XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a lénylabor, nem a teljes prog.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

:)

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

igazad van, inkább oda linkelem

Aki átbasz, az basszon b-t is!

greyfox
Mér, a wii-hez nem kell megvenni a játékot? :/

Steam: greyfox

greyfox
Az nem a teljes játék.
Csak a lénylabor. :D

Alwares
Gratulálok... Ez a demo <#idiota>
Na jó OFFNED...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mindjár megnézem

Alwares
Ez eléggé off azért...
De mégis hol láttad?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

mama mennyiér vetted a Spórát? mintha én 3000ér láttam volna 1 újságban<#gonosz1>

a hdtv-vel nincs gondom, csak félek hogy hamar megunom, úgy mint a lent említett ds-em, ezért gondoltam egy wii-re. de köszönöm válaszod

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

tarti19
és persze rengeteg pénzre a játékokhoz:)

greyfox
Ez a te igényeidtõl függ.
360-ra jóval nagyobb a játékkínálat mint WII-re.
A WII egyetlen elõnye, és a lényege a mozgásérzékelõs kontroller.
Ha szeretnél kb ps2 szintû grafikával, a kontrollert a levegõben ráncigálva máriót és barátait ráncigálni, akkor a WII a te konzolod. (nem negatív értelemben mondom :)
Ha inkább komoly grafikai megjelenítésre, morcosabb játékmenetre vágysz, akkor 360. Persze a maximális élvezethez szükség van egy HDTV-re, vagy egy monitorra.

Helló!
Kérdéssel fordulok hozzátok! :)

Szerintetek milyen konzolt érdemes most venni, s Miért? Wii-n és 360-n gondolkodtam. PS3 elvetve :) PS2 is. PSP-n is gondolkodtam de rájöttem, hogy 60-ból jönne ki max /fullosan/, de az meg már egy Wii alapgép :) DS-em van az alapból kilõve. GBA-ról nem is beszélve. Tehát marad a Wii vagy az Xbox 360. Kérdésem tehát melyiket érdemes megvenni?

Válaszotok elõre is köszi! x)

hali

nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy monitoron lehet játszani xboxxal igaz? mert most tervezek egy monitor vásárlást.. csak azt nemtudom, hogyha ez lehetséges akkor mi kell hozzá. vmi átalakító? köszi
jaja, én is jáccottam vele és olyan dolgokat lehet vele csinálni, hogy nemigaz :D

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

tarti19
Igazából hamar rálehet unni... Mondjuk ha elkap az ideg és a vér szagát is megérzed szerintem 10/10-es a játék az idegesség levezetésére:D

Ironmask
nekem meg van a ninja gaiden 2 valójában nagyon durva ütõs és kibaszott jó játék le tudja kötni az embert ,de egyben baszott nehéz is

most vagyok itt lehetetlen kinyírni ezt a dögöt

http://www.youtube.com/watch?v=Bu4EwJY1SRQ

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Bocs srácok , de nem érdekel valakit Sharkoon X-Tatic 5.1-es füles?Sajna el kell adnom, mert a PSP jobban kell:(.Hibátlan,ÜK-s!!XBOX360 kompatibilis!!!Írj PM-et, ha érdekel!

warass
Kamerakezelés tényleg gáz néha, de h a hangulat 0 azért erõs, inkább nem jött át nektek...Nekem és sokaknak a fórumon jobban bejött mint a DMC 4, hiába, ha hekkönszless, akkor annak legyen ilyen a sebessége<#buck> Kamera mellett tényleg a nehézség hozható fel negatívumnak, de az elsõ után nem is tom, na az volt egy vérthugyozós :P

Snomag
haha, mostansag mar pedig nem is annyira

amugy nem a nehezsegevel van baj, de a kamera az hihetetlen idegesito tud lenni, amellett meg valahogy nincs semmi ami arra osztonozne, hogy vegigtoljam a jatekot - ahogy mas is mondta, hangulat 0 es ez egy idegesito kamerakezeles mellett boven sok

ThugEdge
annyra azért nem nehéz,de hogy a hangulata az kb zero az hétszentség
DMC4 sokkal rajabb játék,én is inkább azt ajánlanám

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

theone91
Hát ja. Valszeg ez a világ tájvánkonzol-depoja... :D

GP2100
Ez legalább nem lesz 3LED-es <#idiota>

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

PoisonChihuahua
Mellette, meg ott figyel a PowerStation2..... lol
theone91
theone91
Itekbedek faty-e?

arty
Nem egy jó vétel... hacsak nem fillérekért jutottál hozzá. Esélyes, h még VGA-n sem megy majd a nativ hajtás - kép azért persze lesz. (ha fõleg tévézésre vetted, akkor nemszóltam)

Forza.

guardian hero
Jah, elég nagy fos tud lenni idõnkénti jó pillanatai mellett.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

PoisonChihuahua
Inkább próbáld ki a DMC4-et! <#idiota><#zavart2><#hehe>
PoisonChihuahua
Nekem nincs meg, de én is úgy hallottam, hogy durván nehéz...<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Snomag
a Ningja Gaiden 2 dvdjet mas is szet akarta mar torni? hihetetlenul fel tud idegelni az a jatek, csak ismerosom nagyon ajanlgatta, hogy mennyire jo is az..

theone91
A Scene It-hez van joy?

PoisonChihuahua
Az addig oké, hogy rajta van a komp. listán, de bizonyos játékok futtatásakor hibák léphetnek fel. A Marvel vs. Capcom-ban pl. a játék alatt vonalak jelennek meg, illetve lehet látni a karakterek "széleit". Ezért gondoltam ha esetleg valakinek megvan a Merc.1 akkor megoszthatná, hogy mennyire játszható, de valószínû menni fog mert eddig nem hallottam, hogy ennél a játéknál bármi gond lenne.
Istencsászár
Menni fog minden gond nélkül.

Original Xbox Games Playable on Xbox 360

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
Köszi, esetleg a Merc. nincs meg? <#idiota>
Nem olyan gáz a helyzet. Fable 1, Buffy, Halo-k amik megvannak, mind fainul megy, egyedül a fable 1-ben fordul elõ néha, hogy úgy fél óránkánt megreccsen a hang egy fél másodpercre. Meg néhol hullámzó a framerate, de sehol sem játszhatatlan.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

PoisonChihuahua
Valaki próbált már backward compatibility-ben hagyományos X játékokkal játszani, mennyire bugos? Csak azért kérdezem, mert most vettem egy fóliás Mercenaries1-et sima X-re. :)))))
Istencsászár
Pakold fel ezeket a játékaim.hura, hama elfognak kelni szvsz:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Eleget játszottam vele, de nekem nemjött át:), ahogy Flatout 1 óta az összes ilyen stílusu játékokban sem...

gazgoblin
"a Motorstorm meg jó lenne, csak gagyi a fizika"

nem kötekedni akarok de hallgasd meg a review idevágó részét 3:40-tõl

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

dicehater
Még jó hogy ez wireless, igy az egerektõl legalabb biztoságban van ;)

Sir Quno Jedi
Összerágott kontroller rulez! Nekem az egerek rágták szarrá az ezüst DulaShock2-m kábelét, de végig! Biztos örültem... :D (nem értem miért jó nekik, mivel fémfólia van belül körbe, de azt is megrágják)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dicehater
Megválnék a következõ játékakaimtól - átvétel elsõsorban Sülysápon, Bp is megoldható elõzetes egyeztetés után, csere is érdekel. Posta van, utánvétel + ajánlva min 800-900ft a postaköltség. Szombat délutántol vasárnap délutánig megoldható a Bp-i átvétel, fõleg belváros/Budafok elõreláthatólag. Kérlek NE írj privit, vagy mailt ([email protected]) nem vagyok egész nap a gép elõtt, ott a telefon. 0630-3625769

3000ft: Club (félrerakva), Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
4000ft: Blue Dragon, TDU (nincs meg a térkép)
4500ft: NFS Pro Street, Mass Effect
5500ft: Scene It (kb 3 órát használt, félrerakva) - Mass Effect Fóliás, Turok FÉMdobozos
6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás), Lost Odyssey fóliás, Kane And Lynch papirdobozos 2dvd limited edition
7000ft: xbox live vision kamera, kb 4 órát volt használva
1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
2db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
Pc-re: Company of Heroes papirdozban + WH40k - 2k

csao,
a Dirt-öt lehet osztott képernyôn nyomni?
theone91
Messze... :\

trogerzsiger
Tényleg le ment az ára a 60 gigás miatt.

DöflingR
Sztem nem gyanús.. újonnan 17-ért láttam :)

bardocz
Oké,csak ennyiért nekem gyanús volt:)
semmi baja...le lehet tesztelni!