XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Természetesen.
Örm
Kösz tehát akkor a LIve-hoz mindeképpen fog kellene ez a frissítés?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

avengir
Live nélkül tudod amíg valamelyik játék nem sír miatta. -.-

https://hotshu.wordpress.com/

Örm
Hello!
Ezt az új dash update-et kötelezõ lesz telepíteni? Vagy tudom úgy is használnia gépet, hogy nem frissítem a dash-t?

wmw-be gondoltam

PS3 ID: hdcsaba

PoisonChihuahua
Attól függ mivel konvertálod és mibe.
Köszi mind2töknek a gyors választ.
Még annyi lenne a kérdésem, ha az mkv-t áktonvertálom akkor van-e minõségvesztés?

PoisonChihuahua
Szinte ugyanazt írtuk. :))<#vigyor2>
PoisonChihuahua
1. mkv-t nem más HD-t igen.
2. Csak azokat amiket a LIVE-ról letöltessz. Nem.
3. Nem.
4. Igen, de csak azt a formátumot amit támogat.
5. Kijelzõ FAQ fölül.
6. Használni használhatod, a kérdés csak az, hogy meddig...
arty
1 nem, csak wmv megy (dvdrõl, pendriverol/usb-s winyorol (HFS+ filerendszer ajánlott)
2 nem, saját winyorol nem megy a medialejátszás. a fájokat egy viszonylag primitiv felületrõl tudod tallozni
3 nem
4 megoldhato, de mivel ujratömöritõdik a film igy minõségvesztés miatt nem érdemes - nézd pécérõl!
5 1360x768asnál nagyobb felbontásu kijelzõnek nincs értelme a mostani konzolokhoz. a játékok 1280x720as felbontásuak, azt méretezi fel a box vagy a tévé
6 bannolhatnak

Forza.

Sziasztok, nekem rengeteg kérdésem lenne, mert nemigen vagyok otthon az xbox témában.
Ma elkezdtem nézegetni a boxokat, az elit tûnik a legjobbnak...
kérdéseim:
1, mkv filet le tud-e játszani? Meg lehet-e oldani valahogy, hogy hd minõségû filmet nézhessek?
2, a vinyóján lehet filmeket tárolni? Ezeket a filmeket "htpc"szerû programmal lehet nézni?
3, hálózaton keresztül bele lehet-e nyúlni a vinyójába? pl: filmet rakjak rá
4, Ha nem lehet mkv-t lejátszani a boxal, akkor az megoldható-e, hogy számítógépen elindítom a filmet és a boxon keresztül nézem a tv-n?
5, Ti mekkora tv-n játszotok vele? 1360*768 as felbontású tv-n kilehet élvezni a grafikát?
6, Ha feltöretem akkor a livet tudom még használni? (eredeti játékokkal) Vagy nem érdemes vele foglalkozni?

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Alwares
Gondolom elõkészülés lesz a bannra :D

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

tarti19
lehet benne mókázni az biztos:)

Örm
Kösz!

DanielT
Ja. Lesz.

Készülõdés a majdani nagy frissítésre, de semmi látható hatása nem lesz egyelõre.
Örm
Hello!
A 29.-ei 24 órás LIve leállásról tudtok valamit?

Bocsi ha már kérdezték de a Brother in Arms demo-ról lehet már vmit tudni, hogy mikor jön?

Ajjjajjj,ma is warezcsata?
Thx,én inkább kihagyom<#oooo>
SPOILER !!!
A történet elején elmeséli mi történt Leggettel a szemüvegessel aki benne volt az elõzõ részekben.Szó szerint(previously on Brothers in arms) mint a lost vagy a szökésben:) utánna átvesszük bakerrel az irányítást egy éjszakai pályán hollandiában talán 1 kórházban.a misszió végén szegény bakerre bomba érkezik az üvegtetõ át az nem robban fel de baker elájul és rátalálnak a németek majd pisztolylövések... egyenlõre úgy néz ki Baker meghal viszont utánna jön az hogy 3 nappal korábban. és a játékot ismét Bakerként irányítjuk az egyenlõre derûs Hollandiában. Nagyon vártam ezt a játékot iszonyatosan jó lett néha az mi érdekesen viselkedik áll és néz de egyébként 1-2 ilyen volt viszont az elsõ 4 pályán vagyok túl viszont azok nem egyszerûek. a pályákat sajnos nem lehet rombolni csak az mg környékeken.viszont a játék megéri az árát. <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Istencsászár
Ennek örülünk, de ha már ennyire bele vagy lendülve nyugodtan irhatnál sokkal bõvebben róla hogy milyen...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BROTHERS IN ARMS-OT MINDENKINEK <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Adi
Bioshockal kapcsolatba szeretném kérdezni, h az gáz ha megölöm az örült mûvészt, befolyásolja a befejezést mint mondjuk a kislányok? Akinek ilyen fotókat kellet csinálni? Mert csak úgy kapom meg a ládikója kulcsát.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4> Már akinek :)
Istencsászár
holnap fog megjelenni...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok hogy álltok az új brothers in arms al? sztem rohadt jó és nagyon nehéz.nagyon sajátos hangulata van. Imádom :)
majdnem 20 róka, tényleg elég húzós ára van ahhoz képest hogy kb 500 ft-ból legyártják. Én havertól szereztem egyet óvatosban =)

Alwares
Jajj milyen köcsögdrága már ez a Wi-fi adapter a box-hoz, pedig nekem nagyon kéne egy :S

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

avengir
Hülyének nem lehet megmagyarázni, hogy nem körülötte forog a föld, tehát értelmetlen veled tovább flémelnem.

Smuge
Ennyi ? Valami hasznosabbat nem tudsz hozzászolni ? Többet vártam!

avengir
Földönkívüli vagy mutáns vagy, hogy ennyi ujj van egy kezeden? <#mf2>
Eddig se hiányoztál senkinek, szval lehet visszaszáguldani a ps3om topicba, ott megszámolhatod egy kezeden is, hogy hány kommentet írtam be x360 tulajként.

gazgoblin
"Elõljáróban csak annyi,hogy ha valaki nálam nagyobb Sony fan az festi magát, viszont a PS3 jelenleg vegetál....legalább is nálunk!"

itt vagyok en neked nagyobb fanboynak :D

és hogy sonyfanboy tippet adjak nyomjad addig PSP-n amig nem jön nekedvaló játék PS3-ra :D

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Smuge
Te olyan hülye vagy hogy mutogatni kéne, felejtsétek már el ezt az ócska lejárt dumát hogy "..én játszani veszem a konzolt nem dísznek..".
Elég nagy kocka lehetsz ha arra a +200 játékra van idõd , az igénytelenséget meg had ne említsem.. Egy kezemen megtudnám számolni hogy abbol a 200-ból mennyi is az ami ér is valamit de hát kinek mi, nyilván ezért vettél barkácsboxot.

DanielT
Hit me!
testerlnx
Melyik topic-ban kellene feltennem a marketplace-el kapcsolatos kérdéseim, vagy van vmi faq hozzá amit nem találtam?
Vagy most nagyon pörög a flame és inkább ne zavarjak?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

DirtyGab3sz
<#eljen><#taps><#nyes>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Sephi
Hallod 5 perc allat talaltam ilyet :

How to copy original Xbox360 games

:DDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Waczkor

Ez konkrétan baromság.Mi az hogy megveszik eredetiben és méregdrágán adják el?Sokan külföldrõl veszik ahol néha olcsóbb és akkor olcsóbban is tudja eladni.
Amúgy meg nem csak egy embertõl lehet venni,fóliásat is tudsz annyiért amennyiért egy-két használtat adnak.Körül kell nézni.Az meg hogy barátibb a ps3-as játékok ára...

Amúgy mi a fa**nak kell jönni a ps3-mal itt ebben a topicban,mikor ha nem tûnt volna fel,akkor ez xbox 360 topic.Fasza mert megint elõjött a warez sírás,meg még elindítasz egy ps3 kontra xbox 360 szócsatát,amibõl már volt több mint elég...
Ahelyett hogy rendes témákról szólna a beszélgetés,megint tele van okádva a topic:(

Nem vagyok álszent,csak jó lenne ha nem jönnének elõ a szokásos témák,amiken egymás torkának ugrik mindenki

XBOX Live Gamertag:Waczkor

PoisonChihuahua
Jól látod, asszem csak abban van, külön nem is kapható, de ez nem teljesen biztos. :)))
Ilyen van az Elite csomagban is, ha jól látom.

Istencsászár
Miféle 2 évvel ezelõtti? nyitó címekre gondolsz?

dienesoft
Akkor most hol van?:D

trogerzsiger
ja igen:D

DöflingR
<#rolleyes> ott a pont xD

trogerzsiger
itt a pont!

PoisonChihuahua
Akkor legalább kvittek a 360-al. ;)
dienesoft
Ugyanazt tudom mondani mint mindig és ugyan oda lyukadunk ki: Aki X-et akar venni (mert azt tetszik neki) az X-et vesz, akinek a PS tetszik, az PS-t vesz.

DanielT
LOL. Mondod ezt úgy, hogy még mindig jönnek akkora okádék portok PS3-ra, hogy rossz nézni...
PoisonChihuahua
Tapasztalat haver, tapasztalat! :))
PoisonChihuahua
"Kb 200al van több cím x360ra"
Ja, hogy te azokra a 2 évvel ezelõtti címekre gondolsz..... (-_-)
Azokért aztán tényleg megéri boxot venni.
deep
Meg különben is, nem tudom honnan veszed hogy a PS3 játékok olcsóbbak. Melyik címet tudod megvenni PS3-ra 2-3ezer forintért? Mert boxra van jópár. Még 4-5ért sem láttam PS3 játékot sehol. 6-7 körül kezdõdnek. 7ért boxra már GTA4et is kapsz. Épp azért olcsóbb, mert van alternatíva. PS3-on nincs, sokkal lassabban mennek le az árak.