
  • detoxic
    Sziasztok.
    Kérdésem lenne....
    2 hálókártya van a gépemben,és így szeretnék csatlakozni a Live-hoz...
    Hogy lehet megoldani?
    Én próbáltam már egy leírás alapján,nem sikerült,sőt...a net a gépen teljesen lelassult,most raktam újra a win-t...
    Ha valaki tud linket adni,vagy segíteni,megköszönöm....Szeretném már én is kipróbálni a live-ot.
  • DöflingR
    Na és ezzel elárultalak?
  • Prody
    Most nem keresek vissza de azt mondtad nem veszed meg! ^^
  • DöflingR
    Kifejtenéd bővebben?:D
  • Prody
    Áruló
  • CharrDen
    Huu látom tényleg megvetted a DJ Hero-t
  • CharrDen
    Tehát mi a tanulság? Ne warezolj, vagy ne sírj.
  • simon7108
    már az sem segit,hogyha nem mész netre warez játékkal...
  • DöflingR
    Vagy warezolj, de akkor vállald be a rizikót..
  • Miley Cyrus
    Amugy meg add el a boxod, és vegyél egy másikat, ami nem BANolt:)