176908
banner
  • Bogyi007
    Arcade gépes tulajoknak eleve nincs vinyó és így ez a felmásolós opció és mégis tudnak eredeti játékokkal játszani. Ergo az érvelésed téves frázisokon alapszik.
  • Bogyi007
    Ha elolvasod ha nem akkor is kötelező a benne leírtak a te számodra is.

És elfogadtad mert máskülönben nem lenne liveos regisztrációd sem. Azaz jogilag semmi esélyed sem lehet a Microsoft ellen. Sőt ha az ő szempontjukból és a törvény szerint nézzük a dolgokat akkor még te kerülhetnél akár börtönbe is mert illegális szoftverhasználatot követtél el. Jó ezt persze nem alkalmaznák de elvileg azt is ki lehetne adni büntetésnek.

Egyébként mindegy hogy egy warezolt játékkal ami hamarabb kijött mint a hivatalos verzió mikor játszol vele. Ha megjelenés előtt tolod és nem mész fel a Livera csak miután kijött a game, a rendszer akkor is tudni fogja hogy mikor használtad mert a Livera fellépéskor a gép az összes mentésedet és játékprofilt átnézi és aktualizálja a neten keresztül.

Van amikor a játékaimmal úgy játszok hogy nincs a netre kötve éppen a gép és úgy szerzek acsikat. Ha ezek után megyek a Livera akkor szinte perc alatt az online profilom átveszi a korábban megszerzett pontokat mentéseket az offline módban játszott időszakból.
  • Bogyi007
    Így van. Az hogy te nem olvastad el a live regisztrációdnál a hosszú szöveget és a kézikönyvben leírtakat a jogaidról amit a gép használatával és vásárlásával szereztél meg az nem jelenti azt hogy az nem kötelező betartani és magadra nézve kötelező betartani.

Az meg hogy valaki a dashboardot és a drive használatának módját megváltoztatja és ezt a Microsoft számon kéri rajta az ne csodálkozzon és ne legyen felháborodva hogy ezért "jutalmat kap" a cégtől.

Senki nem kényszerített rá senkit hogy ezt tegye de ha meg megtette akkor vállalja a következményeket.
  • Bogyi007
    Ne feledd hogy ha már a jogsis témát hoztad fel, hogy ott sem annyi a történet hogy ha gyorsan mész akkor kifizeted a cekket ugyanis kapsz büntetőpontokat is és ha abból többet szedsz össze as megengedettnél akkor újra kell vizsgáznod a jogsidért is.
  • Adi
    Fhuuuu!:D Szinte érzem ahogy átjárja a dob a testem!:D
  • Prody
    Egy kis RB mellé

• Miley Cyrus
    Az 1-2 perc elég sokxD
    Am meg ha bent vagy a Profiles-nél, akkor Y-t nyomsz(asszem..) és akkor jön ki h Move, Delete stb..
  • BaLeeX
    Igen, a system settingsnél (utolsó ablak) valamelyik menüben. Ott már 1-2 perc alatt megtalálod.
  • Miley Cyrus
    System Settings - Memory - Profiles - és itt azt amelyik nem kell.
  • detoxic
    Csináltam Hotmail-es címet.Azzal sikerült ;)

ui:Profilt lehet valahogy törölni?(Offline,soha nem használtam....)
  • BaLeeX
    Ezt akkor írja ki ha a Location Hungary-ra van állítva, mivel nálunk nincs hivatalosan Live. Állítsd át mondjuk UK-ra és máris jó lesz.
  • SpeedXHUN
    Sziasztok!

Megtudja vki mondani mi a honlap címe,ahol ilyen lista volt,hogy mikori gép,milyen dvd meghajtó,hol vették,kiszerelés.Nem vágom már
  • Harlekin

Iszonyat megáztunk,de coool volt!
  • Miley Cyrus
    Az Xbox Live regisztrácio pillanatnyilag nem elérhetö.
    Probálja késöbb.

Diohéjban ennyi.
  • detoxic
    Xbox Live signup is currentli unavailable.
    Please try again later.

Ezt írja regisztrációnál,amikor megadom a jelszót
  • detoxic
    windowslive.com-os mailcímmel csinálom....Az baj?
  • detoxic
    Aha
  • Miley Cyrus
    http://www.livekodok.com/
    Az itteni reg. alapján csinálod?
    Mármint ugy ahogy itt irják?
  • detoxic
    Sziasztok!
    A gépemen megosztottam a netet,xbox-on végigfutattam a tesztet,kapcsolódik live-hoz.
    Regisztrálni akarok,beírom a win live mailcímem,2 szer a jelszavam,nyomok a mentésre,és itt megáll...
    Ha jól vettem ki a gyenge angolommal,olyasmit ír hogy próbáljam később....
  • akyyy
  • Totti5
    Ez az a faj aki betévedne egy játékszoftver boltba és kérne egy kiló kenyeret, mert még soha életében nem látott olyat:DDD
  • Miley Cyrus
    CoDMW2 Best Comment:
    "Ja csak az az idegesítő hogy a nyomott konzolosok már 1hete bőven végigvitték a gémet -.- nekünk meg sehol semmi"

• stonesour
    na töröltétek is. grat. Nincs is xboxom , csak érdekelt volna az oldal...
  • akyyy
    Vigyázzatok, ismerem stonesour-t beépített APEH és jögvédő ügynök, aki megemlíti neki az oldal nevét, súlyos büntetésekre számíthat
  • Olcsi2
    Forza, Halo es egy-ket masik jatek bolti verzioja magyar, nincs sok, de azert akad. Allast a vinyora is ment termeszetesen.
  • Mayday
    Jah, és kell-e ehhez külön memóriakártya állásmentéshez, vagy ez tud a vinyóra dolgozni, ha már van benne?
    (Bocsánat, ha nagyon láma a kérdés)
  • Mayday
    Köszönöm a választ.

Úgy lehet-e kötni, hogy hdmi megy az LCD tv-re, és a hangot meg házimozirendszerre kötöm? (A házimozinak nincs HDMI-je).

Létezik-e XBOX-on is magyarítás a játékokhoz, vagy adnak-e ki magyar felirattal is játékokat?
  • akyyy
    kint van a twitter frissítés? vagy miről beszélsz?
  • sztip
    Szia mayday mind 2 ön van HDMI a külnbség az hogy az acrade hez nincs headset csak meglehet venni hozzá. Mind 2 öhöz van vezeték nélküli controller. Az elite tehát annyiban jobb hogy fekete jobban néz ki :D meg van headset valamint 120Gb os hozzá az alap HDD. Ja meg az elitnek állitolag megvan tuningolva a hangzása de ezt nem tudom biztosan csak igy olvastam valahol.
    Ha jol ki akarod használni és van elitre pénzed szerintem azt vegyél jobban megéri.
  • Mayday
    Sziasztok,

Szeretném megvásárolni első XBox360-amat, eddig konzol tekintetben a tapasztalatom gyakorlatilag nulla (na jó, egyszer régen volt már PSX-em)

Nem a legolcsóbban veszem - tudom - de egy nagyáruház 10 hónapos 0%-os THM-el árulja, így erre esik a választás - így nem fáj egyben annyira.

Lenne néhány kérdésem: milyen gépet is? Arcade, sima, Elite - így "növekednek"?

Én egy Arcade nevűvel szemeztem, ennek lehetséges, hogy van 60GB vinyója, és vezetéknélküli a kontroller? Dobozon így láttam.

Egyik első szempont, hogy ne vezetékes legyen a joypad.
    Másik szemponmt: HDMI kimenet. Ez mindegyiknek van, van az Arcade-nak még nincs? Vagy az Arcade is rendelkezik kimenettel, csak kábelt nem ad hozzá?

Ti - öreg rókák a témában - mit ajánlotok, milyet vásároljak?

Előre is nagyon köszönöm a türelmeteket, segítségeteket!

Üdv,
    Mayday
  • Miley Cyrus
    Ehh.
    Ilyen idös kocka:D
  • simon7108
    ugyis átalakitva venném szoval mind1:)
    és thx,hogy válaszoltál mert mégis csak jobb lenne pirosban megint:D
    de remélem erre még 1 ideig nem kerul sor....
  • Totti5
    Kiborult a bili... :)) végre látványos MS lépés, már ideje volt.
  • Harlekin
    igen ott a pont.
    Játékra marad a henkelt live nélkül.
    lives beszélgetésre mert más ugyse nagyon hat meg marad az eredeti.
    Sajnos azt nem lehet megoldani,hogy menet közbe legyen váltható a 2 meghajtó igy csak félsiker.
    Este kitárgyalhatjuk normális keretek között nem akarok ebböl veszekedést.Csupán csak kiváncsiság,hogy mennyire megoldható ez?!

Na most megyek 11-kor WAR
  • Harlekin
    Na azthiszem megyek kiprobálom a MW2-t,mert ez 1 tökéletes nap a háborura.

• DöflingR
    Persze! Megtudod csinálni, de akkor egyből elveszted a garanciát:D
  • DöflingR
    A spoiler-es írást nemnagyon értem:D Két külön meghajtót akarsz használni az origi és a backup lemezekhez? Vagy csak még korán van nekem és ezért nem fogom fel?
  • simon7108
    ja elnézést eloszor nem adom el:Dmadj akkor ha kicseréltem az elolapokat,ha lehetségesXD
  • simon7108
    ha eladom a gépem és veszek helyette 1 arcade-t akkor a hogyis mondjam kulsejét át tudom rakni az arcade ra?mármint az alolapot meg az oldal lapot vagy hogy hívják:D
    mert nekem szép piros vanXDés ha majd egyszer eljon a végzet ugyanolyan pompában legyen az arcade is:)
  • Harlekin
    "Egyébként a forumokat túrva azt is olvastam, hogy sokan modositják a játékmásolatokat, azaz a játék XY-nál más-más adatokkal fut. Tudjuk mit jelent ez: ha az én példányom beállításaiban a shotgun ezret sebez, a te gyári példányodén pedig csak százat**, elég egyenlőtlen esélyek ... (és az adatmódositást a hdd-re felinstallált adatokon is el lehet (lehetett!) végtezni, így azért kezd más értelmet is nyerni az install funkcio "bannolása")"

Nagyon nem minden igaz amit a forumokon leirnak többeközöt ennek se van nagyon értelme,ez nagyon nem igy müködik.Pluszba,ha ez igy lenne ahogy te mondod,akkor a dvd-ről futtatot álomány is pontosan ugyan ugy viselkedne mint a hdd-re telepitett.Tehát cáfolja azt,hogy ezmiatt nem lehet hdd-re rakni utánna a játékokat.
    Sokkal prozaibb a dolog szimplán belekényszeritenek abba,hogy eladd a géped,és vegyél másikat,mégha ez az mögé van ágyazva,hogy ne tudj többet warez játékot másolni.Aki csak tud szabadul utánna a géptől.
    Amugy most megint olyat irok ami sokaknak nem fog tetszeni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fél megoldás,de veszel pluszba 1 dvd meghajtót a gépben lévő marad eredeti a kinti meg nem.Rém 1 szerű osszehozni Én ez elött is már meg akartam csinálni,csak lusta voltam.Most ez lesz 1 probát megér.