XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
Õ is ide gondolta :D

mármint itt a forumon gondoltam!
Azért egy PGR4 is jó móka tud lenni kormánnyal vagy akár egy GRiD.
Istencsászár
egyenlõre nincs olyan játék amiért kormányt vennék.. a FORZA2 az lenne hogyha lenne benne belsõ nézet, a többi meg árkéd, nemkell hozzá kormány, talán majd a Forza3 ami korménnyal együtt lesz meg:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem updateltem, viszont vhol a egy külföldi suppert-ba írták ezt a cache törlés dolgot,meg hogy leszedem a vinyót,bekapcs,kikapcs,vissza vinyó és úgy megint.... msot pedig mûködik. és nem mondanám hogy véletlenül pont most lett jó,mert elõtte próbálgattam mindig megafygott mikor bejött a játék,most megcsináltam ezt a mûveletet és jó. majd ha behal..akkor ms.. Mindenesetre az biztató,hogy nem a hardver része szállt el elvileg.
Senki nem érez vágyat arra, hogy beszerezzen egy kormányt? :) Valaki vigye már el, nem férek el tõle és nincs kihasználva.
Microsoft Wireless Racing Wheel, keveset használt, makulátlan állapotban eladó, PGR3-al, dobozában. Pesten kipróbálható a következõ játékokkal: PGR3, PGR4, Forza 2, GRiD, DiRT. Hozzácsapok ajándékba egy egyszer használt Max Payne 2-õt.
Ára: 17e Ft.
Tel: 20-370-2126
Alwares
Egy életre....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

a ban az hány napig tar amúgy?
theone91
Nem lehetsz ekkora láma. Szevasz...

DöflingR
Achievement Unlocked!!!!444négy

(Ban?)<#hehe>

Tikal
hello, van egy wireles routerem, ha a box-ra usb-n keresztül teszek egy vevõt, müködni fog a net? vagy csak a saját original vevõjével müködhet?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
lcd-re kompozittal rá se kösd... HDMI vagy VGA kábel alap.

Forza.

Alwares
Teljesen lényegtelen hol veszed a gépedet. Akár még külföldrõl is hozathatod a gari akkor is él itthon. Vedd meg amilyen olcsón csak tudod, semmit nem vesztesz.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Gari szempontjából teljesen mindegy hogy pl. valamelyik kicsi boltban veszem az új gépet (pl. console corner, vagy konzolstudio), vagy pl. bemegyek a MM-be? Mert az árkülönbség több, mint 15.000 a kicsik elõnyére? Pl. nagyon tetszik a 61900-ért gép+1 játék, ami biztos nem egy GTA4 kaliber, de legalább van az árban, amíg az MM-ben még mindig talán 76k körül van csak a gép.

EZ a géphez csomizott HD AV kábel milyen minõséget produkál? Kipróbáljam vele a gépet LCD-n vagy bugázzak be egy HDMI-t azért?

/azért kérdem mert egy srác tegnap akart eladni nekem egy garipapír/számla nélküli PS3-at azzal hogy ezt nem a Sony javíttatja, hanem a "havertulajcsávó csináltatja meg egy szervízbe'", hát persze hogy így nem kellett/

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

DöflingR
Most van egy kevés spóroltpénzem,de sajna azt telcsi megjavíttatására költöm (lcd csere + gyári elõlap), a maradékot meg Rock Band 2-re :) Sajna augusztusban nem lesz új játék:( És a Gow valszeg nekem is a karácsonyfa alá kerül :)

(hm, 1 hsz-ben 2x is használtam a sajna szót(ja már így 3x<#idiota>))

theone91
pazze... :)

Istencsászár
Természtesen nem:)

Infinite Undiscovery már elõ van randelve, Fable 2 szülinapra jön, Gears 2 collectors pedig karácsonyfa alá:) a többi majd jövõre... nincs az az ember aki ennyi jó gémet idõvel, enegriával, pénzel bírna:) csak arra irtam hogy a megjelenések szempontjából szeptembertõl van a játék zuhatag és jönnek az exluzívok a nagyágyuk...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
Gitár :) GH2 és 3 után muszáj. Egyépként muszáj megtörni a csendet ha valakit le kell beszélni az arcade-ról:D

theone91
Jó látni, hogy a fórum esti csöndje egy kicsit megtöredezik...

theone91
Dob v. Gitár?

DöflingR
Semmi multiplayer? Hm, nem tudod mit hagysz ki!Istenem, annyi sok órát(inkább napot írnék) töltöttem a GTAIV multi mellett haverokkal és valahogy el is leszek vele még a rock band2-ig :)

theone91
Nálam a The Force Unleashed-hype megy rendesen. A csütörtöki demó-pletykáról tud valaki valami újat?

theone91
Nekem füles nemkell, 20 gb-os HDD-t meg megveszem hawertól. 6k.

DöflingR
Nem azt mondtam,hogy mást nem szeretnék, de RB2-t meg gow2-t mindenféleképpen. :) Hameg te mindegyik játékot megveszed amiket felsoroltál akkor nem kereshetsz keveset<#idiota>

#47113 - Mondom én<#eplus2>

DöflingR
Hm, aligha egy 10k-val drágábbért premiumot lehet venni. Annó még én is az arcade-ért voltam oda mert 44-ért megtudtam volna venni(újonnan), de sokat gondolkoztam rajta, nameg Istencsászár is lebeszélt róla<#idiota> És így utólag is jó ötletnek tartom,hogy premiumot vettem, azért is mert utólag hdd + headset-el drágábra jöttem volna ki<#hehe>

Istencsászár
Árkédot venni halott ötlet...

Istencsászár
Ez az év még csak most indul be:)

Too Human
Infinite Undiscovery
Star Wars: The Force Unleashed
Silent Hill: Homecoming ( majd kiderül... )
FIFA 09
MotoGP 08 ( capcom mit hoz össze kiváncsi leszek... )
Midnight Club: Los Angeles
Fallout 3
Fable 2
Dead Space
Command & Conquer: Red Alert 3
Mirror's Edge
Project Origin
RACE Pro
Gears of War 2
Tomb Raider: Underworld
Call of Duty: World at War

ezek ugy must have:) ( lehet pár átcsúszik 2009 elejére, sose lehet tudni... )

rooney8
hupsz ez lemaradt<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
OFF: jé, te közel lax a campona-hoz? én is <#gyagya>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

theone91
A Camponai 576-ban, sima arcade-ot, de csak a jövõ héten veszek hozzá játékot (csak kíhúzom a Boom Boom Rockettel addig :D)

DöflingR
Sajna nekem mindíg másra megy el a pénz, nem sûrûn veszek játékot.<#szomoru2> De még az évben mindenféleképpen a Rock Band 2-t meg a GoW2-t beakarom szerezni :)

avengir
Nah ebbõl a listábol 1 max 2 cím jönn be XD

https://hotshu.wordpress.com/

DöflingR
honnan veszed? milyen játékkal? (csak azért érdekel, mert ha már ps munkákban is sokszor látlak akkor had tudjam )<#idiota>

Blekk Síp
Hmm köszi, sztem a Soul Calibur 4-et, meg a Condemned 2-t megveszem.
Az elsõ rész PC-n nagyon bejött.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

trogerzsiger
Bia:HH, Meg midnight club^^ na ezekre pályázok :-)

fifa 2009-re nagyon kíváncsi vagyok. euro 2008-at tesómmal sokat toltuk, 2009 biztos ennél is jobb lesz. Meg majd az új pes is biztos jó lesz... legalábbis remélem, hogy most összeszedik magukat.

Istencsászár
Euro 2008 ( de inkább várd meg a Fifa 2009et 1-2 hónap kb )
Fight Night 3
PGR4
Halo3
Darkness
Orange Box ( ha még pécén nem játszottad )
Condemned 2 ( kötelezõ fps )
Army of Two ( egy haverral Co-opba istentelenül élvezetes, legjobb co op gamma! )
ACE COMBAT 6 ( árkéd vadászrepülõ, gyönyörõ és akciós, japó minõség )

stb..

soul calibor iv esetleg? benne van yoshimitzu is.

Blekk Síp
Sport, verekedõs (Tekken-féle), FPS (bár konzolon még nem próbáltam)
Végülis minden, csak rpg, meg kaland nem.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

igen jön:D Lips novemberben. szerintem jó kis karaoke játék lesz.

Istencsászár
És mi honnan tudjuk hogy mégis mi érdekel?

mondok egyet Viva Pinata:)

avengir
Too Human hónap végén, Usaba jövõ7en

Istencsászár
Csak ha VIP tag vagy amiért ki kell perkálni egy kisebb összeget az SG javára.

avengir
jövõ7 keddtõl kb 5 ronggyal lesz drágább mint a 20gigás

Blekk Síp
Nekem már csak 1 bajom van. Ráuntam a DoA4-re és a Burnoutra is.
Ajánljatok már vmi jó játékot. :D

Jön vmi jó játék mostanában?

avengir
ha vip vagy szerkesztheted :P

Istencsászár
Amugy várj még egy kicsit, csakis 60gbos modellt vegyél... hamaorsan kapható lesz.

környezeteddel*
Off: én vagyok a figyelmetlen, vagy tényleg nem lehet szerkeszteni a hszeket?

Nincs baj a környezetettel... az én környezetemben rajtam kívül két gyereknek van xbox-a, az egyiknek még régi fajta hdmi mentes, hûtésmod nélkül, és semelyiknek sem volt még 3led-e...
De attól, hogy a mi környezetnkben egyenlõre nem volt 3led/hana probléma, az nem jelenti azt, hogy hülyeségek ezek...
Szerintem nem a leglogkisabb gondolkodás, hogy az én környezetemben még nem volt blablabla. ezen a fórumon elég sokszor olvastam hasonlókat.
másnak a környezetében meg pont az ellentetje van.
Meg ugye ezek a meghibásodások messze nem 100%-os hibaarányt jelentenek, szóval ezért nincs sok helyen hibás xbox, de szerintem ez mindenkinek világos.

theone91
Szerintem meglesz... ;]