XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Na jó OFFNED...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
De mégis hol láttad?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
360-ra jóval nagyobb a játékkínálat mint WII-re.
A WII egyetlen elõnye, és a lényege a mozgásérzékelõs kontroller.
Ha szeretnél kb ps2 szintû grafikával, a kontrollert a levegõben ráncigálva máriót és barátait ráncigálni, akkor a WII a te konzolod. (nem negatív értelemben mondom :)
Ha inkább komoly grafikai megjelenítésre, morcosabb játékmenetre vágysz, akkor 360. Persze a maximális élvezethez szükség van egy HDTV-re, vagy egy monitorra.
Steam: greyfox
Kérdéssel fordulok hozzátok! :)
Szerintetek milyen konzolt érdemes most venni, s Miért? Wii-n és 360-n gondolkodtam. PS3 elvetve :) PS2 is. PSP-n is gondolkodtam de rájöttem, hogy 60-ból jönne ki max /fullosan/, de az meg már egy Wii alapgép :) DS-em van az alapból kilõve. GBA-ról nem is beszélve. Tehát marad a Wii vagy az Xbox 360. Kérdésem tehát melyiket érdemes megvenni?
Válaszotok elõre is köszi! x)
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy monitoron lehet játszani xboxxal igaz? mert most tervezek egy monitor vásárlást.. csak azt nemtudom, hogyha ez lehetséges akkor mi kell hozzá. vmi átalakító? köszi
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
most vagyok itt lehetetlen kinyírni ezt a dögöt
http://www.youtube.com/watch?v=Bu4EwJY1SRQ
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
amugy nem a nehezsegevel van baj, de a kamera az hihetetlen idegesito tud lenni, amellett meg valahogy nincs semmi ami arra osztonozne, hogy vegigtoljam a jatekot - ahogy mas is mondta, hangulat 0 es ez egy idegesito kamerakezeles mellett boven sok
DMC4 sokkal rajabb játék,én is inkább azt ajánlanám
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi
Forza.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem kötekedni akarok de hallgasd meg a review idevágó részét 3:40-tõl
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
3000ft: Club (félrerakva), Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Shadowrun, Tomb Raider Legend, The Outfit
4000ft: Blue Dragon, TDU (nincs meg a térkép)
4500ft: NFS Pro Street, Mass Effect
5500ft: Scene It (kb 3 órát használt, félrerakva) - Mass Effect Fóliás, Turok FÉMdobozos
6000ft: Frontlines - Fuels Of War (fóliás), Lost Odyssey fóliás, Kane And Lynch papirdobozos 2dvd limited edition
7000ft: xbox live vision kamera, kb 4 órát volt használva
1700ft: Halo 2 + Halo 2 Map pack
2db wireless joy 5.500/db - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait"
Pc-re: Company of Heroes papirdozban + WH40k - 2k
a Dirt-öt lehet osztott képernyôn nyomni?