XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag : Lewyty007
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#felkialtas>#felkialtas>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
árkádos egy kicsit, fizika néha nem létezik de mind1, arra jó hogy lehessen vele õrültködni
itt vannak róla videók annak aki még nem ismeri a játékot
"Meglestem ezt a hájpolt Pjúrt.
Szép ( bár kicsit homályos, de szép ), folyik stabilan bármi is történjen a képen, AA van rajta dögivel. Nemrossz, talán a legjobb kvados téma, mert ha jóltudom ebben a kategóriában csak az MX vs ATV meg talán a Motorstorm szerepel. MX vs ATV egy bûn az emberiség ellen, a Motorstorm meg jó lenne, csak gagyi a fizika, túl egyszerû:(. Ez sem jobb, de látszik hogy erre van kitalálva ( kvad ) és ebben nagyon jó, jók a mozgások, trükkök, viselkedés. Az irányítás teljesen jó, a trükk rendszer, de az zavart hogy az út melletti gumik nagyobbak mint én a versenygéppel:D arányokra figyelhettek volna, persze tudom ezek lehet hogy valami traktor gumik, de akkor is) nagyobb mint én, aztán ha belemegyek meg nemlesz semmi:)
Valaki írta itt hogy ez az a gém amibõl a demoi bõven elég:) hát szerintem is, még párszor megnézem majd a demot és ennyi kb:) majd valamikor ha addig nem lesz jobb 3-4 ezerér jöhet:)."
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
és ha MS ad joyt ingyen, akkor buták, és gazdagok
és a robinhud is lopott a gazdagoktol és szerették a parasztok XD
Pure jo?
"mentségemre szóljon hogy rendesen fizetem a live-ot" Na hát itt nagyon felröhögtem<#idiota>#idiota> Ennyi erõvel fogom magam és ellopok egy jó kis autót,de ha elkap a rendõrség azt mondom nekik,hogy "Mentségemre szóljon,hogy a villanyszámlát rendesen fizetem" <#fejvakaras>#fejvakaras>
\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi
legyen mentségemre hogy rendesen fizetem a live-ot :-) Na mindeggy ezt ne feszegssük, gondolom volt hogy csináltatok nem szép dolgokat.
Továbba van 7-8 ezer forintom tudtok valami jó játékot, tps vagy esetleg autós témában? Sega Rally revolution jó? demó alapján az :-)
Na ez az amire gondolni sem merek, mert nem akarok napokig/hetekig gép nélkül maradni.<#wow3>#wow3>
Másik joy-t sajnos nem tudok kipróbálni, mert nekem csak 1 van(+ ezen kívül semmi más wireless kiegészítõm sincs) és akitõl tudtam volna kölcsönkérni(vagy nála kipróbálni az enyémet) az nemrég eladta a boxot.<#szomoru1>#szomoru1>+ teljesen kiszámíthatatlan és van amikor napokig semmi baja, máskor viszont elviselhetetlenül rossz tud lenni, szóval lehet, hogy kipróbálnám másikkal és pont akkor jó lenne, máskor meg nem...
Ha továbbra is ezt fogja csinálni akkor hívom a M$-ot és meglátom, hogy mi lesz...<#nemtudom>#nemtudom>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ACER Aspire 5738ZG
vga kábel jó, dashboardon beallitod az 1360x768at és kész
ha van optikai bemenet a tévén (ami a VGA bemenettel együtt is megy), akkor vidd a hangot optikán. ha nincs, akkor marad az RCA
trogerzsiger
"ez nem a magyar mentelatás kérdése hanem ész kérdése."
ügyeskedõ, tolvaj, stb. tipikusan magyar mentalitás :) és sajnos a magadfajta miatt nem fog kapni egy GP2100 kontrollert, mert MS belátja h ennek a cigány népnek nem való a bizalom ...
szóval ne szépitsük, nincs mit.
Forza.
ACER Aspire 5738ZG
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az X360-nak semmiféle kép ill. hangbemenete nincs.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van egy XBOX360-asom, és készülök venni egy HDReady LCD TV-t. Az érdekelne, hogy milyen módon érdemes rákötni? Elég jó képet fogok kapni az eredeti kompozit kábellel, vagy érdemes VGA-n rákötni a TV-re.
A box-szal az a baj, hogy még régebbi, és nincs rajta HDMI.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
ACER Aspire 5738ZG
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A hiba lehet még a box vevõje miatt is, szal érdemes lenne kizárni ezt a lehetõséget.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
BTW lehet, hogy nekem is kérnem kell lassan egy új joyt a géphez, mert pár hete elkezdte azt csinálni, hogy lekapcsol a géprõl és keres mintha nem lenne párosítva a géppel vagy hatótávon kívül lenne, ami nem lehet, mert kb 1,5m-re van tõle és már többször is újrapárosítottam, hogy hátha... Ezt egyébként teljesen kiszámíthatatlanul csinálja, mert pl ma egyszer sem volt baja, tegnap és tegnapelõtt viszont majdnem idegbajt kaptam, mert folyamatosan csinálta.<#falbav>#falbav> A joynak ezen kívül semmi baja, mert nem vágtam még földhöz és semmi hasonló dolog sem történt vele...<#idiota>#idiota> Valakinek esetleg volt már ilyen gondja, vagy tud róla mondani valamit?<#help>#help>
Ja és: <#violent>#violent>Micro$oft FTW!!!<#banplz>#banplz>
Amúgy ne értsd félre, nem téged nézlek le, csak sajnos sokan így vannak ezzel. Szerintem amerikában(gondolom nem a mi hozzáállásunkból indul ki az MS) nem sok embernek a fejében fordul meg ilyen. De ha ennyire LOL az MS, akkor miért ne használná ki az ember?! .... ha már pénzt kérnek h a drága játék megvétele után még játszani is tudjunk a társakkal :)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
http://topgearhungary.blogspot.com/
Szept. 11-én jelenik meg az NHL09 és lennénk már páran akik xboxon játszanánk. Ha valakinek lenne kedve online bajnokságban játszani nézzen el a www.hohl.hu-ra.