XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DöflingR
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

DöflingR
Lol Tottus-ról azt mondani,hogy warezbetyár?<#idiota> butaság:D Nemtudom mi olyan hihetetlen abban,ha valaki nem warezol a dobozára? 1-2 olyan embert ismerek akik warezolnak,de azokat oltom is..A töbség nem warezol.

Sir Quno Jedi
Nananaaaa. Ne lehet mindenki Sörlok Holmsz!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
LOL!!! Betámadtál olyan embert aki tényleg eredetivel nyomja és egy tudhatóan warezolóról meg el tudod képzelni hogy csak eredeti.

Gratulálok, a helyzetfelismerésed csodás :D
Istencsászár
Elég merész kijelentéseket teszel, pl tõlem hányszor láttad hogy olyat írok hogy letöltöttem volna valamit, esetleg megjelenés elõtt játszottam már vele stb? ne magadból indulj ki...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DirtyGab3sz
Ajánlom a guglit!!
Tudod!
A gugli jóbarátod!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Köszi
theone91
Ahham értem ...Mikor ölted meg a kutyád? Pl.

Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Le akarom cserélni a gépemet egy xbox360-ra.A problémám csak az hogy semmit nem tudok ezekrõl.Azt tudom hogy kurva szépek rajta a játékok.De pl nem tudom hogy miket tud.Pl netezni hogy lehet rajta???ha lehet akkor tudok e letölteni.Írt játékokat le tudok e vele játszani?Kell-e vagy lehet bõvíteni benne a dolgokat vagy jobbra kicserélni benne bármit.Szóval tök hülye vagyok hozzá.Ha valaki részletesen le tudná írni hogy miket tud azt megköszönném.Üdv Dávid
LÁtod,erröl beszélek.....Itt az igazság.
És ha mondjuk én holnaptól azt mondom hogy csak és kizárólag eredeti játékokkal játszok,semmi warez,és mondjuk jóskapista nicknevû barátom ezt alátámasztja,te elhiszed?
Vagy ha azt mondom hogy tegnap Jézus átadta nekem az ülõhelyet a buszon,elhiszed?
Jó dolog ha valaki eredeti játékokkal tolja....De ha ezt ilyen szinten hangoztatja mint itt egy pár ember....hát tudod az már büdös....
Én igy látatlanban Ragnar360-ról tudom elképzelni az antiwarezt,+ Waczkor-ról...
A többi tényleg CSAK eredeti játékkal játszótól elnézést kérek,így ismeretlenül is.
Peace azoknak,akiket esetleg megbántottam,ma ilyen napom van(s.z.a.r.)....
Ez elég hülyeség -.-

Lényegében ahogy látom te csak elveken élsz, mert pl akkor ne vedd meg eredetibe...azért mert egy szar olvasó összekapta, ezis érdekes,

NEKEM MIÉRT NINCS SEMMI BAJOM A GÉPPEL, nem karcol, nem lededzik meg tudja a faszom - NONSZENSZ

Mellesleg lebuktál mert ez alapján nem gyengén KULÁK vagy! (remélem értitek :DDD)

Nem mellesleg megsúgum, h eredeti lemezt hiába rakod be a szaros pc dvd driveba, FEL SE ISMERI, vagy bocs ha te vmi nagy zyeni vagy és ezt is megoldod...

Sorry a hangvételért... no offenz :P

theone91
Hát ha ez szerinted tény... Vagyis olynaról állapítod meg, hogy kalózgamer (like you) akivel még nem is találkoztál. Ügyi vagy.

DO THE BACKFLIP!

Te meg mindig engem találsz meg????
Mondtam már neked....homokozó vödör,kislapát.Menj ki a társaid után,most pont nem esik <#kocsog>.
Ki a f*** beszélt hozzád?
Szerintem nem okoskodtam...leírtam a tényeket.
Bye,horrort ne nézz,GTA-val ne játsz.
18-as karika....te nem férsz bele <#hehe>!
Sephi
Ja tényleg! Az, hogy 40 perc allat kiírom es nem kell telefonálni meg bizonygatni meg otthon lenni amikor jón a futár meg megvárni míg visszahozza.... messze nem jobb megoldás.

.................

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

theone91
Te ilyen okosféle vagy?

arty
ez pont nem olyan

Forza.

Istencsászár
Nem kell elhinni, vannak akik tudják:) ( a gondok csak ott kezdõdnek hogy DVD írom sincs )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dehogyis...
Tudod ez olyan,hogy találsz egy 20ezrest,és a földön hagyod hátha visszajönnek érte,vagy felveszed és mindenáron elõkeresed a jogos tulajt... <#hehe>
És én Istencsászárnak sem hiszem,hogy csak eredetit pörget...
Vagy lehet hogy 2 box-a van...Egy warezre,+ egy live-ra.
Istencsászár
Jelenleg a játékosok fórumán vagy, vagyis játék szoftverekrõl van szó... filmeket megnézem moziba, aztán letöltöm ( h megnézhessem ujra ) és majd megveszem DVDn, a sorozatokat viszont letöltöm, mert más lehetõségem sincs rá h megnézhessem és ezzel sokan így vannak.

Programokkal ugy vagyok hogy ha akar az ember akkor mindenbõl talál ingyenes verziót, amire ép szüksége van.... persze pl a Photoshop nekem sincs meg eredetibe mert minek, nagyon ritkán használom ( paint rulez:D )

theone91
Fail...

deep
Nem mondod!?!
deep
Ha felhívod õket, cserélik ám. A meghajtót is, meg a lemezt is.
rambuu
Hát nem azé, de szerintem a világon nem létezik olyan ember aki ne Warezolna!
Tudod miért!?
Me ha egy filmet, vagy egy programot letöltesz crack-el az már Warez...
Akármi is a Progi...

NEM??? <#whatever>

Sephi
Nekem amiutan a box agyon karcolta a zsir uj Assassins Creed lemezemet... na azota nem rakok bele eredetit. Szepen lemaslom, kiirom es csokolj meg pityu.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem azt mondom, h már láttalak, mert nem - az igaz :) Csak eszembe jutott mikor elolvastam a hsz-eket most :D
Semmi gond!

theone91
Az ember hátszhat több mint 1000 játékkal, akkor is ha atulajdonában kb. 40 van.

arty
mikor láttál te engem büszkélkedni a témában? tisztában vagyok h nincs mire ...

Forza.

tarti19
hahaha:D:D

arty azért te sem büszkélkedhetsz :) hisz elég ismert vagy egy (lehet többis) oldalon, rövidítése 2 betü és b-vel kezdödik :DDD

theone91
Ófalu és környéke... :D

deep
Az nem, de ez elég ritka dolog is:D
Sephi
Azt amikor megvan az eredeti, viszont en megis lemasolom mert vedeni akarom az eredetimet, nem hinnem, hogy warez-nak szamit.

deep
Jó, nyilván a total commanderem nem jogtiszta. De boxhoz csak eredetit veszek. És az utóbbi idõben pécére is csak eredetit szereztem be. Más kérdés, hogy a gamerpécémet eladtam, mert leáldozott:D De ez egy másik topikba tartozik:D
Istencsászár
Elég szomorú h ezt hiszed.

Szerintem MO-n nem létezik warezmentes ember....
arty
és ha csak 2 eredeti? vagy 5? vagy 20? az sem annyira rossz, hiszen vszeg a maradék 198/195/180 darabot ugyse vette volna meg ... (mert kinek van ideje és pénze 200 játékra?)

Forza.

Naná hogy warezmentes mindenki lélekben,de mirõl ad tanubizonyságot a gyakorlat?
MIndenki aki csak teheti írott játékkal játszik,azt játssza az agyát hogy eredetibe veszi meg..mondom én..LIVE-on látom hogy az ember játszott vagy 200 darab játékkal..és persze mind eredeti..na ugyan már..hagyjuk ezt..kész vicc
Alwares
Mondjuk az útviszonyok azok hasonlók :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rambuu
...<#mf2>

Minstrel
gamestore.hu

http://topgearhungary.blogspot.com/

theone91
Off: Karácsonyra pirítóst vettünk muterperfaternek (Teszkós, of course...), és a használati utasításra az vol rányomva: Vezeték nélküli merülõ vízforraló. XD
On

theone91
És Érd-rõl?

kis off: eddigi legviccesebb ilyen tapasztalat: pénteki garázsbuliba kispénzböl akartam vinni valamit, bementünk pennybe este, nézem vodka mondom rendben nmem is drága 700 huf, veszek egyet
megnéztük kinn, a cimére az volt irva: VODA (nem elirás! nagyon poén voltXD)

amugy pajtik most merre a legoccsobb az Arcade meg a Pro pack?

arty
olyat már 2006 és 2007 végére is igértek :D

(cpu vékonyabb csikkal is készül, szal félig tartották :D )

Forza.

DöflingR
<#fejvakaras>

kisgabo
értem, de év végére igértek nem 3 ledezõs, nem olvadós, vékonyabb csikkal gyártott szériát.

rambuu
Hali!

Baja-rol lessz valami DEMO? nem tudjátoK?

theone91
(*magyarul átcimkézett fagyálló folyadék)

Nade nem offolom szét a tobigot...

theone91
Offos. Teszkósvotkah... :D