XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avengir
Ugyanannyi 1 cím mind2 konzolra. Kb 200al van több cím x360ra, mint ps3ra, nekem ez számít, én játszani veszem a konzolt és nem foldingolni.

https://hotshu.wordpress.com/

Ne haragudj de szerinted ez kit érdekel a 360as topicban?
PoisonChihuahua
Nem értem mirõl beszélsz, a PS3 játékkínálata megegyezik a 360-éval, csupán abban a néhány exkluzívban különböznek ami van az adott platformra. A "nagy" játékok így is, úgy is kijönnek mindkét gépre.
Nekem jelenleg 360-om van, de engem olyan dolgok gyõztek meg egy esetleges PS3 vásárlás mellett mint az ingyenes online, stabil mûködés, tudod.... 😉
Mellesleg a PS3 használtjáték-kínálata is sokkal olcsóbb mint a 360-é, mert ugye sokan idehaza lewarezolják a cuccost, aki meg megveszi eredetiben az meg méregdrágán próbál túladni rajta. Viszont PS3-ra nincs warez, így a PS3-as gammák ára sokkal emberbarátibb! Hoppá!
jaszy
A ps3 tényleg nagyon jó gép, én nagyon szeretem de a játékfelhozatala valóbban jobb a 360 nak.
Ezzel billen sokaknál a mérleg a 360 ra, érthetõen.
No és a konzol ára is kellemesebb.

Zetorg
hopsz, már látom.
sry, törölhetõ a két kommentem...

Zetorg
hogyan másolod le az eredeti lemezt?
nehogy én is pórul járjak <#vigyor>

testerlnx
és ezt is úgy árulják, hogy email-ben vagy message-ben átküldik a kódot mint a GOLD elõfizuknál?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Az angol ebay.co.uk-ról nyugodtan rendelhetek marketplace point-okat? Esetleg tud vki ajánlani seller-t? PAL-os gépem van és a profile-omról azt írja a gamercard, hogy magyar, bár szerintem még angol címmel regisztráltam (a profile címét meg tudom még vhol nézni?).

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

avengir
Ugye tudod, hogy én potenciális vásárló vagyok és mondjuk egy ps3as játéklistának kellene meggyõznie arról, hogy nekem olyan is kell. De ezzel a hozzáállás amit te képviselsz, csak rontod a potenciális ps3om vásárlók körét és ugyanúgy végzi majd a ps3ad, mint a Dreamcast.

Köszi a gyors választ!

bexinho
Azt én se nagyon szeretem. Tényleg sok embernek van úgy h 20 játéka. Külföldieknek is. Bár lehet cserélik, 2005 óta van boxuk. Mit tudom én. De amit megveszek, azt úgy veszem, hogy elõre utána nézek h megéri e, meg h van e live szolgáltatása.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

trogerzsiger
de az a kevés is lopás...

PoisonChihuahua
Miközben HDMI/DVI kábelt használsz akkor a hangot a 360 A/V kimenetén vezesd ki azzal a kábellel amit adtak hozzá, viszont sajna fizikailag nem fér be egyszerre a két kábel úgyhogy "szét kell vágni" az A/V kábel végét (le kell szedni a mûanyag borítást) és úgy már be fog férni.
Másik lehetõség, ha veszel egy ilyet (itthon nem tudom kapni lehet-e, de külföldön tuti):

Az Elite és a Premium csomag meg csupán felszereltségben különbözik.
Extra hûtés felesleges, csak a garanciát játszod el így. Az új szériás gépek meg már amúgy sem mennek tönkre. Árcsökenés meg a hetekben volt hivatlosan asszem, azt meg, hogy a magyar boltosok ehhez hogyan viszonyulnak az már egy másik kérdés....
kisgabo
warez okozta "túlfogyasztás".... láttam olyant, akinél már hengerben áll a film, sztem meg se nézi, csak ingyé van... emberi ostobaság?

tarti19
de figyi ha nincs ps3-d akkor milyen jogon ócsárolod? Hivatalosan is ott van a lista ami megjelent PS3-ra és még idén mennyi fog😊

DöflingR
Amúgy én is így csinálom.. nem futószalagon veszem a játékokat az tény.De azt bírom mikor látom azokat akik mindenfélét lewarezolnak de egyiket se játszák végig. Én inkább megveszek 1 játékot és rongyosra végigjátszom minthogy lewarezoljak 15-öt és egyiket se játszam ki 😊

OK 😊 <#eljen>

"mindenaron megszivassak a masikat, akarmit mond."
ha nem igy lenne, mi lenne benne a móka? <#idiota>

bexinho
lehet, csak felhúz h egy véleményt egy senki leszóljon ok nélkül.

avengir
Néztem és még mindig nincs rá semmi, de veled értelmesen nem lehet vitatkozni, mert neked csak az jó amit te gondolsz. Kívánom, hogy megértõ fõnököd legyen majd a munkahelyeden vagy nem fogsz nagy karriert befutni...

DöflingR
<#eljen><#eljen>

(anyázni azért nem kéne😄 )

kisgabo
" Az meg, hogy hogyan masolom le... legyen az en dolgom 😄 "

privátban várom szeretettel. <#vigyor1>

Sephi
Valojaban igazad van, az en hibam, hogy lealtam vitatkozni. Sajnos itt az emberek meg mindig abbol elnek, hogy mindenaron megszivassak a masikat, akarmit mond.

De ahhoz meg mindig tartom magam, hogy nekem igenis csak azert van masolt jatekom Boxra mert egyszeruen nem akarom koptatni a eredeti lemezt.

Az meg, hogy hogyan masolom le... legyen az en dolgom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok!

Éppen konzol vásárlás elõtt állok és szükségem lenne néhány tanácsra, tapasztalatra.

Elõször is elvégeztem a házi feladatot, utána olvastam egy-két dolognak és itt is elolvastam a faq-t és a kijelzõ faq-t is.

Mégis maradt még néhány kérdésem, de az is lehet, hogy nem voltam eléggé körültekintõ. Tehát:

Elõször is a box-ot egy 22-es Samsung LCD-re szeretném kötni, világos, hogy a hdmi/vga vagy a hdmi/dvi a legjobb megoldás, ezek közül fogok választani.
Próbált már valaki dvi átkapcsolót (mert a pc is errõl megy és csak egy dvi bemenete van az LCD-nek) vagy egyszerûen használjak egy hdmi/vga kábelt a monitor másik (vga) csatijához és nem kell átkapcsoló?

Jól sejtem, hogy a box a hdmi kábelen képet és hangot is ad le?
Ha hdmi/dvi kábelt használok, akkor elvész a hang.
Ebben a megoldásban hogyan tudok hangot "kicsiholni" a gépbõl?
Vagy létezik valami olyan kábel, aminek az egyik fele egy hdmi a másik egy dvi+jack(vagy 2rca)?

Ok ez a kettõ lehet nagyon láma:
Az Elite színében, HDDben és tartozékokon kívül különbözik-e bármiben a Premiumtól?
Kell extra hûtés? Milyen?

És végül:
Várható mostanában új box modell megjelenése vagy árcsökkenés, ami miatt érdemes lenne elhalasztani a vásárlást?

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segíteni próbál.

sephi nem kell a siránkozás, és ne csodálkozz ha beléd kötnek azok után hogy legalábbis istenként adod elõ magad itt úgy általában, bár engem nem zavar, de azért szórakoztat, ez ugye nembaj?

még ha nem is látod be, akkor is hülyeség volt behozni a warezról szóló társalgásba a devkitet mert egyszerûen nem releváns, evvan.

Sephi
Írtam én bárhol is, hogy otthon van DevKit-em?

Ja nem? Néha elfelejtem, mennyire szeretnek itt az emberek kötekedni.

DevKit-et fõleg a játékfejlesztésben használnak.

Többet errõl a témáról nem szeretnek beszelni, mert itt akármit ír az ember, abba is belekötnek mindjárt, hogy miért nem írok németül 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DirtyGab3sz
Elõljáróban csak annyi,hogy ha valaki nálam nagyobb Sony fan az festi magát, viszont a PS3 jelenleg vegetál....legalább is nálunk!
A Metal Gear-on kívül ütõs...jónevû...igazán fasza játékot tudsz mondani???
Mert nekem nem jut eszembe....
talán jövõre õsszel már megéri beruházni rá szerintem!😄
Talán.....

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

hagyd, õ igz devkittel küldi otthon mint bárki más 😊

Sephi
Jaj...

bexinho
Nekem nincs buherálva a gépem. Van 6db eredeti játékom, azok is a legjobbak. Egyedül az Assassin, amit nem tudok live-on használni. Igazából a garancia miatt használom így és veszem meg eredetiben a játékokat. 3havonta vesz az ember 1 ütõs játékot(most 2lesz 1 hónapban=fifa 09,far cry2), nem hal bele 12-14k-ba. Mert új játék elõrendelésben már ennyiért kapható. Nem vagyok pénzes, fõsulis vagyok, elmegy másra a pénz mint más normális embernek,de pénzem mindig van rá.Ezért nem értem miért kell flashelni, mert szerintem egy embert 1 évben kb 4-5játék ha érdekli, az pedig nem megterhelõ költség.

kisgabo
mi az, hogy kiirod és lejácca cukkerfülcsi? ahhoz nem kell flash? <#nemtudom>

davidka003
De még milyen jó nap. PB, Heroes, Terminator: TSCC, Knight Rider(2008) elsõ rész

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sephi
Ha valóban a "szakmában" lennel akkor mar régóta nem szolnál be.

Jah, es legyen pofád MSN-en megbeszelni a dolgokat, és nem a fórumot rontani.

Es nem azért lettel nem egyszer megintetve mert olyan jó arc vagy.

bocsi!

OFF amúgy ma jónap van, új pb rész, új sarah c. rész, 2 új rész heroes (szezon premier) - ebböl még a heroes 3x2 és a pb van hátra 😄 yuppi dddSAD ASDASDSA

Nefárasszál már Sephi 😊

Mindig ezzel jössz, h rajtam igy meg úgy röhögnek, sztem meg kárvolt megemlitened ezt a Devkitet v. mi a faszt (többiek röhögnek jól😄), és igen, baromira nem hallottam még róla pedig több mint 10 éve a "szakmába" vagyok 😛, de sztem nem vesztettem most ezzel húde sokat 😉

morgomedve
igen, én tõlük rendeltem több mint egy éve, korrektek voltak minden rendben volt velük.
boltjuk az nincs

Sephi
Ez most miért fontos?

tarti19
nincs elég stuff ps3-ra? bázmeg egy kurva listát nézzél már 2008-ban...

Alwares
Kicsit off, de nem oltasz, neked van devkited vagy mi? <#wow1>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tarti19
menjél már azzal a kevés játékkal amiket én játszottam x360-on😊
Fele hulladék kb...adtam is vissza a picsbe

Alwares
Istenem ha warezoltok csendbe tegyétek. Én megértem azt, hogy egy olyat felbasz az, hogy jönnek a hülye gyerekek és lefikázznak mindent mert nekik azt is lehet... Warezosok maradjanak csöndben mikor azon fillóznak a kedves jobb sorsa érdemes játékos társaik, hogy mikor jön a futár vagy hogy mit kéne elõrendelni. Meg lehet lenni egymás mellet, jókat játszani live-on stb.... Az, hogy ki milyen lemezen játszik, magánügy. Az eladások meg ne érdekeljenek senkit se, az legyen csak a kiadó dolga. Sokkal jobb úgyse lenne a helyzet ha +1-2 ezer játékos idehaza megvenne havi max 1 játékot. Lényegtelen. Csak ismétlem magam ez nem a mi dolgunk. Becsüljük meg a fejlesztõk munkáját, ha lehet akkor úgy, hogy megvesszük a játékot. Ennyi...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

hello!!
valaki vett már komlett gépet a golemkonzoltól?
valakinek vmi tapasztalat?
nincs saját boltjuk?
Sephi
Te, en nem tudom elhinni, hogy egyes emberek mennyire hülyék. Miért nem gondolkozol egy kicsit mielott kötekednél? Vagy ez mar alap, hogy gyorsan írjunk be valamit?

avengir
Azért ugye tudjuk, hogy a devkit az nem legális? <#beka2> Legalábbis nem nagyon hiszem, hogy pár száz ezer dollárt fizettél volna érte 😉 De psszt....

Sephi
Figyelj, miért égeted magad? Devkit-rol halottal? Berakod szépen a eredeti Xbox360-as lemezt és elmented a HDD-re a kontentet majd szépen átmásolod a PC-re, betömöríted ISO-ba és kiírom gyönyörûen DL-es lemezre layer break-el/

Jaaaaa, hogy ezt nem tudtad mert fogalmad sincs mi az a DevKit?

Maskor elõbb gondold meg miket írsz mert megint a fel fórum rajtad röhög.

Jah és stílusod latom meg mindig elbûvölõ.

avengir
halkan mondanám, hogy nincs miért wareznak lennie rá, ha nincs rá szoftver. Nem érdemes még csak a törésével se foglalkozni, mivel nem fog megtérülni a dolog <#hawaii>

DanielT
És húggyá warezolod magad 360-on. Úgyhogy jobb is ha csak suttogsz.
tarti19
mondanám, hogy PS3 mert 0 warez van rá, de itt sokaknak lefagyna akkor a mosoly az arcáról, így csak suttogva mondtam az elõzõ sorokat😛

DanielT
Naigen 😛
DöflingR
Ja.. itt nem csak a pénzen + a vásárláson van a hangsúly, mert cserélgetésbõl is elég szépen el lehet játszogatni😄

Waczkor
Ez igazán megtisztelõ😊
Amúgy elhiheted hogy Istencsászár csak eredeti játékokkal játszik.
Ismerem személyesen,tudom hogy nincs flashelve a gépe,ebbõl adódóan nincs másolt játéka.Csak ügyesen cserélgeti a játékokat,kölcsönkapja,kölcsönadja a játékokat és így sok gémet ki tud próbálni😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor