XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Aki feltette a hûtésmoddal kapcsolatos kérdést, az warezolni akart, és daniel meg úgy mondta neki, mintha alap lenne, hogy minden szép és jó a géppel kapcsolatban.
"az új gépek jók már egy ideje" és mégis mitõl javultak volna meg? lehet, hogy kevesebb a meghibásodás valamennyivel, de még mindig bõven túllépi az egészséges határt. Más fórumakat/oldalakat olvasva ez a tapasztalatom.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Rátudod kötni tft monitorra, és az arcade verzió is élvezhetõ, de néhány játékhoz nagyon jól jön a merevlemez. Fõleg, hogy nemsokára kijön egy update, ami lehetõvé teszi, hogy játékokat másoljunk fel a merevlemezre, így kevesebb a töltési idõ, nem koptatja a fejet, és megszûnik a fõ zajforrás is. Szóval nagyon ajánlott a 60gb-os változat.
Kizárólag 60gbosat kell venni. Annyiban hogy letölteni nem fogsz tudni lájvrol semmit, nem fogod tudni felinstallálni a játékokat.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gondolkodtam rajta h veszek egy xbox360-at, FAQ nem müxik meg amúgy sem hiszem h választ kapnék ott a kérdéseimre, szóval megköszönnöm ha valaki volna olyan kedves és válaszolna nekem. Az egyik amit kérdezni szeretnék, hogy rá tudom-e kötni a masinát egy mezei tft-monitorra, a másik és egyben fontosabb, hogy melyik változatot érdemesy megvenni. Teljesen élvezhetõ egy arcade verzió, vagy érdemes egy 60 gigás merevlemezest venni? Arra volnék kíváncsi, hogy ha nincs benne az a 60 giga, az mennyire fogja megkeseríteni az életemet?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Persze, remélem inkább neked van igazad, de szerintem nincs sok esély rá sajnos... Kéne valami országos felmérést csinálni, hogy mennyivel kevesebb a 3led, meg még milyen hibák fordulnak elõ, mert kíváncsi lennék, hogy mennyivel javult, vagy esetleg romlott a helyzet.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Köszi a gyors választ DanielT<#ravasz1>#ravasz1>
PSP & DS RULEZ!
3 napja vettem észre mikor hazaértem a melóból hogy be van kapcsolva a box!Gondoltam lehet hogy a gyerköc(2 fél éves) játszott a joy-al reggel és bekapcsolta véletlen!Kikapcsoltam majd kb 2 óra múlva ismét magától bekapcsolt és még a lemez"tálcát" is kilökte majd következett a tálca ki-be játéka kissebb-hosszabb idöközönként!Gondoltam a joy zavarhatja mert totál le volt merülve!Összedugtam a box-ot meg a joyt(play&Charge kit)és feltöltöttem teljesen!Másnap d.u.-tán u.a a box magátol bekapcs tálca ki-be ugrálása!Nem értem ötletek!Döglödik???<#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1>
PSP & DS RULEZ!
UK regem van.Aki tud segítsen már légyszi.
PSP & DS RULEZ!
ezen az oldalon a játékok értékelését láthatod. Ebbõl kifolyólag itt vannak azok a játékok is, amik eddig megjelentek.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
pedig egyszer kaptam valami körlevelet hogy írjam alá és akkó majd jó sokan leszünk(de nem elegen )és lesz magyar live is , ez hogy állhat ??
vagy kel szólni a Charles Simonyi -nak hopgy szóljon má a Bill nek hogy
fákjúdú magyar szerver ??
<#mf2>#mf2>
köszi..
és a regisztrálás az hogy megy ??
pl olvastam valamit hogy a magyarokat nem csipázzák ??
ez hogy van ??
amit le is lehet tölteni ?
forza2?? van demó ebböl ??
lehet hüjeségeket kérdek de nme volt még se xbox om se jogtiszta cuccom !! <#beka3>#beka3>
Cache-elés: Ez azt jelenti hogy bizonyos jétékok a töltögetés miatt szaggathatnak majd?
Az a baj hogy a premiumra most nincs manim. Csak az arcade verzióra.
és köszi !
meg nézem ezt is ,de szerintem se nagyon találni olcsobban !
majd ha megjön a gép akkor még biztos lesznek kérdéseim !!
ne menj meszire ! <#vigyor2>#vigyor2>
bárhol vesszük, elvileg az microsoft gari okés, nem?
A jatekaim.hu-n van GTA 7000 ért, még postával együtt is belefér 8-ba. Írj neki.
<#nyes>#nyes>
te is a gamestore nál vetted ??
ja gta4 pécsen ?? max 8000 ft ?? valaki ??