XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gratulálok, a helyzetfelismerésed csodás :D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Vagy ha azt mondom hogy tegnap Jézus átadta nekem az ülõhelyet a buszon,elhiszed?
Jó dolog ha valaki eredeti játékokkal tolja....De ha ezt ilyen szinten hangoztatja mint itt egy pár ember....hát tudod az már büdös....
Én igy látatlanban Ragnar360-ról tudom elképzelni az antiwarezt,+ Waczkor-ról...
A többi tényleg CSAK eredeti játékkal játszótól elnézést kérek,így ismeretlenül is.
Peace azoknak,akiket esetleg megbántottam,ma ilyen napom van(s.z.a.r.)....
Lényegében ahogy látom te csak elveken élsz, mert pl akkor ne vedd meg eredetibe...azért mert egy szar olvasó összekapta, ezis érdekes,
NEKEM MIÉRT NINCS SEMMI BAJOM A GÉPPEL, nem karcol, nem lededzik meg tudja a faszom - NONSZENSZ
Mellesleg lebuktál mert ez alapján nem gyengén KULÁK vagy! (remélem értitek :DDD)
Nem mellesleg megsúgum, h eredeti lemezt hiába rakod be a szaros pc dvd driveba, FEL SE ISMERI, vagy bocs ha te vmi nagy zyeni vagy és ezt is megoldod...
Sorry a hangvételért... no offenz :P
DO THE BACKFLIP!
Mondtam már neked....homokozó vödör,kislapát.Menj ki a társaid után,most pont nem esik <#kocsog>#kocsog>.
Ki a f*** beszélt hozzád?
Szerintem nem okoskodtam...leírtam a tényeket.
Bye,horrort ne nézz,GTA-val ne játsz.
18-as karika....te nem férsz bele <#hehe>#hehe>!
.................
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudod ez olyan,hogy találsz egy 20ezrest,és a földön hagyod hátha visszajönnek érte,vagy felveszed és mindenáron elõkeresed a jogos tulajt... <#hehe>#hehe>
És én Istencsászárnak sem hiszem,hogy csak eredetit pörget...
Vagy lehet hogy 2 box-a van...Egy warezre,+ egy live-ra.
Programokkal ugy vagyok hogy ha akar az ember akkor mindenbõl talál ingyenes verziót, amire ép szüksége van.... persze pl a Photoshop nekem sincs meg eredetibe mert minek, nagyon ritkán használom ( paint rulez:D )
Tudod miért!?
Me ha egy filmet, vagy egy programot letöltesz crack-el az már Warez...
Akármi is a Progi...
NEM??? <#whatever>#whatever>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Semmi gond!
Forza.
MIndenki aki csak teheti írott játékkal játszik,azt játssza az agyát hogy eredetibe veszi meg..mondom én..LIVE-on látom hogy az ember játszott vagy 200 darab játékkal..és persze mind eredeti..na ugyan már..hagyjuk ezt..kész vicc
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
On
megnéztük kinn, a cimére az volt irva: VODA (nem elirás! nagyon poén voltXD)
amugy pajtik most merre a legoccsobb az Arcade meg a Pro pack?
(cpu vékonyabb csikkal is készül, szal félig tartották :D )
Forza.