XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cápafogxy
Fenn vagyok valami angol irc-n és ott így azt mondják hogy oké hogy letöltöm az updatet meg a codecet de hogyha használni akarom a codecet, vagyis hogyha filmet akarok nézni akkor onlin kell lennem ...

theone91
Nem.

Cápafogxy
Igaz az hogyha leupdatelem a boxot és live-ról letölti a divx lejátszáshoz szükséges updatet meg a codecet, akkor utána mindig online kell lennem hogyha divx-et akarok nézni?

DanielT
Nincs.
kisgabo
ez megnyugtatott, gondolom DS már nincs...

DanielT
A milyen drive kérdéseket hagyjuk.

A 60 gigásban a legújabb szériás gépek vannak, azt kell venni.

Hogy a viharba ne lenne gépem? Persze.
kisgabo
és hogy milyen drive, nem? <#vigyor1>

amúgy az a most kapható, már új változat? tehát a kevésbé 3 ledes nem melegedõs?

daniel, neked van amúgy géped?

bexinho
Hát miért? Hülyeséggel miért töltöd fel a forum sorait? Ebben nincs semmi parasztság. Ha bunkó számodra, akkor elnézést kérek. Ilyet meg én nem szoktam mondani sokszor(mert haverjaim nem értik úgy, h vérig lettek sértve).

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

DanielT
Meg persze, 48 órán belül már meg volt :)
theone91
Tényleg. Kérdezni akartam: Meg van már a 60 GB-os?

DanielT
Hajrá és szívesen :)
Sinyo70
meggyõztetek !
akkor inkább tényleg egy prémiumra megyünk rá !!
köszi a válaszokat !

Seth
attól függ,hogy a végén kit támadsz meg, Dart Vadert vagy az uralkodót

PSN ID.: Beegabor

köszönök szépen télleg mindenfajta tanácsot és segítset! elõször most kell vegyek egy play and charge kit-et, mert nincs kedvem elemekkel szórakázni! a következõ beruházásom egy router lesz! ha megbízhatóbb kapcsolatot érek el vele akkor inkább ezt választom! csak még mindig ez a live-os dashboard szaggatás zavar! reméljük játék közben nem lesz szaggatás!
Gideon Wieth
Akkor mégegyszer.hogyan lehet a star wars fu ban a 2 befejezés közül választani? Kipróbáltam a brothers in arms hell highwayt.jó kis játék.teszt a gamer365.hu-n

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DanielT
Nephasszáfõ! Intelligens hálókari van benne? Risztekpa!
deep
Két gép direktben összekötése a 360-nál már sima patch kábellel történik.
Sziasztok!

Mi a tapasztalatotok, érdemes 1080p-s (Full HD) tv-t tenni a box alá vagy elég a 768-as? Mert ugye egyik se natív felbontása a boxnak.
Vagy van olyan tv, aminek a nativ felbontása 1280x720?

köszi.

Nem szoktam ilyesmit írni, de Te egy ritka paraszt emberke lehetsz...

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Jah, az tényleg olcsóbb...
:-)

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

Cápafogxy
Kösz a válaszokat amúgy FAQ halott.

DanielT
Kicsit hagyhatod(elég oda 3 perc is), az nem árt, de ennyi a legtöbb amit tudsz az érdekében tenni.
DanielT
Az a kábel amit kaptál egy patch kábel, de ha direktben kötöd össze a 2 gépet akkor crosslink kábelre van szükséged (számtech boltban adnak neked fillérekért)
Cápafogxy
Te biztos jobban tudod, úgyhogy elhiszem, de gondolom game után érdemes hagyni 10 percet dashboardon!? (jövõ héten veszem meg a pro-mat, már régen volt egy arcadom csak el kellett adnom)

sziasztok tudna valaki segiteni? összekötöttem 2 xbox360 és nem megy a játék.Én a gyari prémiumhoz kapott kábellal kötöttem össze,az csak a livehoz jo . léci segitsetek Köszönöm
DanielT
Mert egy baromság. Az új gépeknél semmi értelme. Persze ha fizetni akarsz feleslegesen és igénytelen turbinahangot, akkor hajrá.
Cápafogxy
De ha már úgyis okosítom a boxot akkor az ms garit már úgyis bukom (1 év marad), akkor nem kéne hûtésmod is?

DanielT
SEMMI nem kell. SEMMI.
Cápafogxy
Új fajta xbox-okra pl Pro elég a 8V hûtésemelés vagy kell a 12V?

DanielT
Semmire. 60 gigás legyen.
DanielT
Javasolnék inkább egy vinyós verziót (úgysem 3 hétre veszitek a gépet hanem hosszútávra) az pl a gamestore-ban 54.000 ft és hozzá egy használt de tökéletes állapotú GTAIV 7-8 ezer a jatekaim.hu -n.

Drágább, de lesz alapból vinyó, HD kábel, headset, 1 hónap ingyen Live a géphez. Nem javaslom az Arcade-ot.
kisgabo
ha most veszek x360-at /premium/ mire figyeljek?

<#worship><#vigyor1>

Alwares
Kit érdekel?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sajnos pont a GTA4 az a játék eddig,ami talán legjobban megérzi ha nincs vinyó...
Bár változó vélemények voltak,meg hogy eredeti GTA4 mellett vinyó nélkül se rossz annyira,de annál a játéknál nem árt ha van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sinyo70
Szeva skacok !
Eljött az idõ és váltani kell (mondta a fiam)!Eddig PS 1-2 ink voltak de eladtam mindent.
A 360 arcade ra gondoltunk ,megéri ezt megvenni ??Leginkább a GTA4 miatt
kellene. Találtam is a bookline -n 55000 új és adják a gta4 et is hozzá !
Ingyenes szállítás!Ja és ez a vinyónélküliség mennyire probléma ?
olvastam hogy 1-2 játékhoz szükség van rá ! Meg valami lassulás is lehet miatta (cash)stb..A gta4 et befolyásolja ?? Mennyire megbízhatóak a mostani kiadások??fõleg a hûtés ??Nem akarom fleselni a gari miatt !!
köszi

bexinho
dehogy annak mi értelme?! fölös két kártya. Akkor inkább egy router.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

PoisonChihuahua
Az ábrán is rajta van, hogy Cable/DSL Modem (USB), azaz USB-s modem kell hozzá ami nem foglal Ethernet portot, így tudod rákötni a 360-at. Az ilyen "2 hálókártyás" hülyeségekkel meg ne foglalkozz, ha valami van szólj és segítek. Egyébként abban igazuk van a srácoknak, hogy jobban járnál egy routerral:

theone91
Az ugye nem lenne gáz, ha valaki feltöri az autód, a képedbe röhög és annyit mond: "Isten hozozz a világomban"...

...A te fekáliád milyen illatú?

theone91
Itt wrz-ról van szó, nem sajtópéldányról.

kilyking
18000

!!!HALA MADRID!!!

Istencsászár
Uáááááá

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

trogerzsiger
Vannak itt Army of twosok?

DanielT
Mindkettõ október 24.
Waczkor
<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Denes888
fable II, és midnight club mikor jelenik meg?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

DanielT
A spoilert követõ maradékot is töröld lécc. Enyémet is.
Istencsászár
Ez egy játékos fórum, azon belül is a konzolos és a warez TILOS, azt hogy filmekkel, programokkal, zenékkel ki mit csinál nem ide tartozik... de tudod már az is valami hogy ha valaki a játékokat nem warezolja le, a többi mindenkinek a magánügye, meg a warez is, csinálja ugy hogy észre se vegyük és nincs probléma...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Látom sikerült megértened a lényeget. <#eljen>
DanielT sajnálatos hogy ilyen emberek kapnak vip jelzést mint te...
egyébként meg. nyald ki a warezes seggemet,és mivel TE NAGY DANIELT nem vagy warezos és a te szarod nem büdös.csak gratulálni tudok ahoz hogy létezel.
Köszönöm.
DanielT
Engem sem zavar. Illetve egy bizonyos formája igen. És az van tiltva itt a konzolos fórumban. Otthon mindenki azt csinál amit akar.