XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Microsoft Wireless Racing Wheel, keveset használt, makulátlan állapotban eladó, PGR3-al, dobozában. Pesten kipróbálható a következõ játékokkal: PGR3, PGR4, Forza 2, GRiD, DiRT. Hozzácsapok ajándékba egy egyszer használt Max Payne 2-õt.
Ára: 17e Ft.
Tel: 20-370-2126
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
EZ a géphez csomizott HD AV kábel milyen minõséget produkál? Kipróbáljam vele a gépet LCD-n vagy bugázzak be egy HDMI-t azért?
/azért kérdem mert egy srác tegnap akart eladni nekem egy garipapír/számla nélküli PS3-at azzal hogy ezt nem a Sony javíttatja, hanem a "havertulajcsávó csináltatja meg egy szervízbe'", hát persze hogy így nem kellett/
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
(hm, 1 hsz-ben 2x is használtam a sajna szót(ja már így 3x<#idiota>#idiota>))
Infinite Undiscovery már elõ van randelve, Fable 2 szülinapra jön, Gears 2 collectors pedig karácsonyfa alá:) a többi majd jövõre... nincs az az ember aki ennyi jó gémet idõvel, enegriával, pénzel bírna:) csak arra irtam hogy a megjelenések szempontjából szeptembertõl van a játék zuhatag és jönnek az exluzívok a nagyágyuk...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
#47113 - Mondom én<#eplus2>#eplus2>
Too Human
Infinite Undiscovery
Star Wars: The Force Unleashed
Silent Hill: Homecoming ( majd kiderül... )
FIFA 09
MotoGP 08 ( capcom mit hoz össze kiváncsi leszek... )
Midnight Club: Los Angeles
Fallout 3
Fable 2
Dead Space
Command & Conquer: Red Alert 3
Mirror's Edge
Project Origin
RACE Pro
Gears of War 2
Tomb Raider: Underworld
Call of Duty: World at War
ezek ugy must have:) ( lehet pár átcsúszik 2009 elejére, sose lehet tudni... )
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az elsõ rész PC-n nagyon bejött.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Fight Night 3
PGR4
Halo3
Darkness
Orange Box ( ha még pécén nem játszottad )
Condemned 2 ( kötelezõ fps )
Army of Two ( egy haverral Co-opba istentelenül élvezetes, legjobb co op gamma! )
ACE COMBAT 6 ( árkéd vadászrepülõ, gyönyörõ és akciós, japó minõség )
stb..
Végülis minden, csak rpg, meg kaland nem.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
mondok egyet Viva Pinata:)
Ajánljatok már vmi jó játékot. :D
Jön vmi jó játék mostanában?
Off: én vagyok a figyelmetlen, vagy tényleg nem lehet szerkeszteni a hszeket?
De attól, hogy a mi környezetnkben egyenlõre nem volt 3led/hana probléma, az nem jelenti azt, hogy hülyeségek ezek...
Szerintem nem a leglogkisabb gondolkodás, hogy az én környezetemben még nem volt blablabla. ezen a fórumon elég sokszor olvastam hasonlókat.
másnak a környezetében meg pont az ellentetje van.
Meg ugye ezek a meghibásodások messze nem 100%-os hibaarányt jelentenek, szóval ezért nincs sok helyen hibás xbox, de szerintem ez mindenkinek világos.