XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
https://hotshu.wordpress.com/
Ezt az új dash update-et kötelezõ lesz telepíteni? Vagy tudom úgy is használnia gépet, hogy nem frissítem a dash-t?
PS3 ID: hdcsaba
Még annyi lenne a kérdésem, ha az mkv-t áktonvertálom akkor van-e minõségvesztés?
2. Csak azokat amiket a LIVE-ról letöltessz. Nem.
3. Nem.
4. Igen, de csak azt a formátumot amit támogat.
5. Kijelzõ FAQ fölül.
6. Használni használhatod, a kérdés csak az, hogy meddig...
2 nem, saját winyorol nem megy a medialejátszás. a fájokat egy viszonylag primitiv felületrõl tudod tallozni
3 nem
4 megoldhato, de mivel ujratömöritõdik a film igy minõségvesztés miatt nem érdemes - nézd pécérõl!
5 1360x768asnál nagyobb felbontásu kijelzõnek nincs értelme a mostani konzolokhoz. a játékok 1280x720as felbontásuak, azt méretezi fel a box vagy a tévé
6 bannolhatnak
Forza.
Ma elkezdtem nézegetni a boxokat, az elit tûnik a legjobbnak...
kérdéseim:
1, mkv filet le tud-e játszani? Meg lehet-e oldani valahogy, hogy hd minõségû filmet nézhessek?
2, a vinyóján lehet filmeket tárolni? Ezeket a filmeket "htpc"szerû programmal lehet nézni?
3, hálózaton keresztül bele lehet-e nyúlni a vinyójába? pl: filmet rakjak rá
4, Ha nem lehet mkv-t lejátszani a boxal, akkor az megoldható-e, hogy számítógépen elindítom a filmet és a boxon keresztül nézem a tv-n?
5, Ti mekkora tv-n játszotok vele? 1360*768 as felbontású tv-n kilehet élvezni a grafikát?
6, Ha feltöretem akkor a livet tudom még használni? (eredeti játékokkal) Vagy nem érdemes vele foglalkozni?
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Készülõdés a majdani nagy frissítésre, de semmi látható hatása nem lesz egyelõre.
A 29.-ei 24 órás LIve leállásról tudtok valamit?
Thx,én inkább kihagyom<#oooo>#oooo>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Eddig se hiányoztál senkinek, szval lehet visszaszáguldani a ps3om topicba, ott megszámolhatod egy kezeden is, hogy hány kommentet írtam be x360 tulajként.
itt vagyok en neked nagyobb fanboynak :D
és hogy sonyfanboy tippet adjak nyomjad addig PSP-n amig nem jön nekedvaló játék PS3-ra :D
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Elég nagy kocka lehetsz ha arra a +200 játékra van idõd , az igénytelenséget meg had ne említsem.. Egy kezemen megtudnám számolni hogy abbol a 200-ból mennyi is az ami ér is valamit de hát kinek mi, nyilván ezért vettél barkácsboxot.
Vagy most nagyon pörög a flame és inkább ne zavarjak?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez konkrétan baromság.Mi az hogy megveszik eredetiben és méregdrágán adják el?Sokan külföldrõl veszik ahol néha olcsóbb és akkor olcsóbban is tudja eladni.
Amúgy meg nem csak egy embertõl lehet venni,fóliásat is tudsz annyiért amennyiért egy-két használtat adnak.Körül kell nézni.Az meg hogy barátibb a ps3-as játékok ára...
Amúgy mi a fa**nak kell jönni a ps3-mal itt ebben a topicban,mikor ha nem tûnt volna fel,akkor ez xbox 360 topic.Fasza mert megint elõjött a warez sírás,meg még elindítasz egy ps3 kontra xbox 360 szócsatát,amibõl már volt több mint elég...
Ahelyett hogy rendes témákról szólna a beszélgetés,megint tele van okádva a topic:(
Nem vagyok álszent,csak jó lenne ha nem jönnének elõ a szokásos témák,amiken egymás torkának ugrik mindenki
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ja, hogy te azokra a 2 évvel ezelõtti címekre gondolsz..... (-_-)
Azokért aztán tényleg megéri boxot venni.