XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Azért arra azért kiváncsi lennék, hogy a sok le a warezzal hozzászólást írkáló fórumozó közül hány olyan van aki még soha nem töltött le se filmet, se zenét, se programot a netrõl. Mert ha õk is töltenek le nem értem, hogy milyen indittatásból szídják az olyanokat akik boxra töltenek le játékokat. A lopás az lopás legyen szó játékról, filmrõl, zenérõl vagy éppen programról. Szerintem mindenki nézzen mélyen magába és csak akkor írjon le a warezzel hozzászólást, ha õ maga teljesen tiszta. Nekem van eredeti és másolt játékom is és soha nem zavart ha X Y elõbb játszott egy játékkal mint én!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Denes888
Én így használom. ráadásul így lehet xlink kai-ozni.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Petyus_
Vesz egy kétezer forintos PCI ethernet kártyát, és belehelyezi az alaplapba? És akkor két hálókártya lesz. Hmmm?

De szerintem nem érdemes pc-n keresztül osztani, venni kell egy olcsó routert.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ezt nem értettem én sem csak! hogy hogyan lehet a gépben 2 hálókártya? vagy hogy megy a pc-bõl a box-ba még kábel ha már a bemenetet elfoglalja az internet kábele! lehet nem értek hozzá de ez sehogy nem jut el az agyamig érthetõen!
bexinho
Eszed legyen már 😄 Hogy lenne benne 2 hálókárya?!?! Ha nem tudsz értelemeset mondani, ne mondj semmit....

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

micsoda? 😮 én csak egyet látok! 😄 egy kártyám villog csak zölden!
A PC-ben 2 hálókártya kell, hogy legyen...
:-)

XBOX360/Samsung DVD drive/Original - XBOX Classic 120Gb HDD http://rapmp3forflash.uw.hu/XBOX_360.html http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/488409

DanielT
Haha. Na nekem nem azok a tesztek kellenek, hogy megkíméljenek a vásárlástól ezt elhiheted. Jobb szeretek hozzáértõ teszterek írásai, demók és videók alapján tájékozódni.
DanielT
Nem VGA kábelt használsz. Komponenst. HDtv és hagyományos tv képminõség között tudsz váltani vele.
Pedig a sértett hõbörgés helyett esetleg hasznos információkat is leszûrhetnél a "köcsög warezos" tesztbõl,amivel pl. megkimélhetnéd magad jópárezer forint felesleges kiadásától egy játékra,ami esetleg messze nem ér annyit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

VGA kábelt használok, és van rajta az xbox felõli végén egy kétállású kapcsoló, ez mire való, valaki meg tundá mondani? elõre is kösz.

DanielT
Megjelenés elõtt nyilvánvaló warezról SEM írunk. Ennyi.
davidka003
Nem hát szerencsére. 😄
Egyszerûbb lenne leírni, hogy mi is volt a hsz-ben, mert így tényleg nem értem mi a probléma.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DanielT
Nem ismersz valszeg.
davidka003
Nehéz érteni, mert törölve lett a hsz. Ha tényleg csak leírta a véleményét azzal semmi gond. Gondolom téged az bánt, hogy õ már azzal játszik, neked meg még nincs meg a játék. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Alwares
Héttel? Hónappal! De ez tök más dolog. Ki hozta ezt fel omg...?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DanielT
Értsd má' lécci mirõl van szó. Köszi!
akik készítik a review-t azok nagyobb internetes tesztoldalak! azok megjelenés elõtt sztem 1 héttel tuti megkapják a játékot! pont ebbõl a célból, hogy leteszteltelhessék!
köszi az ábrát! de egy dolog van amit nem értek! a hálókártyába belemegy az ethernet kábel ami a modem és a hálókártya között van! de egy bemenet van nekem a hálókártyán! a cross link kábel honnan jön ki és megy be a box-ba?
davidka003
Csomó játéknál volt olyan, hogy megjelenés elõtt pár nappal már volt review. Akkor azok is <#kocsog>-ök? Semmi gond azzal, ha ír a játékról csak ne legyen benne spoiler.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Alwares
Ez teljesen így van, megjelenés elõtt nem illik pofázni egy játékról...

Codec-et divxhez legegyszerûbb, ha felmész livera és közben beraksz egy divx-es lemezt, akkor leszedi, amit kell.
Nehezebb verzió: szétszeded a wincsit, satán rákötöd gépre és a valahonnan megszerzett codecet feltolod rá.

PSN: berghold

Cápafogxy
Sziasztok! Halottam hogy van ez a frissítés amivel lelehet divx-et játszani és hogy az updatet fel lehet simán rakni, de a kodek-hez össze kell valami kábellel kötni a PC-vel ez igaz? nem lehet máshogy a kodeket megoldani?

PoisonChihuahua
Erre az akadásra nem tudok mit mondani, ha arra a lassulásra gondolsz amit a net produkál akkor olyan nekem is van, de ha valami komolyabb szaggatásra gondolsz akkor ott probléma van, de mivel ahogy írtad ilyen csak a LIVE alatt szokott lenni szerintem a net okozza és nem a dashboard hibája.
PoisonChihuahua
A crosslink kábeles megoldás ábrája:

A crosslink kábel az amit a PC és az Xbox 360 között látsz. Mint láthatod az ábrán is, ilyenkor, mint azt már említettem be kell kapcsolva lennie a PC-nek is.
Bármelyik számtech boltban kapsz ilyet, logikusan Crosslink kábel néven kérd.
nah most müködött f***án a dashboard, akadásmentesen, live nélkül!
igazából engem most jobban aggaszt ez a dashboard akadás! remélem nem lesz komolyabb probléma!
egy szobában van! csak nincs 16ezer forintom most megvenni az a wifi adaptert a boxhoz! ha meg tudom mi ez a crosslink-es megoldás akkor ugy is dönteni fogok! :S
Snomag
a routerrel kevesebb problema van szerintem, szoval en azt ajanlanam. Mar egesz olcson kapsz normalis routert, ha pedig wifiset veszel akkor a kabelezessel sem kell szorakozni, ami nagy elony ha mas szobaban van a box mint a pc

hááát... pl. egyik haverral akartam chatelni! rámentem invite chat töltött egy picit nem ugy hogy egybõl beugrik az ablak! akkor mikor ki akartam kapcsolni akkor nyomtam folyamatosan a joy-on a középsõ gombot és fél percen belül jött csak be a kikapcsoló ablak! és bocs ha nem voltam teljesen érthetõ! 😄
ez a crosslink kábeles történet szimpatikus nekem! de ez az én gépemmel is megoldható? amint már mondtam a falból jön az internet egy kábelen keresztül ami megy a pc-be!
PoisonChihuahua
Lehet hogy csak azért mert, éppen tölt (képeket, reklámokat, stb) és egy picit belassul, ez elõfordul.
Azért mondjuk pontosabban is leíratnád, hogy hogyan "akad", nehogy aztán valami komolyabb gond legyen belõle.
köszönöm a segítséget de már sikerült megoldanom! sikerült felcsatlakoznom! akadt a dashboard amikor fenn voltam live-on? tudjátok ez miért lehet?
PoisonChihuahua
Megint csak azt tudom mondani, hogy teljesen egyetértek DT-vel. Ha valaki warezol azt leszarom és nincs is jogom beleszólni, hogy mit csinál, de akkor legalább húzza meg magát és csöndben tegye!
DanielT
Megjelenés elõtt legalább. Utána leszarom, hogy mivel nyomja. De nekem 2 héttel a megjelenés elõtt ne írjon róla "tesztet". Valójában meg vergõdést, aminek a lényege: nekem bezzeg már megvan.
PoisonChihuahua
A szolgáltatód figyeli a géped MAC címét. Mivel eddig PC-t használtál és a 360 MAC címe ugye nem egyezik a PC-ével így nem enged fel. A 360 MAC címe "átírható", így a beállításoknál megadhatod a PC-d MAC címét és így már menni fog.

VAGY

Veszel egy routert ami megosztja az internetkapcsolatot több gép között. Szerintem olcsó, hatékony és kényelmes megoldás. Ha pedig vezeték nélküli routert veszel akkor WiFi-t is használhatsz.

VAGY

Veszel egy crosslink kábelt és a PC-del megosztod az intenetet, így kap netet a box is és a PC is, viszont ilyenkor be kell kapcsolva lennie a PC-nek is, ha boxon LIVE-ozni akarsz. Ez a legolcsóbb (a kábel kb. 400 Ft), de a legmacerásabb meoldás.
Alwares
Szerintem ez a hozzáállás, pedig már átesik a ló másik oldalára. Visszataszító.

PoisonChihuahua
Na ugye.... <#szeret>
bardocz
Akkor nem szóltam :-)
PoisonChihuahua
Egyetértek!
Istencsászár
Azt nem töröltem... #49989

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Nem olvastam el,hogy mit írt,de azt hittem leírta a játékról a véleményét.No mindegy.
DanielT
Szerintem azt sem kellene... engem pl nem érdekel, hogy valami Józsika mit gondol a Princo verzióról. Kussoljon.
Istencsászár
Írhat, de ne azt hogy megvan és nagyon király... írjon róla egy véleményt mert az érdekes mindenkit.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
Idézek:
"NINCS WAREZ! Csak EMLÍTÉSRE is törölve lesz, figyelmeztetés után pedig megy a banhammer!!!"
Bocs....
PoisonChihuahua
Már 3x leírtam, hogy engem nem az idegesít, hogy elöttem végigviszik, hanem az hogy adott egy leaderboard ami tiszta versenyre ad lehetõséget, de a kis warezbetyárok még ezt is szétszarják a fake pontjaikkal. Nézz meg egy ilyen eredménytáblát és bogarászd már ki belõle, hogy ki az aki megvette és valódi pontja van és ki az aki megjelenés elött szart bele mások játékélményébe. Így valóban nincs értelme az eredménytábláknak, a valódi gondom tehát az, hogyha végre kitisztítanák a LIVE-ot akkor megszabadulnánk a sok kis warezostól és végre a leaderboardok is valós eredményt mutatnának. EZ az én igazi gondom és NEM az ha valaki megelõz valamiben. A leaderboardok "tisztán" tartása pedig a gamerközösség érdeke, nem pedig az én személyemé.
Teccikérteni???
bardocz
Ha ne eredeti már nem is lehet írni a játékról?
ThugEdge
egyetértek,de aszem megint egy meddõ vita van folyamatban..ezt belátom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

sziasztok! ismételten segítséget szeretnék kérni tõletek! DIGI-s internetem van és ma fel akartam kapcsolodni a live-ra tavaly óta elõször újra! az internetkábel a falból jön ki az megy bele a pc-be! nah most azt én kihuztam és bedugtam az xbox-ba! mikor test connection megy akkor kiírja hogy a kapcsolat wired, de utána az ip adress már failed! ha tudtok kérem segítsetek! köszi!
nem tudom miért lenne az csaló aki nem ereditvel nyomja egyébént abban egyetértek hogy nem szép dolog de tényleg gyerekes hogy ha az embert az idegesíti hogy a warezhuszárok már elõbb végigtolták mint õ és elõbb van pontjuk. Én pl leszarom és ha megveszek egy játékot akkor sem biztos hogy már legelsõ nap megveszem és a legelsõ nap végigtolm fullra bár én nem vagyok HCGamer