banner
  • Harlekin
    Sinyo az a baj,hogy megteheti ezt is,meg azt is.Max tényleg beperelheted őket vajmi kevés sikerrel.Én irtam nekik 1 szép kulturált levelet amiben megköszöntem a 2 évet.A régi boxom el is kelt igy nevetséges 15-20 ezer forintbol megvan a következő box.Ebböl az egészböl csak iceakost sajnálom,hisz jövőhónap elején jár le az 1 éves livem,és igy most nem veszem meg 1 darabig biztos.A következő boxér hétfőn megyek,mert mégse tudtam megállni,hogy megvegyem.

koryne igen én mondtam,hogy nem zavarja,de azt nem,hogy tegye mindenki bátran,és ezt most is tartom,hogy nem áll érdekébe mindenkit kirakni,hisz nem is teszi.Igaz most nagyot kaszáltak,de mégse mindenkit.17 okositott boxal rendelkező ismerösömböl 4 ment a lecsoba+ én.Volt közöttük olyan akinek 2 honapos volt a gépe,na ő nagyon megjárta,de van ellenkező példa,hogy 3 éve livezik 208 játékal játszott és most is meguszta.Nincs mit igazságot keresni,nevetséges az egész amit csinálnak,hisz kezükbe van 2 féle megoldás is(mindenki ban v. no warez lehetőség),és mégse élnek egyikel se.Csak ezzel a neve legyen a gyereknek megoldásokal,hisz még azt is elöre lehet tudni mikor lesz a következő banhammer.