"Egyébként a forumokat túrva azt is olvastam, hogy sokan modositják a játékmásolatokat, azaz a játék XY-nál más-más adatokkal fut. Tudjuk mit jelent ez: ha az én példányom beállításaiban a shotgun ezret sebez, a te gyári példányodén pedig csak százat**, elég egyenlőtlen esélyek ... (és az adatmódositást a hdd-re felinstallált adatokon is el lehet (lehetett!) végtezni, így azért kezd más értelmet is nyerni az install funkcio "bannolása")"
Nagyon nem minden igaz amit a forumokon leirnak többeközöt ennek se van nagyon értelme,ez nagyon nem igy müködik.Pluszba,ha ez igy lenne ahogy te mondod,akkor a dvd-ről futtatot álomány is pontosan ugyan ugy viselkedne mint a hdd-re telepitett.Tehát cáfolja azt,hogy ezmiatt nem lehet hdd-re rakni utánna a játékokat.
Sokkal prozaibb a dolog szimplán belekényszeritenek abba,hogy eladd a géped,és vegyél másikat,mégha ez az mögé van ágyazva,hogy ne tudj többet warez játékot másolni.Aki csak tud szabadul utánna a géptől.
Amugy most megint olyat irok ami sokaknak nem fog tetszeni.
Fél megoldás,de veszel pluszba 1 dvd meghajtót a gépben lévő marad eredeti a kinti meg nem.Rém 1 szerű osszehozni Én ez elött is már meg akartam csinálni,csak lusta voltam.Most ez lesz 1 probát megér.